Коледа 2013 - тема 1

• 95 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Предложението, това с бисквитките-барабанчета, го има стъпка по стъпка. Предполагам, че биха станали с обикновено тесто за меденки или бисквити. 

# 76
Идея за лесна декорация (и много ефектна)

# 77
Записвам се и аз с една снимка от миналата година. Амбицирах се с коледните къщички, да видим до къде ще ги докарам тази година Simple Smile

# 78
Обожавам Коледа и темата много ме зарадва! Simple Smile

# 79
  • Русе
Миналата година така и не се записах,но четях темата редовно.Сега няма да пропусна и ще го направя с една-две миналогодишни снимки.  Hug

# 80
  • Варна
Барабанчетата и шоколадовите солети направих за миналата Коледа:

За барабанчетата използвах съвсем обикновен блат за торта, че не остана време да приготвям нещо специално.

# 81
  • На планетата Земя
Ехааа, Коледна любима тема! Винаги я чакам с радост! Ейй, много сме луди, така да знаете Simple Smile

Ето и моят АКК от миналата година, украсен. Аз нямах проблем с роненето при рязане, той е толкова плътен, че парченцата ставаха без плоблем.

# 82
  • софия
Благодаря за любимата ми тема  bouquet
и да не е гол запис,една новогодишна салата с рачешки рулца и разбира се АКК  Simple Smile

# 83
Нямам търпение да дойде Коледа!!!! Това ще е първата Коледа с детенцето!!!  newsm44

# 84
Дойде ли септември и започвам да мисля за Коледа Simple Smile
Благодаря за темата, ще следя с интерес!

# 85
  • При децата ми
Снощи моят син ме подкани, вадейки кутиите за сладки, да му направя любимите им есенни "ябълкови топки с канела". Та вече мога да покажа и снощна снимка. Wink Моля за извинение, че не е от най-изисканите снимки, ама така се ометоха тези топки, че само такава успях да направя...

Само аз ли не виждам снимката? Много добре ми прозвуча ябълкови топки с канела? Какво представляват?

# 86
  • При децата ми
Снощи моят син ме подкани, вадейки кутиите за сладки, да му направя любимите им есенни "ябълкови топки с канела". Та вече мога да покажа и снощна снимка. Wink Моля за извинение, че не е от най-изисканите снимки, ама така се ометоха тези топки, че само такава успях да направя...

Само аз ли не виждам снимката? Много добре ми прозвуча ябълкови топки с канела? Какво представляват?

# 87
Веднага се записвам в темата.
Замириса ми на Коледа. Laughing

# 88
Оххх...вече ме сърбят ръцете за коледни сладки и коледни декорации Simple Smile Мисля си за разни коледни калъфки за възглавничките..... Grinning
Иначе много сме доволни от АКК - страхотен кейк, тази година ще се прави повече от един  Grinning
Ето снимчици на моя АКК, ванилови кравайчета ( само, че на топчета ги направих ) и линцери Simple Smile

# 89
  • София

И аз моля за рецептата им.

Общи условия

Активация на акаунт