Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 409
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Кинг вече има официален twitter:

https://twitter.com/stephenking

За разлика от фб, тук пише самият той  Simple Smile

# 316
# 317
Епохалният роман "Ужас":

...на Дан Симънс, вдъхновен от реални събития, излезе на български език. Mr. Green Ще бъде една добра Коледа тази година. Simple Smile

# 318
  • София
Авраам, доколкото разбрах книгата ще излезне на 9.12. - имало забавяне на печата.
И аз я чакам с нетърпение и съм си я заплюла точно за Коледа  Peace .

# 319
Мислех, че вече е излязла... Нищо де, ще почакаме до понеделник и готово. Sunglasses Ето по този повод една великолепна снимка на Стивън Кинг и Дан Симънс:

...която, така като я гледам, ме кара да си мечтая тези двамата един ден да напишат нещо в съавторство.

Praynig

PS Нямам никакво търпение и за третия том на "Кървави книги" на Клайв Баркър!

# 320
  • София
Мислех, че вече е излязла...

Трябваше на 2-ри, както пише в сайта, но после от издателството са казали - 9-ти.
Нищо! Както ти казваш - ей го понеделник  Laughing.
Снимката е чудна! Ако Кинг и Симънс напишат роман заедно, ще е нещо уникално и неповторимо.

# 321
Права си - особено, ако Дедфейс я преведе! Simple Smile

# 322
  • София
Даааа omm  !!!

# 323
Ако Кинг и Симънс напишат роман заедно, ще е нещо уникално и неповторимо.

Права си - особено, ако Дедфейс я преведе! Simple Smile

Е за такова нещо, направо ще вдигна банкет.  Laughing Mr. Green

deadface, сега ще ме накараш да си направя Туитър.  Crossing Arms

"On Twitter at last, and can't think of a thing to say. Some writer I turned out to be."

Кефи тотално, само заради него ще се регистрирам.

# 324
Как ме навихте Laughing Симънс и на мен ми е много любим и мисля да си взема "Ужас" с твърди корици - чух, че Изток-Запад ще пуснат малко бройки и с твърди корици (;

Регистрирай се в Туитър, но не очаквай Кинг да пише често там, както и да отговаря на лавината от въпроси. Направил си е акаунт, защото някой се бил регистрирал от негово име и се гаврил с потребителите (в духа на онази снимка от фб, която пусна Мария). Иначе синът му Джо Хил си има отдавна туитър, даже е написал разказ под формата на туит съобщения - "Twittering from the Circus of the Dead", - който можете да прочетете тук. И като стана дума за Джо, взехте ли си вече "Рога"?

# 325
Как ме навихте Laughing Симънс и на мен ми е много любим и мисля да си взема "Ужас" с твърди корици - чух, че Изток-Запад ще пуснат малко бройки и с твърди корици (;

Регистрирай се в Туитър, но не очаквай Кинг да пише често там, както и да отговаря на лавината от въпроси. Направил си е акаунт, защото някой се бил регистрирал от негово име и се гаврил с потребителите (в духа на онази снимка от фб, която пусна Мария). Иначе синът му Джо Хил си има отдавна туитър, даже е написал разказ под формата на туит съобщения - "Twittering from the Circus of the Dead", - който можете да прочетете тук. И като стана дума за Джо, взехте ли си вече "Рога"?

И аз се глася за твърдите корици на "Ужас", но се чудя кога ще ги пуснат по книжарниците или може би ще е най-добре директно през сайта на издателството да поръчам. Обожавам твърди корици. Laughing Жалко, че на чичо Стиви няма примерно луксозно издание на "То" или "Сблъсък" (Кали, за тебе друго  Mr. Green). Ехххх...

"Рога" си я бях изпросила за рождения ден, обаче още не мога да стигна до нея. Хубавото е, че е в купчината ми за четене в сегашната квартира, а не в библиотеката в къщи, тъй че скоро ще я подхвана. Заслужава си, предполагам?

А и стана ми интересно, на Симънс чел ли си "Илион" и "Олимп"?

# 326
На мен ми хареса повече от "Кутия с форма на сърце". Хил става все по-добър с всяка следваща книга - ще видиш, като пуснат у нас и "NOS4A2".

На Симънс съм чел почти всичко, повечето неща в оригинал, защото ги няма преведени. Сега съм си наготвил "The Abominable", но не знам кога ще стигна до нея. "Илион" и "Олимп" са яки, но пък аз досега не съм се разочаровал от негова книга. Ако те интересува нещо по-специално, питай.

# 327
Аз нищо не съм чела от Симънс  Embarassed. С коя е най-добре да започна? Рога ме чака в шкафа още от лятото и скоро ще и дойде реда  Laughing. Сега чета Заклинателят  Peace

# 328
  • София
Аз нищо не съм чела от Симънс  Embarassed. С коя е най-добре да започна?

С "Хиперион", "Падането на Хиперион", "Ендимион" и "Триумфът на Ендимион" - в точно тази последователност.
А преди да започнеш с "Хиперион", горещо ти препоръчвам да изгледаш "Магьосникът от Оз" от 1939г. с Джуди Гарланд. Когато прочетеш книгата, ще разбереш защо съм препоръчала това.
Филмът го има в Замунда, книгите - в Читанка.

# 329
Мерси Кали  Hug. Хах, нямам замунда и обиколих една камара торенти докато го открия, но при братушките няма лабаво и пуснах да се сваля Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт