Великобритания - тема 48 Есенно-Зимна

• 55 559
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Здравей и честито! По принцип е рано защото първият ти преглед ще бъде около 12-13 седмица.Но, щом си заклет пушач върви и потърси помощ.Джи пи ще те насочи веднага.На мен също ми предлагаха помощ, но аз отказах защото ги спрях и мога без тях-Вече съм накрая и дано да се запази тази ми непоносимост към цигари, защото не искам да посягам пак към тях.

# 496
varnagirl, Nia7 Благодаря  bouquet И аз мисля, че е най-добре възможно по-бързо да отида, защото определено искам да ги спра сега. Досега рових и в сайта на NHS и даже калкулатора пробвах, но нещо не ми се връзва, защото ми показва 5-та седмица, което май е нвъзможно.
Хубава вечер   bouquet

# 497
Здравейте момичета,чета ви редовно,но до сега не съм се включвала.От вас научавам много и много полезни неща,сега аз искам да питам нещо,надявам се да ми помогнете.Искам да направя домашен фондан за покриване на торта,за целта са ми нужни глицерин,глюкоза и лимонена киселина.Знаете ли от къде мога да си ги намеря? Или как се казват на английски,че дори и това не знам.Благодаря ви предварително   bouquet Успешна нова седмица   bouquet

# 498
Толумбичка Hug Flutter честит ти Филип, да е жив и здрав и много да ви радва Heart Eyes
Пам73, тук не си заслужава да правиш тези неща у дома, по-добре отиди в Теско, Сейнсбъри или Уайтроуз и си купи готов фондан. Струва нищо - 1-2 паунда, а ефектът е супер Wink
Лека от мен:)

# 499
Толумбичка Hug Flutter честит ти Филип, да е жив и здрав и много да ви радва Heart Eyes
Пам73, тук не си заслужава да правиш тези неща у дома, по-добре отиди в Теско, Сейнсбъри или Уайтроуз и си купи готов фондан. Струва нищо - 1-2 паунда, а ефектът е супер Wink
Лека от мен:)

Да знам,че има готов,вземала съм,но исках да опитам да го направя,поне знам със сигурност какво слагам вътре.Аз не съм фен на айсинга,винаги на торти го беля и ям вътрешното,но спор няма,че стават по-красиви с него.В краен случай ще сложа готов Wink

# 500
И аз не харесвам айсинга Rolling Eyes Но го ползвам, по начало не харесвам торти с фондан, точно като теб се ровичкам в тях докато ги консумирам, но пусто много фешън се получват Grinning Тук много ми липсват нашите торти, като имам време и желание правя понякога торта с крем  и с мнооооого орехи  chef

# 501
Хо-хо, оцеляхме първата седмица  Laughing

Отново, мнооооого благодаря за честитките, подозирам на тях се дължи доброто поведение на нашето момче.
Удоволствие е да се грижиш за него.
Още ми е малко странно, че не ходя на работа.
Не съм свикнала да нямам 101 неща на главата си за мислене и ми е особено.
Мисля максимално да се насладя на майчинството и в това отношение.

Nia7,
Мисля си за теб и се надявам всичко да мине добре  Wink

# 502
  • На село (близо до Лондон)
zlatnata tolumba браво за доброто Филипче Simple Smile с името си идва да знаеш  Wink
Едно време като излязох по първото майчинство се чудех какво скука ще е и какво ще правя по цял ден само едно бебе да гледам, вместо 100 неща да върша. И си беше истина, че ми беше кротко, спящо бебето. Сега след три "бебета" така съм си запълнила времето, че заспивам в 8 часа с тях. Така че мисли какво си пожелаваш  Laughing

За компютрите и игрите Х-БОХи тн, всеки си има деца и решава как да ги гледа. Всичко с мярка си е ОК.

# 503
  Sun_Shine Честито първо! Иди до личния, те са малко замотани, та да имат време да ти пратят данните до болницата и тн. Нищо няма да ти потвърди, ще ти честити, ще ти даде някоклко книжки и ще ти каже да чакаш писмо. За пушенето е много важно, но те ще те насочат, доколкото знам електронната цигара е по-вредна дори и от нормалната, та не прибягвай до този вариант. Мен ме викаха в болницата и преди скана в 12 седмица за кръв, запознаване и тн.
   Pam73 иди в магазин за торти и ще ги има тези неща. Другия вариант е в голям супермаркет на тортения щанд предполагам ще са подредени едно до друго. Ето една рецепта, която намерих в гугъл, та това са на англ. нещата. Успех  Simple Smile В малките магазинчета за торти продават също бял айсинг направен на деня, те нали правят доста.

Ingredients
•0.70 oz (20 g) powdered gelatine + ⅕ cup (50 ml) cold water
•3.3 oz (100 g) fructose + 1½ tbsp (20 ml) water
•1 tbsp glycerine
•30.4 oz (900 g) powdered sugar

За спящи бебета да не чувам  Mr. Green Че като се сетия първите няколко месеца с малката и ми става зле  Crazy
   За техниката всеки си има глава на раменете. Аз купих таблет на малката, но още не съм и го дала. Тези дни ще е. Както се каза вече, всяко нещо с мярка е ок. Малката не държи много на играчки и техника, но аз май ги купувам заради мен си, като знам с какво съм си играла и в какви времена живеехме искам детето да има всичко, ако ще и да е презадоволено. Тесто не може да меси, няма и да може, защото и аз не мога и не ми се занимава. Като се пенсионирам ще се науча. Сега имам машина за хляб и тя прави всичко.

# 504
Тулумба мерси.Бях определена за днес за планово раждане, но в последния момент го канселираха.Няма да коментирам, защото предният път се прие като постоянно оплакване.Сега имам нова дата и си я чакам.Дано не се сетят нещо да отменят и нея.

# 505
Тулумба мерси.Бях определена за днес за планово раждане, но в последния момент го канселираха.Няма да коментирам, защото предният път се прие като постоянно оплакване.Сега имам нова дата и си я чакам.Дано не се сетят нещо да отменят и нея.
  Много леко раждане и всичко да е наред  Hug

# 506
Благодаря ти много  Grinning

# 507
Здравейте!
Толумбичка,Честито бебенце!Много да ви радва и да топли сърцата ви!
Ния,стискам палци,всичко да е наред и да си запазиш датата:)
 На мен всичко ми е много странно и чуждо.Имам чувство ,че съм зад някакво стъкло и само наблюдавам какво се случва около мен,но аз не мога да изляза и да участвам..И някакси и Коледата  ми се размива,макар че ходихме и се снимахме със Санта,казахме си желанията.Той пък се шашна как те искат по 3 подаръка newsm78.И аз не сванах дали това не  е е много малко или така си дрънкаше.На Емка е някакъв Лийп Пад и кукли,за баткото-игри за плейстейшъна и компютъра. Естествено,че сме взели и някаква дрешка,и книжки,ама по 3 основни подаръци малко ли е?
   Аз пък с  целия акъл,дето го нямам се писах доброволка и ходих като доброволка до Престън с 2 класа-около 60-70 дечица.На мен ми се паднаха 4.И до сега не мога да си отговоря кого трябваше да държа за ръка:едно завеяно детенце с огромни диоптри,едно щуро детенце,дето искаше да си играе със всички ,дъщеря ми,на която и беше много студено или другото момченце,дето хем се губеше и забравяше да ходи с нас,хем тичаше и се криеше по другите групи...Още съм болна след тази екскурзия.

# 508

Ниа, кажи защо ти го канселираха?

За оплакване си е! Аз от юли месец си чакам апойнтмънта  #Cussing out може да родя преди да им се оправят комп системи .

# 509
  • Лондон
Уф, влязох да пиша за нещо друго, но последните постове ми изместиха фокуса Tired

Пожелавам много късмет на всички с предстоящо раждане Praynig Никога, дори за момент не съм съжалявала, че се разкарах от тук за това събитие, но наистина се надявам за вас всичко да се подреди по най-добрия начин... Днес дори четох, че от април болниците трябва да докладват дали имат достатъчно персонал да посрещат нуждите на пациентите си Crossing Arms Но то кой ще го следи това, кой ще оценява къде колко персонал е нужен...абе голяма идиотия е с това здравеопазване, само се моля да сме здрави...

Sun_Shine, не разчитай някой друг да ти свърши работата, ако сега не се спретнеш да ги откажеш тези цигари, не знам дали някога ще се наканиш... От опит ти го казвам, не знам колко си "заклета", но аз пушех 20 години подред по кутия средно и сега дори не си го спомням това как се правеше... Wink Просто се мотивирай и ако го искаш това дете, трябва да можеш да се справиш Peace

Много се забавлявах с последните постове за възпитанието Simple Smile Аз на 40 и кусур не мога да готвя, та напълно разбираемо е, че не готвим заедно с дъщеря ми и това не ме кара да се чувствам непълноценна... Тя прави други неща доста добре и там сме се фокусирали... Иначе започна да помага на татко си в готвенето, особено любимо й е приготвянето на рохки яйца на очи, за да може да си топи хлебчето Laughing

Ние сме се организирали за Коледа още от лятото, тази година отиваме във високите планини, надявам се да е много студено и да има много сняг... Приготвили сме се за аматьорски ски, покрай малката, ако не става, винаги мога да поседна на терасата с греяно вино ... Чакам с нетърпение тази една коледна седмица, признавам си Heart Eyes

Подаръците съм ги приготвила, моето дете още вярва в Дядо Коледа, написа един лист списък с подаръци, дори и нас включи, че било безплатно и може да не харчим нашите парички Laughing Всичко пристигна и е скрито надлежно...

Общи условия

Активация на акаунт