Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 212
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Malinkа е италианска марка, има ги в парадайз, взех за проба сенки √ 02, много хубав хайлайт стана, като сенки не мога да ги ползвам, за мен са прекалено лъскави.

# 541
А има ли Malinka в Пловдив някъде, мили дами?

# 542
  • София, Лагера
Malinkа е италианска марка, има ги в парадайз, взех за проба сенки √ 02, много хубав хайлайт стана, като сенки не мога да ги ползвам, за мен са прекалено лъскави.
А видя ли дали има от "моето" синьо?   ladyuu newsm56

# 543
# 544
  • София, Лагера
Мерси, Аленка, аз питах дали ги има в магазина  Heart Eyes

# 545
  • в 1001-та нощ
като гледам колко малко са цветовете -  Rolling Eyes остава и да ги няма, но в първия линк, където има подобен цвят - май са кремообразни  Rolling Eyes

сега чакам тази палитра (като сме на тема синьо)

дано става  Mr. Green

# 546
  • София...........
a.l.e.n.a, коя е тази прекрасна палитра , която чакаш?

Открих я на L.A.  - много хубави цветове Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 23:08 от divna_

# 547
  • в 1001-та нощ
LA Girl от Cherry Culture, изглежда грозно на снимки - като палита - като недодялана, но пък ми станаха интересни цветовете и взех синята и лилавата

Палитрите са по 7$ и като сложиш 40% намаление с код  Mr. Green само доставката е повечко, но на фона на всичко друго  Mr. Green

# 548
  • София...........
LA Girl от Cherry Culture, изглежда грозно на снимки - като палита - като недодялана, но пък ми станаха интересни цветовете и взех синята и лилавата

И аз си поръчах една такава палитричка , но най-шарената - Colorsurge Wink

# 549
  • в 1001-та нощ
ще ги видим, като дойдет  Blush

# 550
г-жа Стихийно бедствие,знам че имаш опит с продуктите на Мери Кей,тук или на лични ще помоля за повече информация
Казвай какво искаш да знаеш, за коя група продукти на марката и веднага отговарям.

А видя ли дали има от "моето" синьо?   ladyuu newsm56
Това което си представям че искаш не видях, ама знам ли дали правилно си представям

# 551
  • в 1001-та нощ
Дами, да споделя затвърдените си впечатление, че сенките на YSL  в петичките са безкрайно трайни - няма грам промяна в грима Simple Smile вчера ползвах за първи път и Пейнт пот на МАС - аз избрах Пейнтърли, предложиха ми друг в началото , но ми жълтееше, а този ми "розовее". Базата има значение, но до сега много пъти съм ползвала лилавата палитра с други бази и трайността беше впечатляваща Simple Smile

Днес искам да сложа тюркоазената спирала - въпреки време, но но нещо не измислям цвета на сенките  Rolling Eyes

# 552
  • Бургас
г-жа Стихийно бедствие,интересувам се продуктите им стават ли за професионален грим и най-вече сенките,как са като трайност?
  bouquet

# 553
Malinkа е италианска марка, има ги в парадайз

За мола в София ли имаш предвид? Ако е там, къде да ги търся - в отделен магазин или някъде имат стелаж? Уикенда мисля да се замъкна до Парадайз и без това  Wink

Да похваля ей този коректор на Мейбълин:

Тези дни го ползвам, след като се чудих доства време дали си заслужава парите /Мейбълин не харесвам особено, а този коректор и почти 20лв  Wink/ Но съм много доволна, че реших да го пробвам. Покривен е, без да изсушава кожата и да подчертава фините линии. Нанася се супер лесно и приятно заради тампончето. Това ми спестява мацането на пръстите, което много мразя  Crazy Освен това ми спести и купуването на още една четка, както бях намислила, за нанасяне на коректор. За жалост има само 2 цвята, но на мен по-тъмния ми пасна идеално  Peace

# 554
И като стана въпрос за Cherry Culture, вчера получих поръчка от там и съм невероятно впечатлена от сенките на Milani в цвят Java Bean. Разкошен цвят. Основен е кафявият нюанс, но има и множество отблясъци. Много мек и пигментиран.
За трайност все още не мога да кажа нищо, но няма начин с база да не е добре. Така че го препоръчвам смело.

Общи условия

Активация на акаунт