MAC & Sephora - 16 тема

• 48 275
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Много ми харесва тази палитра с пудри! Heart Eyes Тони, откъде я поръча? Hug  bouquet

# 481
  • София

Тони, продуктите им са уникални и няма да съжаляваш изобщо, но ми е интересно защо взе и трите пудри накуп, т.е. какво ще правиш с толкова много от един вид продукт?  Peace Blush

Че те трите, като количество, са колкото една в пълен размер. Аз също бих взела три различни, вместо един голям... нямам пудра, която да съм изхабила докрай.

# 482

Тони, продуктите им са уникални и няма да съжаляваш изобщо, но ми е интересно защо взе и трите пудри накуп, т.е. какво ще правиш с толкова много от един вид продукт?  Peace Blush

О, те са съвсем различни като цветове - поне такива са впечатленията ми от ревютата, които изчетох. Лимитираният цвят - Incandescent Light се използва като хайлайтър, Radiant Light  е по-тъмен и топъл, целта му е да добави малко топлина, а Dim Light е пудрата, която може да се използва на цялото лице за финиш и прикриване на несъвършенствата.

И, да, действително, като общо количество са колкото горе-долу една пудра в пълен размер, а цената е малко по-висока, но ме съблазни точно това, че мога да опитам и трите вида. И аз нямам привършена пудра и не количеството е това, което искам Crazy

Поръчах я от Space.NK преди около пет-шест дни, но все още не съм я получила.

# 483
  • Бургас
И на мен ми харесва много ама много палитрата с пудрите и от доста време чета за тях.

# 484
Благодаря много. Тони, а колко и е доставката? Hug  bouquet
Моля те, сподели как е веднага като пристигне, защото много ме съблазнява.

# 485
Благодаря много. Тони, а колко и е доставката? Hug  bouquet
Моля те, сподели как е веднага като пристигне, защото много ме съблазнява.

Непременно Hug
Доставката е £9.50. Но има код при поръчка над £40 за £10 отстъпка - DISCOVER14, така че, ако се използва кодът, конкретно за палитрата реално доставката се приспада от отстъпката.
Безплатна е и за поръчки над £100, от което се възползвах аз, тъй като поръчах и други неща + кода за отстъпка.

# 486
Да видях го кода благодаря много. Не съм поръчвала от този сайт, добър ли е, бързо ли идват нещата? Видях Диптик в страхотна гама, а това е много страшно за мен! ooooh! ooooh! ooooh!

# 487
Жаки, Вдовичката направи ревю в блога си - него видя ли го?  Rolling Eyes
Току що го четох. Истински ще мога да ги преценя само на живо. Ако ми кажат "взимай ни" ще ги послушам  Mr. Green
Жаки, от къде ги поръча?
Никъде не съм писала, че съм ги поръчала.

# 488
Да видях го кода благодаря много. Не съм поръчвала от този сайт, добър ли е, бързо ли идват нещата? Видях Диптик в страхотна гама, а това е много страшно за мен! ooooh! ooooh! ooooh!

Денси, наистина има много изкушаващи неща Crazy
Отзиви за времето на доставка ще споделя веднага, след като получа палитрата - надявам се, тази седмица.
А сайтът е добър и сигурен - много популярен в Англия, имат и множество реални магазини.

# 489
Направо е страхотен сайта! Heart Eyes Hug  bouquet

# 490
  • Бургас
Дам и аз се за рибих по сайта , много изкушения много нещо. Също Тони чакам за отзиви от палитрата и доставката   bouquet

# 491
  • Пловдив
Дам и аз се за рибих по сайта , много изкушения много нещо. Също Тони чакам за отзиви от палитрата и доставката   bouquet
Определено изкушаващ сайт Mr. Green
Ей това ми грабна окото от раз, просто разкош:

# 492
И цената му "конска" обаче! Mr. Green

# 493
  • Пловдив
И цената му "конска" обаче! Mr. Green
Като за цял впряг, заедно с каляската  Crazy Mr. Green Laughing

# 494
  • в 1001-та нощ
Ех. жалко фен съм на тъмните лакове ,а от фийлюник не може да се поръчват .
Мерси за отговора Simple Smile

С посредник  Blush

Общи условия

Активация на акаунт