Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 108
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Азира О настъпва от 24 до 48 часа след положителен тест за О, щом и днес си видяла двете черти твърде вероятно е все още да не е минала...действайте и тази вечер...горе долу значи няма да чакаме по едно и също време с теб Simple Smile стискам палци всичко да е наред и да се похвалиш след 2 седмици Simple Smile

# 406
Estlar,браво и стискам палци за новите изследвания HugНо и да е високо ТСХ-то ще хо свариш и ще се получи-моята приятелка стартира от ТСХ 9 ,свалии го под 2 и на следващия месец забременя/сега е в 5-ти/Така че,действаш в правилна посока. Hug Hug

Стискам палци на elrstoilova -в сряда чакаме резултат Praynig

Аз съм след 1 седмица Wink

# 407
оф дано да се получи тоя месец въпреки че на моменти ми става криво и се сдухвам ... поне се надявам да имам нормална О  Praynig зарадвах се на чертичките, с милото се обичахме тая вечер ама не знам следващите дни как ще бъде, защото сме натоварени; гледам да не е по учебник, ама малко стават насила нещата като нямаме време - казвам му кога и съгласен ли е  Crazy уча и работя и много тъпо става като съм такива смени, че той точно тогава иска, а аз не съм си у нас  #Cussing out оплаках ви се -радвам се че ви има  Hug Hug

# 408
Здравейте момичета, как сте!
Естлар, наистина мисля, че този план е доста по адекватен от предния! ТСХ е завишено, но мисля, че бързо ще го коригираш и дано това да е бил проблема. И аз с нетърпение чакам 18-20 да пусна изследвания, за да видим дали сме успели да го смъкнем, въпреки че за 1 месец, едва ли. Пък знае ли се - и дано ако е както трябва да успеем следващият месец. А за ЦС за първи път чувам тези неща, дори моят лекар ми предложи ако не стане до НГ, да направим (само, че се надявам да стане Grinning) Аз все още се чудя дали само високото ТСХ е причина за неуспех -лекарите казват, че само то не би трябвало да е проблем, а част от проблема, но тук във форума чета за много момичета забременели след като са нормализирали хормона  newsm78, много ми се иска да е така!
Азира, успех този месец!

# 409
  • планетата Земя
Estlar ,този план за действие е супер.Има огромно вероятност като свалиш ТСХ то да забременееш.Дано  Hug

Azira_smile ,трудно може да се избяга от графика за секса.И аз се опитвам ама не ми се получава.Миналата вечер се скъсахме да се хилим,а пък трябваше да се сексаме.Ама така се смеем,че дъх не можем да си поемем.И ся кво?Ще почваме ли?И пак смях.Избачкахме се набързо.Отметнахме и тая задача  Mr. Green

Днес бях на втора ФМ.Ляв яйчник отново не можа да види.До матката имаше долепено едно кръгло.АГ то предположи,че е яйчника или нова миома. Но пък нямало структура на миома,вероятно бил яйчника.Доминантен фоликул нЕма.Но матката била удебелена като за овулация  ooooh! С две думи нищо не е ясно.
През 6 м съм в Плевен на профилактичен преглед.Последно юни месец и не са видяли нова миома.Някак си съм спокойна,че не е това
Другия месец ще пробвам пак ФМ и ако е пак такава мъглявина го удряме на гола любов  Laughing.Че то ми писна-пари хвърчат за всеки преглед

# 410
рости, ТСХ прави овулацията нередовна, така че като се нормализира е нормално нещата да стават по-лесно. Стискайте ми палци.

# 411
рости, ТСХ прави овулацията нередовна, така че като се нормализира е нормално нещата да стават по-лесно. Стискайте ми палци.
Стискааам! Hug Аз този месец според лекаря имам овулация, но вече почти месец съм на лечение с л-тироксин, преди това не знам дали съм имала о., но е факт че графиките ми не бяха много убедителни, този месец не меря Т., че ми писна! Дано, дано само това да е проблема!

# 412
Добро утрооо Simple Smile

Естлар , ще успеем миличка, по един или по друг начин  Hug
Рости стискам палци, скоро всичко да се нормализира!

Аз вчера си говорех с една приятелка дето цикълът и се появява през 3-4-5 месеца, а понякога и повече и по принцип и го знам този проблем, но до скоро нали не бях веща в тея неща и не знаех какво да я посъветвам, а сега нали ще ставам доктор /нали така ми казват някои познати и приятели/ и като я започнах тоя хормон изследвала ли си го, ония изследвала ли си го, а всичко ли беше в граници и тя седи и ме гледа и вика, ти да не си записала медицина  newsm78 и ми каза, че всичко си и било в граници и двамата докита дето е ходила при тях са казали че всичко е в норма и не знаят защо е така...един преди време и бил казал че има ПКЯ, а после друг отрекъл и милата така си и идва когато си иска и много се тормози...та мога да ви кажа, че вие сте просто безценни учители  Hug благодарение на комуникацията с вас знам като отида на доктор какво да я питам и съм добре подготвена!

Желая ви приятен ден   bouquet

# 413
Ооооо, аз днес в лабораторията се проявих като спец. Една дама изследваше пролактин, но не знаеше, че трябва да почива преди това. Сестрата в лабораторията също я накара да седне. Резултати - утре следобед.
Виждам, че тази сутрин няма закуска и защото аз сега хапвам, черпя. (Най-накрая кафе). Във френски стил.

# 414
  • София
Добро утро  Hug

Estlar, благодаря за закуската Simple Smile
Пак добре, че сестрата я е накарала да седне, а и ти си дала съвет. Аз два пъти изследвам пролактин и двата пъти никой не се сети да ми го каже. Добре, че знаех от преди това.

Буцигном големи експерти ще станем един ден Grinning

На мен ми се спи и хич не ми се работи  Confused

# 415
Estlar благодаря ти за закуската, мила...повечко се радвам обаче на кафенцето Wink Ти какво изследва днес?

Ели, кога е времето за тест?! Ще ни зарадваш ли?!?

# 416
Добро утро!
Estlar  благодаря за кафенцето. Ще чакаме резултатите
Буцигном  вярно станахме половин доктори   bowuu Wink по принуда, но всяко зло за добро. При днешната информация просто е недопустимо да отидеш на лекар и каквото ти каже да го приемаш без резерви (както беше едно време). Като си помисля преди години колко много съм си навредила от "кадърни лекари"
Милена май тази лекарка не може да ти даде информацията, която те интересува. Гадно е да си даваш парите, прегледа не е особено приятен и накрая нищо да не разбереш.
rossti08  дано да го регулирате това ТСХ и то да е "препъни камъка"  Wink
Azira_smile  щом си видяла положителен тест за овулация и с един път  luvbed става
elistoilova тест  тест тест   newsm18 newsm18 newsm18
dbojidarova78 с теб ще си чакаме заедно след една седмица. То не останало  Whistling

# 417
ФСХ не е такъв проблем, се оказа.
Estlar, включвам се и аз да те успокоя. От вече две години и половина съм на Л-тироксин. Преди това ЛХ и ФСХ ми бяха като твоите стойности, дори в един момент съотношенията станаха като за ПКЯ и съответно ме лекуваха за "ПКЯ".  Laughing
Когато се откри хипотиреоидизмът и започнах да пия тироксин, ТСХ влезе в граници адски бързо. А щом влезе той влезе в граници, автоматично се наместиха и ЛХ, и ФСХ. Wink
Стикам палци спермограмата да е перфектна  fingerscrossed и да се отчетеш много скоро с две черти  Flowers Four Leaf Clover

# 418
Буци, преповторих ТСХ и ФСХ за проверка на резултатите - само проблемните хормони. Не очаквам драстични разлики. Ако има, наистина ще повярвам повече на лабораториите в медицинска. Имам много добри спомени от там като пациент преди години, но преди години. Оттогава ходих на профилактичен при лекуващия ме тогава, тя погледна огромната папка изследвания, които бяхме пускали с нея тогава и въздъхна "Ей така се правеше медицина едно време, сега с тези пътеки..." Наистина, тогава пуснаха всичко, проблем с бъбреците - изследване на щитовидна, консултация с гинеколог, с хематолог, с имунолог, ЯМР, скенер, рентген, сцинтиграфия, изследване за туберкулоза, накрая предложиха и лапаро, но ние отказахме, че вече се бяхме предали психически. В крайна сметка, пак там намерихме и излекувахме проблема. Та затова може би съм предубедена към лекарите, които не изследват. Знам, или по-скоро помня как се лекуваше преди пътеките - от до. Сега или касата не може да си го позволи, или пациентът.

# 419
  • София
Буцигном, lenivik много се изкушавам вече. Старая се обаче да не мисля за това и да не влагам много надежди, за да не се разочаровам. Не че ми се получава  Crazy Оптимистичната ми страна щеше да направи теста още вчера, но реалистичната ми е стъпила на врата и каза да чакам до утре (както каза Милена).
Днес тъй или иначе трябва да минавам през аптека и съм решила да забърша един тест за утре сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт