Великобритания - тема 48 Есенно-Зимна

• 55 318
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
открих кисело мляко като българското и супите ми вече си имат нормална застройка Wink

Айде кажи и на нас де, ако не, приготви повечко супичка  Hug

# 526
  • Варна
 Хахаха казвам, че тенджерката ми е малка трудно ще ви нахраня всички  Hug Hug

От АСДА го вземаме, но сигурно го има и на други места.

# 527
Благодаря ви момичета.С толкова добра мисъл няма начин всичко да не е наред.Само да не ме върнат Praynig

Кремена, с теб ще се видим на другото място  Joy

# 528

.
Това мляко го има в турските магазини и което и турско мляко да купиш е същото като българското Wink само не купувай от 10% че то е като прецедено мляко.

# 529
Толумба, как сте? Сънувах те  Laughing

Надявам се не в кошмар  Laughing
Благодаря, добре сме. Радваме се с аланлето на първите дни на Филип.
Аз се пренастройвам на вълна майчинство с идеята да се насладя на всеки един момент.
Смеем се, колко бързо станахме от ония хора, които обсъждат акото на бебетата си в детайли  Crazy

# 530

Мерси, ще проверя в нашата асда дали го има, при все че съм пробвала всичките им млека, това не съм го виждала до сега.

# 531
  • Варна

Мерси, ще проверя в нашата асда дали го има, при все че съм пробвала всичките им млека, това не съм го виждала до сега.

В нашата Асда не е там където са млеката. Малко на по различно място е, при пакетираните колбаси Wink

# 532
Това също е от Асда и ми наподобява българските кисели млека.Стои точно при млеката,но не всеки път го има.

# 533
Толумби, сънища.. Crazy
Скрит текст:
Бяхме ви с   Емма на гости. Подаръка за Филип в бързината  бе  забравен вкъщи. Изненадата беше голяма когато всъщност установих, че си родила две бебета  а не едно и Филипчо си имаше сестричка  Heart Eyes.
Много съм радостна да прочета, че сте добре и се наслаждавате  на тези специални моменти. Много целувки на сладкия Филип и поздрави на таткото.  Simple Smile

# 534
  • Варна
Pam73 ще го пробваме и това мляко Wink

Малкият ще е звездичка на Коледното тържество и трябва да е с жълти дрехи. Та сега ще ходя да търся такива  Thinking

# 535
Още едно мляко което е много добро и го има в всички големи супермаркети.
http://www.realfoods.co.uk/product/8962/rachel's-organic-na … tyle-yoghurt-450g

# 536
Толумби, честит малък толумбичко  bouquet  bouquet  bouquet

На мен любимото ми кисело мляко е на Glenilen Farm, плодовото го има на доста места, но натуралното се намира по-трудно, от Окадо съм го поръчвала предимно, но си заслужава търсенето!

Ето тук има stocklist http://www.glenilenfarm.com/stockists/

# 537
Ха-ха, Евка, две бебета! Знаех си аз, че има елементи на кошмар  Crazy

Благодаря, Salted caramel  Grinning

# 538
Някой планува ли пътуване по Коледа?  Помня че сред вас има скиори Simple Smile Ние традиционно не пътуване по Коледните празници. Ще посетим местните Christmas Markets, ще отидем и до Манчестър (много ни хареса минала година).
Много обичам да планувам семейни почивки, направо обожавам и в момента съм на вълна Шотландия за 2 седмици по Великден и Перу за 3 седмици през май 2015.

# 539
golden, къде из Шотландия мислите да обикаляте? Зимната ваканция никъде няма да ходим, че почивните дни на Вал са супер неудобни, а няма останала отпуска. За това пък си мисля много за лятото и не мога да реша България или Италия при майка.  ooooh! По сряд нощите само щуротии са ми в главата и ме изкушава мисълта за някаква съвсем различна дестинация.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт