Downton Abbey - в очакване на новия шести сезон

• 58 837
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
Ние ще си говорим в скрити текстове
Скрит текст:
Наистина сцената при обсъждането на идването на Мариголд в Даунтън бе потресаваща - Мери открито и вечно е против, лордът между другото прие, заради Кора, някак разсеяно и между грижите около кучето... Майсторски показано и тъжно. Жал ми е за Изабел. Бяха толкова фини в отношенията си с лорда, а синовете - откровено зли, те и майка си надали са обичали... Том не бива да заминава, но ще го пратят, за да стане по-цялостен образът. Колкото до Мери, Блейк я действа чудесно и като я остави, тя може и да се усети, че всъщност го харесва. Но надали авторите ще я оставят, най-вероятно ще дойде нов обожател.

# 436
Скрит текст:
Сцената с обсъждането на бъдещето на Мариголд и мен ме стисна за гърлото. Другата такава беше когато старата графиня се разчувства, че губи приятелката си.

И аз искам всички да научат за детето на Идит. Не знам обаче как ще го преглътне Робърт. Обеля горкия с неговите дъщери. Grinning
Сега, когато детето вече е при тях няма ли да се загледат, че има има чертите на Идит? Примерно - "Идит беше същата на тази възраст". А и след като Ана видя детето няма как да остане тайна задълго.
Кога е било в този сериал, нещо дето го знае повече от един човек, да остане тайна за повече от два епизода?

Вярно е това за Вайълет и принца, много вода е изтекла оттогава. Да не говорим, че сега са в съвършено различни позиции.

Мери каквато е опъка, нещо чудно да се влюби безпаметно в Блейк, точно защото го няма и да го дочака.

И на мен ми стана мъчно за Изабел. Тя толкова много го мисли и се колеба, и го преценява от всички страни. Накрая беше така щастлива, а сега я съсипаха синовете. Такова унижение беше вечерята. Том прябваше да му прасне един на онзи злобар.

Не вярвам да съберат Том и Идит. Някак няма да е редно да скача от сестра на сестра. Надявам се да измислят нещо друго за да го задържат.

# 437
  • срещу двата комина :)))
Скрит текст:
и на мен ми хареса епизода :0 Мери става точно такава, каквато беше преди Матю, има нужда от някой, който да я слага на място. Може би ще е Блейк
Ще ми се Идит да си гледа детето като нейно, но едва ли ... А Ана и Бейтс са ми толкова скучни, че дори не мога да ви опиша... и много ми се иска да не развалят Изабел и лорда  Rolling Eyes

# 438
  • Варна
Мен ми се струва, че сериалът отива към приключване и 6ти сезон едва ли ще има. Всички ще се изпоженят, слугите ще станат рентиери, само не знам Джордж Клуни какъв ще го играе накрая Simple Smile

# 439
Не знам за вас, но на мен Спратс ми е много смешен.

# 440

Laughing

Мен ми се струва, че сериалът отива към приключване и 6ти сезон едва ли ще има. Всички ще се изпоженят, слугите ще станат рентиери, само не знам Джордж Клуни какъв ще го играе накрая Simple Smile
Клуни ще угаси лампите и ще премете преди за заключи имението. Laughing

Може би шести сезон ще е последен - http://www.ibtimes.com/downton-abbey-final-season-allen-leech-sa … gree-poll-1717491

Showrunner and creator Julian Fellowes speculated “Downton Abbey” Season 6 could be the last chapter of the historical drama.

# 441
тъжно ще мие, но мисля че е време да приключват  Sad не искам да става като Лост или СПН ...

# 442
Клуни ще угаси лампите и ще премете преди за заключи имението. Laughing

Хич няма да ги гаси, ще премете и ще се нанесе с Амал.

# 443
Не знам за вас, но аз все си представям каква би била съдбата на героите и техните вече пораснали деца по време на Втората световна война.
Скрит текст:
Само си помислете за семейството на Роуз и Атикус!
Много благодатен период за историческа драма. Затова ми се иска да стигнат поне дотам, но едва ли ще стане. Simple Smile

Спрат винаги е като петел, глътнал бобово зърно  Laughing. Има такива хора...

# 444
 Изгледах на един дъх сезоните и съм влюбена във филма Embarassed Изобщо не искам да свършва и съм съгласна, че има много какво да се пише около предстоящите години в навечерието на Втората световна война. А и се задава трето поколение аристократчета. Изобщо сюжетните линии са мотивирани и имат много потенциал. Графинята е абсолютната ми любимка.

# 445
# 446

Ах, как хубаво са го казали хората!

Murder Most Tedious

Either solve the murder of Lord Gillingham’s valet Mr Green, the swine who attacked Anna, or forget about it. We have, or we would have, if not for the weekly visits from that lumpen local sergeant and his questions. It’s boring. End it.

Е, аман вече от това убийство и горките Бейтсови!

Следващият сезон е официално потвърден.

И прочетох една извънредно радваща ме новина за него.
Скрит текст:
Matthew Goode joins Downton Abbey cast - http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/downton-abbey/1121 … n-Abbey-cast.html

Goode, who has already starred in period dramas including Dancing on the Edge and Death Comes to Pemberley, is expected to play a potential new beau for Lady Mary, after her long dalliance with aristocrats Charles Blake and Lord Gillingham.
 newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:
Изгледах и последния епизод. Много ми хареса с всичката тази любов и оформящи се нови двойки. Според мен само бяха попресолили манджата с майката на Роуз, голяма гадина я изкараха.
Бейтсови продължават да са скучни. Даже и гранде шокът в края на епизода не можа да ме развълнува.
Единствено не ми харесват подмятанията на Том за Америка, но то си е от чисто хормонални подбуди. Не ми се ще да го загубя.

Downton Abbey: Allen Leech set to leave during Christmas special - http://www.radiotimes.com/news/2014-11-09/downton-abbey-allen-le … christmas-special

# 447
  • в морето до колене
Ех, ама големи са маймуни авторите на тоя сериал.  Mr. Green
Току ми омръзне и реша да го зарежа... и те излязат с нещо такова като идеята да вземат Матю за лейди Мери.  Heart Eyes
И аз пак се залепям за торентите да чакам.

# 448
Матю ще е идеален за Мери.

# 449
ах, Матю  Heart Eyes но ми писна с тая драма покрай Бейтсови, сега до Коледа ше чакаме за да видим там кво ше става ... а толкова им симпатизирах в началото  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт