Новите ни козметични похождения 48

• 67 288
  • 722
  •   1
Отговори
# 555

2 10 цветни палитри на LA Girl  с цветове Vivacious и Parfait

[/quote]
От къде са тези палитри? Малко късно реагирам... Mr. Green

# 556
# 557
Benefit Rockateur  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 558
# 559
  • USA, Steak State

OPI- Fiercely Fiona mini OPI- You're pisa work

Perfect S61   Perfect s68

Мерси Бубс!  Hug

# 560
  • при моите деца .....
Ще споделиш ли отзиви като ги използваш.
Предварително благодаря.
Сега използвам бялото грозде на Билка, но от Био серията, но в студеното време не ми е достатъчен.

# 561
  • Canada
От последните дни  Flutter
Скрит текст:

# 562
# 563
  • Бургас
Lancome Juicy Tubes - 31 Peche
Lancome цвят P102 Sable Enchanté
Beauty Classics Set with Rénergie Multi-Lift Cream SPF 15

# 564
# 565
Чакам този скраб на Elemis, за първи път ще го ползвам, надявам се да ми хареса:

# 566
  • USA, Steak State
Ще споделиш ли отзиви като ги използваш.
Предварително благодаря.
Сега използвам бялото грозде на Билка, но от Био серията, но в студеното време не ми е достатъчен.

До колкото разбирам новото Био бяло грозде беше лятна грижа и е нормално да не ти е достатъчен за зимата.
Ще мога да споделя отзиви, когато видя дъното на опаковката на кремовете. Бялата козметика не може да се оцени от 1-2 пъти нанасяне. Ще пусна линк когато им направя блог пост. Peace

# 567
# 568
Sivi , може ли да споделиш за продуктите на RYOR, за пръв път ли ще ги ползваш, а ако не- какъв ефект наблюдаваш от използването им. Предварително благодаря   bouquet

За пръв път ползвам тяхна козметика и изчаквах да мине малко време преди да ти отговоря. За момента имам само двата продукта, които съм показала и тук (пяната за почистване и тоника) и за момента съм изключително доволна от тяхната употреба. И двата продукта са за мазна кожа и успяват да се справят с омазняването и забелязах, че порите ми все още не са се запълнили с мръсотия след почистването им. Като трябва да се има на предвид, че работя почти на "полеви" условия и по принцип порите ми се запълват с мръсотия още на 3-ия ден след почистване при козметик  ooooh! Козметичката ми ползва тяхна маска за успокояване на кожата след почистване на лице и от нея също съм доволна, защото действа и не си тръгвам от там като че ли съм болна от шарка  Mr. Green

# 569
номер 150 и подарък към него:

страхотна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт