Великобритания - тема 48 Есенно-Зимна

• 55 574
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Аз първия път пътувах сама с бебе и 3 годишно. Беше голям екшън. Не реваха, но 2 пъти разливаха сок, малкото се наака, голямото трябваше да го водя в тоалетната 3 пъти, като не можех да оставя бебето само и 3-те се пъхахме в тоалетната, вратата отворена та блокирахме и вратата на пилотската кабина.... Crazy пълна лудница. Но въпреки всичко никой не направи забележка, изтърпяха ни хората.

# 451
  • Пазарджик/Лондон
Толумбичка, честито и от мен Hug Hug Hug!

Нямам много време да пиша, че много ме тормозят на работата Rolling Eyes.Но ви чета редовно  bouquet!

# 452
И тук да кажа: Толумби, честит бебок Simple Smile да сте живи и здрави.

Момичета, можете ли да препоръчате издателство и/или автор и/или уебсайт с добри тестове за non-verbal reasoning?

# 453
  • UK
аз съм правила на SHL, но беше преди много години- става дума за тестове,които могат да ти дадат при кандидатстване за работа
за училище не знам още  Simple Smile

# 454
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, преди време ви бях питала за линкове, които да използвам за да гледам БГ телевизия онлайн на компютъра и вие ми бяхте дали линк за целта, който ми свърши чудесна работа.Да ама ми преинсталираха Уиндоуса и сега не мога да открия линка - нещо BGTV ми се върти в главата, но нищо не откривам с гугъл търсачката Sad. Та ако може пак да ми дадете линк ще съм ви много благодарна Hug.

# 455
  • Варна
http://www.bgtvspot.net/page.php?24 - BTV
http://www.bgtv-on.com/

туй съм си записала аз, ама още нямам хубав нет да я пробвам Wink

# 456
  • София
Здравейте,момичета имам нужда от помоща ви.Може ли някой да ми каже адрес в Лондон на магазин за авточасти за модел кола триумф хароуд 1961г.кабрио.Благодаря ви предварително

# 457
здравейте, отдавна не съм влизала тук. моля, ако модераторите преценят, че не е подходящо за тук да изтрият поста и да не ми се сърдят, но нямам друга връзка с вас, а исках да ви кажа за това:
http://www.peticiq.com/peticiq_ot_bulgarite_v_chujbina_za_ostavk … na_pravitelstvoto

# 458
  • UK
Момичета, аз малко встрани от темата, но ми е спешно. Някой беше пуснал преди време линк към сайт , където се пише името ха джи-пито и може да се провери има ли оплаквания срещу него, къде практикува и т.н.
 Мерси много  Heart Eyes

# 459
Толумби, нали си знаеш - първите дни са най-бавните, после става все по-лесно и по-весело! Simple Smile Радвам се, че сте добре всички и вече у дома.  Hug

Свидничка, не знам аз такъв сайт. Но да те разведря само (просто аз първа ти виждам питането) - сайтът е БГ-мамма, в чужбинския форум - оплачи се на воля!

Аз по-пижамено загащена досега не съм била. Първо, разреших на детето да си избере самичко нови пижами. Тя си хареса 2 комплекта с общо 3 пижами. Щяла да мери и да задържи тази, която й харесва повече. Поръчахме и зачакахме доставката. Чакаме ние, но доставка - няма. Дойде мейл, че закъсняват и да чакаме другата седмица. Снощи пратих мъжа ми по спешност да купува пижами. Донесе и той 2 комплекта с общо 3 пижами. А днес доставката дойде. Сега имам у дома 6 пижами, довечера трябва да решим с кои ще ходим, да ги изпера, изсъхнат, другите - да върна ...

Но пижамената ми бъркотия е нищо в сравнение с бъркотията по Коледния ни базар в училището. Уж ми се примолиха. После ми се накараха. После постигнахме споразумение - листовка-призовка за всички и писма-покани за чужденците. Листовката директорът я променил (аз само да кажа, че съм учила маркетинг и реклама няколко семестъра и имам, хайде да съм по-скромна, бегла поне представа; а пък и още да кажа, че прууф-ридинга ми и рамо за цялата редакция ми е ударено от съпруга ми, който 20 години вече учи другите на английски език и строи мостове между културите на университетско ниво). Но Г'усин Директорът, който утре ще е курдисан и той в уанзи, че и уанзи с британския флаг, не може да допусне аз да съм автор. Викам си, хайде, со кротце, со благо, няма да съм с претенции. Детето така добре върви на училище, няма да допусна моята емоционалност да му навреди.

Днес занесох поканите за чужденците. И от 9.10 часа нататък само дето бомби не заваляха - първо Родителската председателка (явно са я скастрили) изисква оригинала, за да го прати на всички. Дискриминираме в случая британците (!), като не ги каним поименно (защото общо са поканени) да вземат участие на щанда "Международен" (!) (!) (!). После Г'усин Директорът се включва - давай писмото, давай, щото бр'танците кр'тят вр'тата и напират и те да са поканение да представят страната си на щанда "Международен" и не мое ний тъй дъ ги дискриминираме. Рекох си, оййй, оплескахме я сега работата с къри и браун сос. Разпънах си българския чадър и им казах да изтеглят писмата. Ма как ще допусна баш британците да са дискриминирани, какво говорите Г'усин Директор?! Ке ги наредим най-отпред да продават, ке им дадем щанд со изглед, ке им докажем, че и ний сме 'ора и ке ги третираме по человечески.  Rolling Eyes

Направо не мога да се позная - как човек се променя с годините. Преди десетина години за такова отношение щях да разтуря цялата седянка за секунди. А сега, за да не навредя на детето си, такъв благ тон извадих по телефона, че чак аз си повярвах. Но догодина ще лепя татуировки. Или още по-хубаво - ще си заведа детето да гледа някой друг филм - на кино.

# 460
Свидничка не съм чувала за този уебсайт, съжалявам.

Мари, съжалявам че така се е получило . В крайна сметка какво се реши - всички ще имат отделни шандове? Аз по принцип не виждам нищо лошо в това всички държави да са предствени (вклщчително и УК), стига условията да са равнопоставени. Ти явно си емоционален човек , опитай се да не си го слагаш на сърцето  Hug
Мен само под страх от смъртно наказание могат да ме накарат да работя за училищно събитие заедно с други родители - нито съм достатъчно дипломатична, нито мисля че си заслужава да си хабя времето и нервите.

Почнахте ли да мислите вече какви коледни подаръци ще купите тази година?

# 461
  Маpи общата работа винаги води до такава развръзка...Аз по принцип много обичам да организирам, да съм дейна, но в последно време съм се отказала напълно...Не мога да си хабя нервите с ненормалници, предпочитам да си я вложа в нещо носещо ми повече удоволствие...Успех ти пожелавам и съм сигурна, че накрая ще си доволна от резултатите ти  Hug
   Коледните подаръци съм ги понамислила, но нищо не съм купила още, а то не остана  Crazy

# 462
  • Варна
Маpи напълно те разбирам, имах и аз едни желания да помагам с организацията на един 8-ми март в градината на малкият. Тогава бяхме още в БГ. Така бързо ми попариха ентусиазма... Не съм аз човек дипломатичен и търпелив  Twisted Evil От тогава бягам далече  само като чуя, че се задава събитие Joy
Коледата тази година нещо не стигам до нея, нито да я мисля нито да я подготвям. Ще импровизираме май в последният момент  Embarassed

# 463
  • UK
Аз онзи ден си купих огромна изкуствена елха за 99п. Бях се отказала да се надявам да си купя елха, ама тази направо я подаряваха, та я взех. Взех си и една торба червени топки, ура, ще мога да украся. На хлапетата почти съм им измислила подаръци, на малкия ще взема шапката на Ууди от Той Стори, на момиченцето взех една огромна плюшена играчка Анджелина Балерина, която й е много любима, и е тъкмо размер като четиригодишно, та ще може да я облича в собствените си дрехи, а тя много обича, а на голямото момче още не съм измислила, ама трябва скоро да намеря нещо.

# 464
  • ENGLAND

Мен само под страх от смъртно наказание могат да ме накарат да работя за училищно събитие заедно с други родители - нито съм достатъчно дипломатична, нито мисля че си заслужава да си хабя времето и нервите.

И аз така. Но в сравнение с България тук са просто уникални.

golden как се казва и от къде купуваш това в което се сади орхидеята, ако си купувала тук де?

Общи условия

Активация на акаунт