Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 157
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Simple Smile Не става точно така. Избираш някой торент сайт, където го качваш, а тук постваш линка.
Някои от торент сайтовете позволяваъ свободно качване, други обаче изискват да ъплоъдър или да имаш друг по-висок ранг.

Ако искаш качвай тук https://mega.co.nz/ (може и без регистрация), а бъди сигурна, че утре ще го има навсякъде

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 20:07 от Nadin_ka

# 301
Моля ви,пратете ми на лични линк за 104 еп.с бг субтитри или ако вече го има качен някъде като торент! Благодаря предварително

# 302
Здравейте! Heart Eyes Записвам се да ви следя и със затаен дъх чакам превода на любимия сериал. Радвам се, че пак ще бъдем заедно! newsm51

# 303
Последно сбогом,Tuncel Cry

Нашият султан е с бял панталон и бели кръпки на ръкавите  Heart Eyes

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/55198/0/1/tuncel-kurtiz-e-son-veda.aspx

# 304

Ще го видим и в  106 епизод. До последния дъх на снимачната площадка. Изглеждаше много жизнен, ходеше по купони. Един пълноценен живот.

# 305

Моите съболезнования за кончината на Tuncel-Kurtiz.Лека му пръст и Бог да го прости.
Момичета не ви ли се струва,че той си прилича до някъде с артиста Джоко Росич и дори имат такива специфични гласове двамата?

Те ще излязат  сънародници/почти Laughing
цитирам Бланка  Hug от темата на Ийит Peace

Оказва се, че Тунджел дори не е турчин. Баща му е от Солун, а майка му е преселничка от Босна.

# 306
И на мен много ми прилича на Джоко.
Тук, на Балканите, всички сме се омешали.  Joy

# 307
Лека седмица и приятни емоции !:hug:

# 308
Тио,  Heart Eyes  Hug  благодаря!    bouquet  И на теб, и на всички желая хубава седмица с много положителен заряд, напук на лошото време.  Hug Hug

Колажът ти е  много хубав.   newsm51     love001
Как хубаво си ги подредила, ако на някого не му е било ясно.    bouquet
Както и предишните два колажа. Много точно си предала, по най-забавния начин това, което ще последва. Започва се! Пускат на терена всички играчи- нови и стари.
Нурбану действа много хард. Съвсем различна от Хюррем. Но, пък си взема своето.  Grinning  Тя е от благородническо семейство, аристократка.

Хубав ден на всички!

И последно. Ризата на Селим от последния фрагман ми изглежда много позната.   Laughing

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 11:37 от Moniiica

# 309
Здравейте,
има ли някъде качен 104 епизод и евентуално 105...
Мерси и хубав ден!

# 310
# 311
Според това което писа тук Невин ,Елена е много ангажирана и вече няма време да слага субтитри  И според мен въпроса не опира до пари а до свободно време защото всеки си има и семеини задължения и работа .Държа да отбележа че с Лина се захвашаме ДОБРОВОЛНО и БЕЗПЛАТНО. Само ни даите малко време да се синхронизираме и всичко ще си влезе в ритъм.Които не е правил това си няма представа каква врътня е превежда се кадър по кадър  а те са на секунди и се слагат  субовете пак така Става бавно и иска време Simple Smile Ако сте забелязали които влиза в руските саитове там са цял екип 5-6 човека доброволно  и става за нула време ......

love001 Лично аз ще чакам!

[quote ]

* "Бог да прости - мохамеданин!"
Ами повечето пишещи тук са християни и изразяваме съболезнованията по нашия си начин, християнския! Нито знам как става това по  техния начин нито пък смятам,че ще звучи  по-малко нелепо  (ако го направим) от това,което те възмущава! А   Бог(независимо как  го наричат)прощава на всички!

Ти какво си си заобяснявала !?  Heart Eyes

Това,че някой не знае,че Бог е един ,за едни е Аллах,за други Буда,за нас Иисус си е негова работа..Така че: Бог да прости Кадията!

shams u amar,ти защо не пое всички разходи на бившите преводачки,а се възмущаваш и обвиняваш другите,че не са ги черпили с кафе!

[/quote]

Випче, пак ми взе думите от устата!  Laughing Същото мислях да кажа и аз  Laughing

# 312
Фатма султан в действие! Joy Joy Joy

# 313
Вече има преведен 105 епизод във Vbox.

# 314
Привет великолепни дами и господа (макар и вторите да са по-малко)! За нова "Фируузе" ли чувам? Не,не, не, не мога повече! А, да си кажа - на мен Нурбану също не ми харесва кой знае колко, можеше по-красива да изберат Simple Smile, ама нейсе.

Общи условия

Активация на акаунт