Коледа 2013 - тема 1

• 96 351
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Ще има ли нова поръчка на формичките от Италия?

# 256
  • София
ами, аз силно се надявам да има!
Нека пристигнат първите, да кажат мамите как са и дали си заслужава. Така предлагам аз, ако сте съгласни! Би следвало да дойдат вече  Simple Smile

# 257
  • Сливен
За нова поръчка на италианските формички бройте и мен Blush

# 258
Момичета, страхотна тема Hug

Приемате ли ново попълнение  newsm78
Ако правите поръчка, моля да ме включите, пишете ми на лични какво да направя, предварително ви благодаря  bouquet

# 259
  • Балчик
Какво значи дали си заслужават? Ако имате предвид качеството- да, хубави са. Имам доста продукти на фирмата, включително и пластмасовата конусовидна форма от този тип. Цената-  всеки си преценява дали си заслужава или не.
Аз днес имам писмо от тях, благодарят за плащането и ме уведомяват, че в най-скоро време ще бъде изпратена. Само се надявам да няма проблем с пощите, че Италия е малко с лоша слава, много продавачи отказват да доставят до там. Надявам се, че обратното- от там, няма да има проблем. Simple Smile Който не рискува - не печели. Laughing Затова е хубаво плащането с Пей пал. Peace

# 260
  • на 90 км от морето
Аз само да кажа, че нашата поръчка е изпратена днес.  newsm10Имам потвърдителен мейл от италианците, както и номер за проследяване. На сайта им е упомената доставка с куриер, които на територията на БГ се представляват от Ин Тайм. дават доставка около 8 работни дни, така че най-вероятно в края на другата седмица формичките ще са тук. Това по мои изчисления  Peace
Пристигнат ли, очаквайте снимки  Heart Eyes

# 261
  • Варна
ами, аз силно се надявам да има!
Нека пристигнат първите, да кажат мамите как са и дали си заслужава. Така предлагам аз, ако сте съгласни! Би следвало да дойдат вече  Simple Smile
Шегуваш ли се, хората вече сънуват, че ги пълнят с какво ли не, пък ти се чудиш дали си заслужават  Joy

# 262
  • София
Ура, скоро ще имаме формички, значи е време да помислим за следващите вече Simple Smile, добре че разбрах , че не само аз съм луда на тази тема. У нас вече нямам място за прибиране, тикам къде ли не, но продължавам, няма лечение за това момичета Laughing

# 263
  • Балчик
Е, сравнително бързо действат италианците, браво. Най-вероятно и нашите утре ще ги пратят. Движим се с един ден закъснение. Laughing

# 264
Момичета, вижте на какво попаднах. Може да сте ги виждали, но не можах да се сдържа  Grinning
http://artandblog.com/artandblog/?p=11416
http://artandblog.com/artandblog/?p=11412
Има страхотни идеи.

# 265
# 266
  • Балчик
И нашата поръчка днес е изпратена. Peace

Ако заформите трета група, моля да се включа с още някои неща. Утре вземам аванс и поразгледах сайта по-обстойно. Laughing hahaha

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 15:27 от Джемма

# 267
  • Fort Worth, TX
Здравейте момичета:-) Как сте?Радвам се да ви видя отново:-) Аз имам един проблем:-) Не мога да си спомня името. еДни сладки .Интересното е,че ги помня как изглеждат, но не мога да ги открия из линковете.Много ще съм благодарна, ако някоя от вас се сети и ме просветли:-)
Кафеви са и седят като напукани отгоре мисля има пудра захар.

# 268
Здравейте момичета:-) Как сте?Радвам се да ви видя отново:-) Аз имам един проблем:-) Не мога да си спомня името. еДни сладки .Интересното е,че ги помня как изглеждат, но не мога да ги открия из линковете.Много ще съм благодарна, ако някоя от вас се сети и ме просветли:-)
Кафеви са и седят като напукани отгоре мисля има пудра захар.

Двойно шоколадови снежни сладки

# 269
Джема,чудесна новина. Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт