Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между предна и задна плацента по време на бременност?
Какви са рисковете и усещанията след пълна упойка при раждане?
Какви са рисковете и усещанията след пълна упойка при цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между предна и задна плацента по време на бременност?
-
Какви са рисковете и усещанията след пълна упойка при раждане?
-
Какви са рисковете и усещанията след пълна упойка при цезарово сечение?
-
Как да се справим с болката в слабините по време на бременност?
-
Може ли да се прави секс, докато приемате Fluconazole и Globulin Arilin Rapid с презерватив?
ама няма как ще го мислим в движение, важното е всичко да приключи добре и успешно. Днес сутринта се събудих със сухо гърло,малко и ме боли гърлото, лека температура и хрема
.Моя АГ избягваше да ми казва размерите , точно поради тази причина,ама аз нахална все си питах
.Та беба по изчисленията на ехографа трябваше да се роди около 2,700гр. , а тя се роди 3,200гр. .
. Така че според мен това не трябва да те притеснява , може би при всеки си е индивидуално !!
Ударите на малката бяха мъничко под пъпа, а усещането като за изсипване и тежест е по-долу... Странно е и ме притеснява. Питам се дали е нормално с напредването на бременността и нарастването на плода?