Коремчето вече ни издава - Априлче се задава

• 27 844
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
При нас ситуацията в биполярна Simple Smile)))) на полюса на доброто - бебешон е добре и всичко е наред  Peace На тъжния полюс - огромният кръвоизлив е бил огромно отлепване, положението виси на косъм и сега следват ударни дози хормони ... лежане и т.е., за момента секлаж не може, дано скоро положението се позакрепи и го наложат.

Лекарката в спешното се е заблудила, от конизацията има неравна структура ан шийката и е решила, че  е полип, а  не е  Cry Аз и бях много озадачена, защото според нея само от някакъв полип е имало малко кръв (беше ужасни много).... обаче - като ти кажат нещо хубаво и с убеждение се успокояваш

Та така - от мен това - цените бяха 50 лв - ФМ и 20 лв - БХС, поради отлепване ще отчете висок риск  Mr. Green

# 496
  • До Балкана
Чудесно е, че бебчето е добре. Пожелaвaм положението дa се зaкрепи скоро след хормоните и почивкaтa и скоро дa ни се похвaлиш и с товa.  Praynig
Спокойнa нощ, момичетa!

# 497
a.l.e.n.a
Ще се радваме на добрия полюс ,бебето е добре
Това е най-важното.вярвам,че с лежане и хормоните всичко ще се оправи.
Много спокойствие и вяра Wink
Ти работиш ли, предполагам ще ти дадат  болничен и ако може да имаш
помощ за детето.
Непрекъснато ли трябва да лежиш строг постелен режим или може по лек?
Много надежда ми давате за кърменето:)
Дано живот и здраве всички заедно да се тревожим по този въпрос месец април Simple Smile

# 498
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета   bouquet да, вече съм в болнични - общо взето - до края  Blush очаквах да се случи в края на месеца, но в последните седмици - не бях пълноценна в офиса; ходех по за няколко часа - колкото да разпиша неотложни документи и т.н. - общо взето не ми се и ходи, та .... старт на "почивката" от сега  Blush

# 499
a.l.e.n.a

Всичко ще бъде наред. Почивай и се възстановявай.  Wink

# 500
  • в 1001-та нощ
 Hug

# 501
  • София
a.l.e.n.a., почивка и спокойствие, стискам палци всичко бързо да се оправи  Praynig

# 502
Алена, най-вероятно няма да лежиш дълго. С всеки изминал ден плацентата е все по-развита и скоро ще си поеме напълно функциите за производство на хормони. А с нарастването на матката отлепянията се коригират. И аз първия път полежах, но важното е, че имаше хепи енд Simple Smile Не стой седнала - сигурно си знаеш  Wink

И аз днес съм на ФМ. Да видим дали ще се види нещо... Нали коментирахме миналата седмица, че може да е рано, но пък ние вървим с около седмица напред, така че... Дано да не ходим напразно.

Относно болниците - много ми е важно бебето да е при мен от самото начало. Това ми е изискване номер едно. Да не дават вода и добавки без мое съгласие. Да е чисто и човешко и да имат апаратура. Честно казано съм много притеснена, защото най-вероятно скоро ще сменяме града и в момента чета вариантите за София. Пълен ужас е. Там, където може да се ражда по каса, е касапница, а там, където е човешко, е адски скъпо. Ако можете да ми препоръчате болница, ще ми помогнете много! Не, че е съвсем сигурно още, но съм в лека паника....

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 08:41 от Mademoiselle Chocolate

# 503
  • До Балкана
Добро утро, дами!
Mademoiselle Chocolate fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Макар и мрачен, нека денят днес ни донесе много позитивни емоции!

Черпя по един чай за отскок. Hug

# 504
a.l.e.n.a, вярвам, че всичко при теб ще се нагоди, ти само почивай  Hug
Mademoiselle Chocolate, има време да се ориентираш за болница. Аз само съм набелязала някои, като порасне корема ще ходя на отворени врати. За сега вариантите, на които съм се спряла, са болница Надежда, Тина Киркова и Токуда. В моя случай (искам да пробвам VBAC) по-важното е да си намеря лекар за раждането, а от там болницата ще стане ясна.

# 505
В Токуда съм раждала, но преди доста време. Колко струва в надежда? Някакви клипчета има ли от там?

# 506
Леле колко сте изписали  Grinning едва смогнах  Laughing

Алена  Hug с почивка и позитивно мислене всичко ще е наред  Hug

Относно пазаруването смятам да поизчакам до след нова година.
За бебо мисля че ще ми трябват само памперси  Laughing От  първото си имам почти всичко. Шишета, залъгалки, АМ не съм ползвала. Само на кърма до 6 м и после до 2г. Вода не пиеше, чай също и шишето ми остана за куклите на Алекс  Laughing

Mademoiselle Chocolate  наистина е много хубаво бебо да е при теб. При нас бебето ти го дават след около 2 ч ( ако всичко е наред ) и до изписване си е при теб. Ходиш само за "тоалет"  Laughing Незнам колко АГ отделения имат тази практика..

Dallcheto  благодаря за чайчето  Laughing възползвам се за събуждане ...

Слънчев и усмихнат ден на всички ...

# 507
a.l.e.n.a  радвам се, че бебчето ти е добре! Стискам палци всичко лошо скоро да остане зад гърба ти!

Mademoiselle Chocolate, в Тина Киркова също бебето си беше при мен и само я водех за тоалет в определени часове. Единствено първата нощ след като родих по препоръка на лекаря детето не беше при мен, защото раждането не ми беше от най-леките...

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 09:31 от veselkapetkova

# 508
В Токуда съм раждала, но преди доста време. Колко струва в надежда? Някакви клипчета има ли от там?
Хаха, и аз раждах в Токуда преди близо 5 години.
За Надежда има тема в здравния - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=724872.0
По спомен цената е 1450 лв. или някъде там. Не правят допълнителните изследвания, които са в пакета бебе в Токуда. Общо взето ще ги посетя по някое време да усетя атмосферата, че често написаните неща във форума или са преувеличени или спестени.
Успех днес с прегледа и да се похвалиш после  Hug

# 509
Алена, аз не съм разбрала за кръвоизлива, желая ти бързо всичко да се размине.
Моите резултати от БХС днес са излезли, 1:22000 ми е риска за Даун и 1:10000 за другите синдроми, изобщо идеално. Толкова съм хепи.  Heart Eyes
Аз 2-3 дни бяха с контракции след едно парти в събота вечер и малко се поуплаших, ама с но шпа контролирам положението за сега,  а и от утре съм в отпуска 10тина дни, та ще си почина хубаво надявам се.  Praynig

btw: Стисгнете по един палец за жега в петък, че много ми трябва.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт