Коремчето вече ни издава - Априлче се задава

• 27 865
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте и от мен,

аз в сряда бях на преглед всичко с мъничето е нормално, но се оказа, че съм с контракции, които не усещам. Сега съм в 11+3 г.с. и пия но шпа, пак започна да ми се гади... но тези контракции не ми излизат от главата. Нямам болки, кървене... от къде се взеха не знам. Има ли някой с подобен проблем? През първата ми бременност имах чак към 26-та седмица и пиех магнезий...

С първата бременност контракциите ми почнаха в 4-я мес.и с тях изкарах до край.Пих магнезий.С тази бременност имам,но по-рядко,основно вечер,когато легна и ги усещам.Иначе започнаха към 9 г.с.

# 421
A какво е усещането на контракция  Thinking

# 422
При мен е като болка в кръста и болка и твърдост на корема
Сега чакам пред кабинета за ФМ
Дано всичко е наред Simple Smile
Миналата бременост от 6 седмица бях с контракции и магнетичндо края не вредят стига да не станат много чести
Така че почивка и спокойствие и всичко друго да е ОК Simple Smile

# 423
Много съм несериозна с мазането тази бременност - когато се сетя, 2 пъти седмично....гърдите миналия път не съм ги мазала, доста се увеличи бюста, сега пак е нормален и пак ще се увеличи с времето, но няма стрии по него. Добре е да минете на сутиени за бременни или поне такива без банели.
И с витамините съм несериозна, пия всеки ден, но понякога забравям и ги пия чак вечерта. Знам, че витамини се усвояват най-добре сутрин, трябва да си сложа напомняне....

# 424
 Tired Tired Tired Скъпи КОЛЕЖКИ да ви питам нещо и вие ли сте на мнение че нищо не трябва да се купува преди раждането? Защото минавам покрай детски магазин и все искам да взема нещо а моите .. роднини казват НЕ нищо няма да купуваш преди раждането. Вие как мислите ? Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking ooooh!

# 425
Хм на връщане от родилното ли трябва да пазариш според роднините  Thinking Може би на този етап наистина е малко рано (ама само малко  Peace), но по-нататък пазаренето е част от подготовката според мен.. Blush

# 426
те казват, че не било хубаво да се купува предварително не знам какво да правя чстно казано ... бащата и той се подучи така и незнам... какво ще правя не знам Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 427
Както и в други ситуации - следвай инстинкта си  Peace  Hug

# 428
Aleksandrina94, аз вече купих някои неща, които ще ми трябват и нямам от първото ми дете:) Първия път бях приключила с пазара до края на 7-мия месец и когато коремът вече ми тежеше, нямах никакви ангажименти да се занимавам с пазар и избор:)

Идеята да не се пазарува преди раждането е да не предизвикаш да се случи нещо лошо, т.е. чисто суеверие. Продължението е, че докато ти си в родилното, мъжът ти и роднините  би трябвало да напазаруват всичко - т.е. целият кеф от подготовката ще е за тях:) Има и друга гледна точка - пазаруваш предварително, защото посрещаш нов живот и искаш да покажеш радостта си. Примерно:)

# 429
и на мен както ми е първо смятай Simple Smile ха-ха трябва бая да пазарувам Simple Smile Sunglasses Sunglasses Sunglasses

[/quote]

# 430
И аз вече купих бодита, взех и в двата цвята, за всеки случай.  Laughing  Не вярвам в суеверия, а и така по малко, ще ми е по-леко дори и финансово ако щеш. Пазарувам предимно онлайн и когато има изгодни неща, нямам намерение да ги изпускам, въпреки, че и майка ми смята, че нищо не трябва да купувам предварително.
Аз снощи имах страхотна изненада от любимите ми приятелки и толкова много емоции си казаха думата, днес коремът ме стяга и полежавам.

# 431
Здр пак
Мина ФМ
Всичко е ОК много обстоен преглед много съм доволна
Фм и бхс общо 90 лв там препоръчват ехокардоограхия на плода прифилактично и се прави от кардиолог сега след 2 дни и бхс ще излезе и ще ми ср обади др Ковто ми прави ФМ да хо обсъдим носната костица си р там гънката е в рамките пъпната връв се прибрала 6,68 без крачетата
Гледаме повече от 30 мин и всичко ми показа и обясни подробно пак живот и здраве при нея ще отида
Не купувам нищо защото всичко имам откъм уреди и количка легло
Трябват ми само малко дрешки  още повече че има много голяма вероятност да е момче Simple Smile
Мин път всичко си бях избрала бях си събрала парички и купих всичко като влязох в 9
Беше удоволствие и корема не ми пречеше още повече че всичко беше набелязано Simple Smile и сега така щд направя но нвмс нищо лошо и по рано въпрос на гледна точка

# 432
  • сто акровата гора
Aleksandrina94 аз с дъщеря ми си подготвих всичко предварително. В 7ми месец се разправях с дрешки, пране, гладене подреждане, купихме скрин тогава и си ги разпределях, после пак ги прах преди раждането, че то като стоят 2 месеца в скрина  hahaha Беше ми изключително приятно да се подготвям и не обръщах внимание на разни подобни суеверия, напротив, вярвам че така бебето се чувства чакано и желано  Heart Eyes Само леглото го бяхме избрали, но таткото го взе като бях в болницата вече, че тогава дойде.
Моя приятелка пък се беше втресла много и не искаше нищо да купи, така че пазаруваха после, като излезе от родилното имаха само 2 комплекта дрешки и направиха ударен тур по магазините Simple Smile Всеки както си го усеща  Peace

За ходенето на лекар до момента ходя през 2 седмици, докато пуснем изследвания и т.н., че уцелих края на месеца и нямаше направления, а и защото доста повръщам. Сега ми каза на 17ти пак (ходих на 3ти) с резултатите от изследванията и БХС. Нататък ще видим. Мисля, че когато не е рискова бременността и няма някакви оплаквания майката, се ходи 1 път в месеца.

Гертруда Смехуркова и аз се лепя по бодита, много сладки са ми, ама не съм купувала още, че 2 приятелки са се строили с готови дрешки от техните деца, едната за момче, другата за момиче  Laughing Само чакали да свирна Simple Smile
Аз от моята кака ги раздадох, останаха няколко най-най-любими неща, че те от първите 6 месеца си остават като нови, толкова бързо се израстват, не виждах смисъл да събират прах в гардероба. Сега пък ще получа и така...естествено и ще пазаруваме и ще се вълнуваме Simple Smile

# 433
  • в 1001-та нощ
Елфи, при кой лекар ходи?  Blush

# 434
И аз при първата бременност бях приключила до 7 месец. Само легълцето и един скрин към него, мъжът ми купи след като родих. Ако и сега е момче имам всичко, ако е момиченце ще се развихря доста. Иначе дрешките до годинка на сина ми са чисто нови. Първия път имах няколко калпави покупки, въпреки че доста избирах:))

Общи условия

Активация на акаунт