Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 122
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • планетата Земя
yulitooo ,пусни си резултати от изследванията тук,да ги видим.Търси лекар за фоликметрия,който да проследи дали имаш О.Ако нямаш О,търсете причината за липса
И най,най-важното мъжът ти да си направи спермограма

# 436
Благодаря Ви за отговорите момичета  Hug...и аз мисля след МЦ този месец да направя една ФМ
СГ не сме правили защото аз мисля че проблема е в мен...както казах и с бившият не можах да забременея-не вярвам и двамата мъже да имат проблеми ...
ето ги и моите резултати (в скоби са референтните стойности):
TSH-1.30 (0.27-4.2)
анти TPO-<5.0 (0-34)
FT4-13.43 (12-22)
Prolactin-318.97 (90-523)
Testosteron-0.26 (0.084-0.481)
и още веднъж изследван Пролактин в друг ден и друга лаборатория - 16.12 (3.24-29.12)

# 437
  • София
Не е невъзмпжно и двамата да имат проблем.В днешно време с тези цигари, алкохол, лоша храна..никой не е застрахован.
Наскоро ми казаха, че от Варикоцеле страдат едва ли не половината мъже, но някои така и не разбират, защото не е възпрепятствало бебеправенето.

Щях да питам дали някой знае какво може да значи наличие на кръв и белтък в урината при профилактични.Че четох разни неща из интернет, а те са все най-страшните.5 диагнози минимум мога да си поставя  hahaha

# 438
На мен ми се струват напълно нормални, браво   bouquet

Между другото, нямаш си и представа колко мъже имат проблеми, така че не се заканвай, че проблеът е в теб. В която и клиника да отидеш се започва със спермограма. Първо, че лечението отнема месеци, второ, че с едно изследване покриваш 100% от причините за мъжки стерилитет и остава да се мисли само за теб. Второ, твоето лечение зависи от неговите резултати. То и аз мислех, че нямаме проблем при него, но хоп изненада. При нас е комбинирано де, сега той пие едни витаминки и това е при него, докато аз си скъсвам гащите по обикаляне на лаборатории и болници. Да не се дърпа, предполагам истинският проблем е как да му кажеш, че трябва да си пусне СГ.  

Ериен, зависи от количеството, пиши ми на лични

# 439
  • София
Естлар, не пише количество само "Наличие- Да". Май за кръвта само пише колко клетки са видени.
Аз затова мисля да пусна пак тези дни.

# 440
Здравейте и от мен момичета!

Всичко изчетох и като се замисля колко неща трябва да следим..хормони, проблеми. Едното влияе на другото, пък другото на третото. Направо голяма каша е това женското тяло.
Което ми напомня, че не е зле и аз да проверя моето TSH как е, че не съм го изследвала от 4 месеца, а си пия по половинка л-тироксина  и все пак е добре да се проверява.  newsm78
Иначе и мен ме бяха посъветвали да внимавам с менюто - да огранича сладко, колбаси(най-вече), всякакви мазни неща, кафе разбира се и другите не ги помня.

Аз вече съм в период на чакане. Още 13 дена не знам как ще ги дочакам направо  Praynig Имам много тъпа болка в двата яйчника, която ме побърква и притеснява. Все едно нося камъни. Дано всичко е наред.

Желая ви прекрасен и усмихнат ден !

# 441
Ериенне, всичко е наред. Нормално е да има един-два левкоцита (кръв) и белтък в урината, ако беше масово, предполагам нямаше да пишат просто "да". Кръв и белтък в урината са показателни за инфекция на ППС, което няма как да мине без симптоми, вЕрвай ми. Все пак ако имаш парене, тепература или тежест повтори теста в друга лаборатория. Ако не - спокойствие. Забравила съм вече какво пишеше на моите, олевяване, левкоцитоза, нещо в този ред на мисли беше

# 442
  • София
За левкоцитите пише, че са 5-6.
Но аз искам и едни други неща да си пусна, нищо не ми пречи пак да пишкам  hahaha

# 443
Здравейте, минавам само да ви кажа, че ви чета редовно, но няма какво особено да кажа покрай мен. Мисля си за всички вас. Естлар, радвам се че имаш нов план за действие и знам, че ще се увенчае с успех. Ирайн (ох, така ли беше?), благодаря ти за информацията за диетата. Може ли да кажеш каква добавка пиеш?

Аз продължавам да си чакам цикъл, кой знае колко време още. Реално, дори не са минали 30 дни което ще се случи след седмица. Дано скоро да се случи и да се захващаме до 2-3 седмици. Днес съм пак на зъболекар, този път за вадене на нерв. Вече направих 2 пломби, остава тази гадост и евентуално оше една. Направо съм като на мисия Simple Smile

# 444
Мен ме започнаха яко познатите ПМС ,което ми подсказва ,че отново нищо не се е получило... Sad
Уж симптомите се припокривали,но аз си спомням ,че като забременях с дъщеря си при мен липсваха почти ПМС, което ми направи впечатление...Уф,още 1 седмица чакане...И Sad знам, че пак няма да издържа и около 12-ти ще си спретна едно ранно тестче, което ще е отр. и  пак ще ме е яд...И така,едно и също newsm78 Извинете ме за кофти поста,ама ми е нещо смачкано днес ooooh!

# 445
  • София
Елена, взела съм си витамин Д на капки, защото имунитета ми е слаб, все съм хремава, а и идва.зима, в която аз си седя на топло вкъщи и не излизам на слънце(то нали много има).
Селен също пия, той е с някакво специфично име като на лекарстео.
От темата за Хашимото ме посъветваха да си взема магнезий, той спомага за усвояването и витамин Б комплекс.
Иначе от лекарката ми е изписан Селен-а и витамин Д.

# 446
привет! Днес чертичката ми за О е по-бледа, така че мисля че Денят за О е минал; спирам с тестовете и се радвам, че доста ми писна с тях ... все да мисля за вода и тоалета ...
Azira_smile  щом си видяла положителен тест за овулация и с един път  luvbed става
дано, за всеки случай и вчера късно вечерта повторихме, пък дано да сме направили чудото  Heart Eyes
дбожидарова, разбирам те, дано все пак не е ПМС  Praynig
елена, разбирам те с тази мисия, аз също съм така докато чакам О -гледам да правя нещата по правилен начин, поне да знам че съм направила усилия  Rolling Eyes

Поне се радвам, че следващите седмици ще ми е доста натоварено, няма да имам време да го мисля толкова много, пак ще ми минават разбира се тези мисли през главата но по-малко; опитвам се да се радвам на почивката когато я имам и да си създавам приятни занимания  Heart Eyes хобита и подобни  Heart Eyes
Erienne, да не би Цефасел, аз също вземам понякога като антиоксидант  Grinning Биозин е добро за имунитета; чела съм че изписват и Неоксид, както и Оксибио, като антиоксиданти;

# 447
  • София
Да, Цефасел е, сега го погледнах.Много ми харесва да го пия, защото е сладичък  Laughing А вит.Д има вкус сякаш на орехи.
На мен тези дни ми е малко натоварено, все съм на работа.Искам да си почина, да съм почивка 2-3 дни подред.А и мъжката част пак е в цикъл и от онзи ден е решил, че ми е сърдит, аз нямам представа за какво.

# 448
Eй, как хубаво си говорите тук! Simple Smile
Нямам какво толкова да споделям, но като чета как сладичко си бърборкате!

Вчера най-после успях да запиша час в една от клиниките. В петък търчах като луда да си взема направлението, защото смених желания лекар, та да го занеса в клиниката и накрая не можаха да ми запишат час... Вчера бях по-настоятелна и така в края на месеца сме дружно при Доктора.

До тогава... седмица бебеправене, още толкова очакване и търсене на симптоми и така... вие си знаете! Но поне ще съм и в очакване на едно пътуване, та мозъкът ми ще е леко ангажиран и с други вълнения! Казах ли ви, че заминаваме за Сидни?  Wink

Бях обещала да попитам за слънце-симулиращата лапма на моята приятелка, но с нея не сме се виждали, че и чували, но не съм забравила! Simple Smile

Момичета, дейставайте по любовните въпроси и не се отчайвайте!
Аз на моя мъж съм му забранила дори да ги поглежда неговите таблици и каквото "сабя" покаже!  Whistling

На всички, които борят хормонални и всякакви други успехи, от съце желая приемът на витамини и всякакви други препарати и отвари да има положително влияние и скоро всичко да е в норма!
Ха-ха! А от другия месец навярно и аз ще поствам резултати и ще задавам шантави въпроси, но поне съм спокойна, че тук има кой да отговаря на такива лаици като мен!

Хубава вечер и приятна седмица на всички!

# 449
Мен ме мъчи глад, предполагам следменструален синдром.  Laughing
Ох, нямам търпение да си видя резултатите утре... Азира, действайте и тази вечер, и утре, овулация настъпва 24 до 48 часа след + теста, не искаш да изпускате момента.

Общи условия

Активация на акаунт