Третокласници - 2

• 49 322
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Дами, а тези млечни шейкове от къде се купуват - само през фризьор и ?!?
Аз го купих от фризьора. Нямам идея къде може да се продават.

И ние днес решаваме от читанката задачи. Направо ме е яд ,че не я взех лятото. Но за следващото ще съм подготвена, ще взема тази за 4 клас.

# 571
  • София
Разсеяността на Никола започва да придобива заплашителни размери. Помните ли, като се оплаквах, че забрави да си купи купони? На следващата седмица след като му напомних десет пъти, се оказа, че се сетил да иде до лавката, но пък си бил забравил пък парите вкъщи! На следващата си взе и пари, и се сети да си купи, но забрави самите купони под чина!!! На следващия ден, след купоните, си забрави телефона, барабар с чантичката с парите, пак под чина smile3511
Не знам вече какво да правя, не знам, полудявам?! Как ще му дам догодина ключ за вкъщи? Как?

# 572
  • 1st floor
И аз се притеснявам да дам ключ от нас. Представям си как ще сменям патрони всяка седмица или по-лошо... Tired Същият забраван е и моят. Колко чантички си загуби, + транспортна карта, + телефон. В момента е наказан с една Нокия със счупен екран. Имам по-нов модел , чисто нов, у нас, но нарочно не му го давам. Смятам, че този, с който е в момента, няма да изкуши никой да му го открадне... Mr. Green И ако го забрави някъде, ще го оставят при портиера. Или поне така се надявам, щото вече почнаха да ме глобяват за преиздаване на СИМ карта.

# 573
  • София
Ключ има винаги в нея. Най-малкото ако нещо се наложи да я вземе някоя друга майка от училище и да я доведе вкъщи, добре е да има ключ.
Аз си мисля, че дете, което изведнъж е станало толкова разсеяно, просто преживява някакъв период...някакси ако е перманунтно било такова, да, но така изведнъж, все си мисля, че ще отмине и го пожелавам , Белинда.

# 574
  • София
Моя е с ключ от една година - ходи на частна занималня и по някога го оставят в къщи преди да се приберем. Два пъти го забрави в къщи - стоя пред вратата около половин час, докато се прибера, сега вече не го забравя. Виж телефона е друга работа... преди няколко седмици го изгуби за пореден път - мразя това оставяне на неща под чина - що неща забравя така просто не мога да им хвана сметката. Добре, че съученик му беше прибрал телефона, та не изчезна  ooooh!

# 575
Ох, моят път точно обратното - случил на забравящ татко Simple Smile Носи ключ от време на време, когато баща му има работа по обяд и не е ясно ще успее ли навреме да го вземе. Обаче не му бяхме извадили от вътрешната врата и има само от външната. Е, три пъти вече детето ми звъни, че чака татко си пред вратата, защото той забравил и заключил и вътрешната врата  Joy Проблемът се реши като му извади ключ и от нея Simple Smile

# 576
Чудя се да я набия или да не я набия....
Тази седмица беше болна и не ходи на училище. От понеделник по 10 пъти дневно повтарям да се напишат домашните и да се научат уроците. Познайте дали някой ме е чул??? И в 8 часа вечерта изпада в истерия, защото се сеща, че не е научила по Човека и природата, че имала и домашно по литература. Седна да пише по литература, уж написа. Ама и по ЧП се оказва, че имала домашно.... и като ревна! Обясних, че не ме интересува какво домашно има! В 21.30 си е в кревата - написала, ненаписала! Да се научи да си върши навреме нещата и да си разпределя правилно времето!

# 577
  • София
Аз от фризьор, да.

# 578
Аз от фризьор, да.
И аз от фризьор, 8 лв беше флакончето. Peace

# 579
Моя има ключ само от входната врата,но аз съм си в къщи когато се прибира,защото точно тогава слагам малката да спи.И моя загуби телефон с много екстри,сега ходи с обиновенна нокия.Доста често си забравя тетрадки.

# 580
  • София
все си мисля, че ще отмине и го пожелавам , Белинда.
Благодаря ти, Валенце, обаче хич не ми се врява Confused При него изобщо не е период, винаги е бил шматка, но сега, като има да помни повече неща, за някои направо се изключва ooooh! Единствената ми надежда е, че с възрастта ще се подобряват нещата, лека полека...
П.П. Тя крушката си имала опашка! Мъж ми ми разказа, че на неговата възраст си сложил млекце на котлона да си стопли и...отишъл у приятел в съседния вход да гледат видео Laughing Върнал се след 4 часа Mr. Green Тенджерката се била стопила на котлона. Наложило се да пребоядисват кухнята. Та - всичко е генетично, както се оказва Twisted Evil

# 581
все си мисля, че ще отмине и го пожелавам , Белинда.
Благодаря ти, Валенце, обаче хич не ми се врява Confused При него изобщо не е период, винаги е бил шматка, но сега, като има да помни повече неща, за някои направо се изключва ooooh! Единствената ми надежда е, че с възрастта ще се подобряват нещата, лека полека...
П.П. Тя крушката си имала опашка! Мъж ми ми разказа, че на неговата възраст си сложил млекце на котлона да си стопли и...отишъл у приятел в съседния вход да гледат видео Laughing Върнал се след 4 часа Mr. Green Тенджерката се била стопила на котлона. Наложило се да пребоядисват кухнята. Та - всичко е генетично, както се оказва Twisted Evil

Ха, ха аз така готвех като бях в трети клас. Мама ме оставяше да сваря джоланче, аз го слагам на коглона и лягам да спя.  Черен пушек излизаше от прозореца на кухнята , а джолана се беше изпекъл в тенджерата. И боб така съм готвила и още няколко неща. Но сега не съм такава. Blush

# 582
  • София
Eeee стига деее  Grinning аз на дърти години като захранвах Плами и Цвети с яйца колко пъти съм ги намирала залепени на тавана (яйцата, не децата  Crazy), печени, изгорели и т.н. и то заради тоя пусти форум, а уж ставах рано да ги варя, докато мъжът ми си е в къщи, да се въртя около него в кухнята та да не ги забравя.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А на възрастта на децата съм разтопявала пластилин на котлона, уж за малко само да поомекне и така 2-3 часа и съм ходила със запалена свещ в мазетата за да си търся котката.  Mr. Green

# 583
  • 1st floor
Да ви се похваля, че днес за първи път се осмелих да го пусна сам на у-ще. Полусам, де...Пресичам с него булеварда, качвам го на рейса и от там остава сам. Слиза веднага на следващата спирка, училището е на една крачка. И въпреки, че изглежда толкова лесно, през цялото време се притеснявах да не падне в рейса, ако не се държи, да не го защипе вратата на отваряне...ей такива неща... Confused Отгоре на всичко ми се похвали, че като спрял рейса, не могъл веднага да слезе, защото имало някакъв камион пред вратата... Shocked Веднага си представих как е могъл да се опита да се провре и да го смачкат...Те хората са казали - да не ти се случва, това дето майка ти го мисли... По думите на синковеца обаче, той е стоял докато камиона е тръгнал напред и тогава е слязъл...

# 584
НеПоКоРнА как камион пред вратата? Вратите не се ли отварят от към тротоара? Или автобуса или камиона не са  били  там където трябва.

Общи условия

Активация на акаунт