Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 292
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Добре дошъл Дядо Коледа.  Hug
Бях приятно изненадана от отстъпката на нетуркс от таксата за следващия месец заради проблеми с телевизията през миналия .  Peace Един доставчик да е коректен към клиентите си.  Peace

# 721
За почерпките забравих да уточня, че много се дразня като кажат - почерпка - все едни и същи носят, обикновено за да купиш за всяко дете купуваш някой боклук, после как да ги дадат на децата и ги слагат в шкафчето ... и като взема то ... та решихме да не е така - може да е по 1 шоколад, ама да е като хората, и без друго си имат храна за през деня!
поради тази причина за всеки празник се прави списък кой ще носи почерпка, така се пада веднъж в годината да носиш...справедливо е...

# 722
  • Русе
Леле за какви пари говорите, докато дъщеря ми беше в детската градина, не сме давали повече от 20 лева на дете. Стигаха за учебните помагала, за канц. материали, които купувахме ние от Метро, за почерпки и за цветя на госпожите при откритите уроци, както и за малки подаръчита в края на уч. година. Да уточня , че децата в групата бяха 28.
И парите си бяха в нас, не във госпожата

# 723
Вижте, какъв хубав Дядо Коледа съм, а така и не разбрах като ви искат толкова много пари за почерпки и други истории, не е ли по-добре да дадете по 1 левче на дете и да дойде красиво изглеждащ като мен Дядо Коледа, а не госпожата, лелята или човека от поддръжката облечен тензухен костюм с памукова брада? Обиколих детските градини да предложа да ме поканят и да доставя едно истинско удоволствие на децата и родителите и да им останат едни истински хубави спомени, но почти никоя детска градина не се съгласи! Тъжно е! За мен Дядо Коледа е символ на добротата и вярата в доброто, не е ли хубаво да възпитаваме децата да вярват в доброто? А когато поканиш реално изглеждаш Дядо Коледа тази вяра е по-силна и остава за по-дълго!

# 724
Дядо Коледа наистина това е тъжно.
В защита на детските градини само мога да кажа, че наистина твърде много ги ограничава Общината. Всяко действие трябва да се съгласува с нея, т.е с някой служител на Общинска администрация, който по една или друга причина е твърде незаинтересуван какво се случва.
За съжаление, както вече споменах порочната практика да се канят определени "гости" няма да спре. Дето се вика кучето си лае, керванът си върви. Дано поне в частната ясла и градина те поканят  Peace

# 725
  • Русе
Не че се заяждам, но скъпи дядо, във всеки пост ли ще споменаваш, че си дядо и то не какъв да е, а Коледа. Поне въднъж кажи че си баба Марта, за разнообразие.... ама не му е сега времето  Grinning.
 Па и гледам в профилът ти пише, че си на 112г., което е твърде малко за такъв като теб, дядо Коледа-младеж може би....

Мен лично ме дразни пресилената реклама, но иначе ако на останалите в темата им харесва  Peace!

А иначе в темата дядо е имало и други реклами, то не бяха за прегледи, за хапчета, за "Марсианци", за какво ли не, спокойно, не си прецедент  Hug.

ПП Сагата с обувки No.38 за момче приключи, взехме едни доста здраво изглеждащи от магазина на Булдозера. По центъра в другите магазини си харесах и за мен едни кубинки ... така де, само си ги харесах (150-160 лв.)  Wink.

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 13:14 от ramlim

# 726
Не че се заяждам, но скъпи дядо, във всеки пост ли ще споменаваш, че си дядо и то не какъв да е, а Коледа. Поне въднъж кажи че си баба Марта, за разнообразие.... ама не му е сега времето  Grinning.
 Па и гледам в профилът ти пише, че си на 112г., което е твърде малко за такъв като теб, дядо Коледа-младеж може би....

Мен лично ме дразни пресилената реклама, но иначе ако на останалите в темата им харесва  Peace!

А иначе в темата дядо е имало и други реклами, то не бяха за прегледи, за хапчета, за "Марсианци", за какво ли не, спокойно, не си прецедент  Hug.

ПП Сагата с обувки No.38 за момче приключи, взехме едни доста здраво изглеждащи от магазина на Булдозера. По центъра в другите магазини си харесах и за мен едни кубинки ... така де, само си ги харесах (150-160 лв.)  Wink.

Съжалявам, че дразня някого с присъствието си или с това което споделям! Въпреки това оценявам интереса, който проявявате към моята възраст и съм много поласкан, макар да не съм от Марс и Марсианци да не предлагам! Смятам интернет за свободно място, където всеки може да споделя мисли и не само мисли, и като такова аз също реших да го направя! Да наистина се появих декември месец, защото това е времето въпреки всичко хората да усещат повече празничност и настроение в сърцата, отколкото ежедневна жлъч! Аз не съм комерсиален, наистина всеки, който пожелае може да ме покани през декември, но това което правя не е самоцелно, не е бизнес! Отдавна мисля, че красив град като Русе, заслужава нещо красиво, защо не един красив Дядо Коледа! за мен е по-важно какво оставям в сърцата на хората, отколкото колко пари ще взема! И който ме е канил и ме познава лично знае, че е така! Ако въпреки всичко в някого остава съмнение, че съм злонамерен и по-скоро преча на вашите дискусии, отколкото да помагам с мисли, идеи и коментари, то нека се обърне към модераторите и ме докладва! За мен Коледа и Нова година са празници, които трябва много да уважаваме, да ценим и пазим, и най-вече да възпитаваме децата си да ги оценяват! Да сега съм Дядо Коледа, на 1 март може да съм Баба Марта, на 1 април може да съм Клоун, на 1 юни да съм Дете, но и през всички останали дни ще съм позитивна и добронамерена личност!  Simple Smile

# 727
Дядо Коледа добре дошъл в темата ни! Не обръщай внимание на рамлим, той така се заяжда с всички, вече сме му свикнали, а ти не спирай да пишеш тук...имаме нужда от позитивизъм и празнична енергия в тези трудни дни....
(така като е тръгнало, май момичетата в темата ще станем малцинство  hahaha)

# 728
Дядо Коледа добре дошъл в темата ни! Не обръщай внимание на рамлим, той така се заяжда с всички, вече сме му свикнали, а ти не спирай да пишеш тук...имаме нужда от позитивизъм и празнична енергия в тези трудни дни....
(така като е тръгнало, май момичетата в темата ще станем малцинство  hahaha)

Благодаря за подкрепата! Мисля, че е прав да реагира така, но той не е виновен, че не знае аз защо съм тук и каква ми е идеята и ме възприема като останалите "които продават Марсианци"! Аз първо дарявам възможност човек да се усмихне и да види, че живота може да е малко по-шарен, а дали някой реши да му стане повече или по-малко шарен си решава сам! А за мъжката част на БГ мама, в интерес на истината отдавна ми се искаше да се включа !

# 729
  • Русе
Скъпият ни дИадо  Mr. Green!
   bouquet

Сега и Снежка ако се пръкне от някъде и ще си направите дует  Laughing!
 Разбира се продължавай да пишеш в темата, на мен не ми пречи,  не ме дразниш въобще  Grinning.

ПП Все пак винаги съм мислел, и участвам във форуми (това не единствения, в който пиша) за да обменям знания с хората, да научавам и да споделям каквото зная. Не ми се вмества явно в ограничения кръгозор идеята на "Диадо", или пък ми е съвсем ясна  Grinning!

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 14:59 от ramlim

# 730
Искам само да споделя, че в нашият иначе красив град си има закостенели практики и отношения, които не биха могли да бъдат разчупени лесно ... от това кой коя градина и училище снима до кой ще е Дядо Коледа примерно ... тъй че ... освен това аз винаги съм си мислила, че не почерпката е най-важното нещо и в този ред на мисли идването на един почти истински Дядо Коледа е много по-важно ... както и почти истинска Баба Марта ... не мога да разбера как за един празник като Хелоуин се полагат толкова усилия за костюми и купони, а за Коледа примерно не е съвсем така ...

Въпросния Дядо Коледа от нашата тема беше повикан от мен миналата Коледа и за моите приятели във фейса има снимки и впечатления, повярвайте ми аз повярвах, че той е истинският! Всеки детайл е изпипан - от списъка с изографисаните имена, до камбаната, вниманието към всяко дете и подходящите думи според възрастта - от 1 до 15 години Wink  снимките, които имаше време да направим, възможността моят син да помага при ровенето в чувала дори!
Не правя реклама, споделям впечатление просто!

# 731
Здравей, мили Дядо Коледа и благодаря, че въпреки грозните подмятания и настъпването по мазолите ще останеш тук!
Аз си те заплювам за Бъдни вечер!  Hug

# 732
  • Русе
И аз, и аз искам Дядо Коледа да ни посети но това ще уточним на ЛС  Peace

# 733
С риск пак да издразня мъжката страна на форума пускам една информация, която би била интересна за мамите, които имат по-големи деца (не е реклама - нямам нищо общо със събитието)!  bowuu

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1462967_6 … 3_657971280_n.jpg

# 734
Приятно е да си сред нас Дядо Коледа.   Hug
Предложението е хубаво, но уви, по-големите деца ще  учат на 14,12,  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт