Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 18 913
  • 413
  •   1
Отговори
# 345
  • о`майна лунна нощ е
А нашите са с нещо като 10-12 ч. и после от 14-16 ч. само от понеделник до петък. Кога е по-подходящо да избягам от работа, за да се вместя в работното им време?

# 346
  • София
Не трябва ли работното време на всички офиси да е регламентирано и еднакво за цялата страна. Ето идея за препоръка. Аз от вас разбирам, че има проблем с работното време.

# 347
  • на североизток от Рая
 За рекламации говорите виждам.

Правила съм, но май само веднъж. И настоях да се оправи проблемът бързо. Така и стана. Стоях на главата на лидерката си докато попълваше документа пред мен. Още в следващата фактура нещата бяха наред.
 По същия начин постъпих като имах фактуриран, но недоставен продукт. Заставам до лидерката си, защото обикновено тя е в офиса и отговаря за тези неща, попълва ми начаса документа и така.
 Не отлагайте, когато имате нещо за връщане, но пък ако е недотам скъп продукт, не си заслужава ходенето.
 Не върнах счупена нокторезачка и пила преди броени месеци. Бяха за смешни суми. Върнах парите на клиентката за пилата, убедих я, че ще ми ги възстановят, пък пих една студена вода и забравих.
 Но за по-скъп продукт ще вдигна врява.

А нашият офис сега не знам с какво работно време е. Като ми трябва координаторката ми, звъня й по телефона  и се виждаме някъде. Не съм ходила отдавна в офиса.

Преди години, като бях координатор, в офиса даваха дежурство координаторите. Имахме си работно време, в зависимост от това коя от нас докога работи. Някои в събота стояха в офиса, но винаги имаше човек до 18 часа вечерта. Мен специално са ме проверявали дали съм там в 17:55. И представители идваха в последния момент, стоят, обикалят по стелажите, гледат и пробват, не им дреме, че затваряме. А като съм имала назначения, по всяко време на деня можех да отида в офиса, имахме си ключове. Именно тогава опознах много продукти, какво ли не мина през ръцете ми.

Струва ми се, че е различно във всеки град.

Аз твърде несериозно приемам Ейвън напоследък. И се чувствам добре. По-добре от преди, когато тръпнех дали ще мога да пусна поръчка за намсиколко лева, че да задържа процента.
 Ааааа, стига толкова, омръзна ми тази игра.

Преди дни ми предложиха да се занимавам с козметика към една"маркова фирма" дето се печелело много. Каза ми го жена пенсионерка, внучката й можело да ме включи при себе си.
 Питам коя е тази фирма, може пък да съм чувала за нея. Лелката мисли, мисли, и вика "Орифлейм".  Shocked Ей сега, още един таралеж в гащите. Аман от маркови фирми. Не съм за такива вече.  Joy

# 348
Пинсетата от стр.92 е в сиво. Няма камбанка, че да очаква човек липсата и.

Тази пинцета по-добре че я няма.
два пъти я поръчвам и два пъти идва друга.
Звъних в кол цетъра и от там ми казват че говорят с румъния и че това не би трябвало да се случва им казват от братската държава. Поръчам наново и пак. Единственото хубаво е че изпратените пинцети са много хубави . Разбрах го когато реших да оставя едната за себе си. Другата  все пак реших че ще  връщам и чаках най-после да е видима фактурата за да знам продукт с кой код връщам. Сега като казваш че е на сиво няма да я връщам- ще я запазя. Много убава пинцета излезе, ще зарадвам някой с подарък.

Даже и да я няма зоналната /наистина те са в движение много/ секретарката или както и да се нарича, която е едно прекрасно момиче ми оправя рекламацията и след 2 дни баланса и актуализиран.

това става и във Варна. Безпроблемно. Ако я няма зоналната има девойка която обслужва посетителите. Координаторите винаги са наясно има ли някой в офиса или не. Освен това си имаше и офисен телефон. Два пъти са отстъствали всички и офиса беше затворен- когато имаше  конференция преди няколко седмици и когато местеха офиса във Варна .

Досега не ми се налагало да връщам Ефтин продукт. Но не ми се е случвало и нещо да не им е наред на продуктите. Ей сега с пинцетата се бях заяла защото това не е правилно да аларамирам и пак да ми пращат различна от каталога  пинцета. Но като гледам май съм на далавера с пинцетите в момента. Иначе все съм имала проблеми и съм връщала скъпи продукти ( 15-20 лева). Дефектните продукти връщам  също. Ня смятам че трябва да поемам на ейвън червило което не е годно за употреба или неработещ крачкомер или парфюм или крем Аню в смачкана кутия защото ейвън не може да си регламентира политиката за подреждане на кашоните..

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 21:26 от _re_ge

# 349
  • Пловдив
Момичета, дали някой ще пуща поръчка оставащите 2 дни? Трябва ми портмонето Меган, поиска го приятелка, на която не мога да откажа, а в следващите каталози изобщо го няма....

# 350
  • о`майна лунна нощ е
Ех, Дорис, вчера вечерта я запратих моята  Confused Фактурирана съм вече. Съжалявам.

# 351
  • Пловдив
Ех, Дорис, вчера вечерта я запратих моята  Confused Фактурирана съм вече. Съжалявам.
ТуиГче, много си мила и ти благодаря! Ами моите клиентки все така се сещат, понякога отказвам, но има случаи в които са хора, на които много държа и няма как. В краен случай ще пусна поръчка само портмонето, малко набутване, но не мога да си позволя да разочаровам точно тази жена.

# 352
  • Пловдив
Мразя да правя рекламации по всички причини, които изброихте (пловдивския офис е с ужасно раб.време) и съм ИМ ГО казала в анкетата.
Дано някой чете и си прави изводите от анкетите им!!!!
Постнах ви питанката си за фон дьо тена.
Писах им и в профила си.
Естествено, без всякакви точки, запетайки и тирета Twisted Evil И това им го казах в анкетата - че линка "свържете се с нас" е под всякаква критика!

Категория свържете се с нас: Общи въпроси
Коментари: Получих фон дьо тена от стр 67 на Кампания 14 в опаковка различна от илюстрираната Какво да кажа на клиентката Как да я убедя че полученият от нея продукт има фактор 12 след като никъде по опаковката не го пише
Отговор от (небезизвестната!) Ирена Тренева:
Здравейте,  Уважаема Госпожо!
За допълнителна информация  и съдействие се обърнете към Вашия координатор или Зонален Мениджър!
Лек ден!
Ново!!!
*Работното време на информационния център е от 08:00 до 20:00 часа от понеделник до петък.
*Влезте в сайта и се свържете с Ейвън напълно безплатно през Skype!

Гениално!
Как не се сетих сама!!!
Лошото е, че моят координатор ме препраща към кол-центъра #Crazy newsm78

# 353
  • Кюстендил
JiD, това е ужасно! Може би, е най-добре да присъстваш на разговора, който ще проведе координатора с информ.център.
Аз също мразя да се занимавам с рекламация, поради незнайно кога работещия офис в града. Тук официално работно време аз лично не знам да има. Когато имам проблем звъня на координаторката, /която е бивша зонална или регионална вече не помня/ и тя ми казва "ами, по това и това време ще съм в офиса". Crazy

А това е за Нели, щото и двете имаме афинитет към тези буби Heart Eyes
Скрит текст:
Вярвай в себе си и в мечтите си!
(притча за калинката)

Нашият свят е прекрасен! Той е пълен с всевъзможни ярки цветове. И сред цялото това многообразие от багри, живяла на този свят една малка сива буболечка. Заради безличния й вид обаче никой не я забелязвал и тя много страдала от своята самота.

Малката буболечка страшно много се трудела. Тя сама можела да се справи с цели орди от онова голямо зло - вредните листни въшки. Тя се притичвала на помощ на всичко живо, но никой не ценял нейните усилия. Всички останали насекоми много се гордеели със своите ярки окраски и на нея не й обръщали никакво внимание. А вредният колорадски бръмбар през цялото време й се надсмивал.

Така живеела малката буболечица и се измъчвала:
- Как е възможно?! Та Вселената е толкова мъдра и толкова щедра! Нима тя няма малко цвят, за да даде и на мен? – оплаквала съдбата си тя.

И една сутрин буболечката се събудила от нежно докосване. Доброто слънце я галело със своите топли лъчи и ласкаво й заговорило:
- Мило дете, просто повярвай в себе си и в своите сили! Ти си необикновена буболечка и всичко при теб ще бъде наред!

Малката сива буболечица така се зарадвала, че някой я обича, че някой вярва в нея, че пристъпила към работата си с още по-голямо желание и ентусиазъм. Тя си помислила:
- Ако аз изчистя всички листенца от сивите листни въшки, те ще станат зелени и тогава на техния ярък фон дори моята незабележима бледо сива окраска ще бъде видна...

Тя толкова много се стараела, с всеки изминал ден работела все повече и повече. И така, лист след лист, клонче след клонче, малката буболечка изчистила всички дървета. Накрая тя се огледала, за да се полюбува на свършената работа. Пред нея се ширела красива, чиста градина. И всяко листенце по дърветата шептяло с признателност към нея:
- Благодарим ти, ти ни спаси! Ти ни подари нов живот, ти си най-добрата!...

Досега никога и никой не бил казвал подобни думи на малката сива буболечка. Тя била като поразена от чутото и ... се изчервила.

Тогава и всички останали насекоми обърнали внимание на ярката червена буболечка. А тя била толкова щастлива! Тя просто сияела и излъчвала такова щастие, доброта и радост, че всички я заобичали. Особено близък приятел станала тя на децата. И сега вече винаги, когато хората я вземат в ръка и искат от нея да полети в небето и да изпълни техните желания, тя с радост го прави. Защото много добре знае, че всеки в живота си може да получи всичко, за което мечтае, трябва само да повярва в себе си!
Вярвай в себе си и в мечтите си!
(притча за калинката)

Нашият свят е прекрасен! Той е пълен с всевъзможни ярки цветове. И сред цялото това многообразие от багри, живяла на този свят една малка сива буболечка. Заради безличния й вид обаче никой не я забелязвал и тя много страдала от своята самота.

Малката буболечка страшно много се трудела. Тя сама можела да се справи с цели орди от онова голямо зло - вредните листни въшки. Тя се притичвала на помощ на всичко живо, но никой не ценял нейните усилия. Всички останали насекоми много се гордеели със своите ярки окраски и на нея не й обръщали никакво внимание. А вредният колорадски бръмбар през цялото време й се надсмивал.

Така живеела малката буболечица и се измъчвала:
- Как е възможно?! Та Вселената е толкова мъдра и толкова щедра! Нима тя няма малко цвят, за да даде и на мен? – оплаквала съдбата си тя.

И една сутрин буболечката се събудила от нежно докосване. Доброто слънце я галело със своите топли лъчи и ласкаво й заговорило:
- Мило дете, просто повярвай в себе си и в своите сили! Ти си необикновена буболечка и всичко при теб ще бъде наред!

Малката сива буболечица така се зарадвала, че някой я обича, че някой вярва в нея, че пристъпила към работата си с още по-голямо желание и ентусиазъм. Тя си помислила:
- Ако аз изчистя всички листенца от сивите листни въшки, те ще станат зелени и тогава на техния ярък фон дори моята незабележима бледо сива окраска ще бъде видна...

Тя толкова много се стараела, с всеки изминал ден работела все повече и повече. И така, лист след лист, клонче след клонче, малката буболечка изчистила всички дървета. Накрая тя се огледала, за да се полюбува на свършената работа. Пред нея се ширела красива, чиста градина. И всяко листенце по дърветата шептяло с признателност към нея:
- Благодарим ти, ти ни спаси! Ти ни подари нов живот, ти си най-добрата!...

Досега никога и никой не бил казвал подобни думи на малката сива буболечка. Тя била като поразена от чутото и ... се изчервила.

Тогава и всички останали насекоми обърнали внимание на ярката червена буболечка. А тя била толкова щастлива! Тя просто сияела и излъчвала такова щастие, доброта и радост, че всички я заобичали. Особено близък приятел станала тя на децата. И сега вече винаги, когато хората я вземат в ръка и искат от нея да полети в небето и да изпълни техните желания, тя с радост го прави. Защото много добре знае, че всеки в живота си може да получи всичко, за което мечтае, трябва само да повярва в себе си!

# 354
Лошото е, че моят координатор ме препраща към кол-центъра #Crazy newsm78

Обади им се , изложи проблема, попитай какво ще те посъветват. Доста често те са по-наясно какво трябва да се прави от координаторите. Мотивът ти да искаш да върнеш ФДт е повече от основателен.

Ако искаш можеш да им пишеш доста по обстойно дори с прикачен файл на този адрес :

contact_avon.bulgaria@avon.com

След едно обстоятелствено изложение- особено ако искаш си прикачи и номера на личния телефон, на мен са ми звънили за доизясняване на детайлите примерно - те ще са наясно с проблема и за координатора остава фасулската работа да подаде документа за рекламация. Вече ти трябва да решиш какво искаш - връщане или замяна.

ВАЖНО
За тези които бяха забелязали че кода на цветовата карта светеше две кампании в сиво от няколко дена цветовата карта е в зелено. Ако искате  да си япоръчате сега е момента защото то К15 е на нова цена - 5,00 лева!!!!

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 14:23 от _re_ge

# 355
  • на североизток от Рая
  Ох, аман от Ейвън понякога. А вече и по-често от когато и да било.

Казвам го заради вашите неуредени въпроси с въпросния Ейвън и заради това, че няма кой да се заеме с не толкова трудна и отговорна работа. Ангажирайте координатори и зонални, досаждайте ако трябва.

Чета  JiD и се потрисам.  ooooh! Може би трябва да се обърнеш към арменския поп. След като те пързалят така от един на друг. Подхвърляне на топката, демек.

vaniu6eva
,
Скрит текст:
благодаря за притчата! Не я знаех, хареса ми.  Simple Smile Приемам я като подарък за моя РД. /утре/

# 356
Момичета, дали някой ще пуща поръчка оставащите 2 дни? Трябва ми портмонето Меган, поиска го приятелка, на която не мога да откажа, а в следващите каталози изобщо го няма....
Дорис, аз ще пускам довечера, но съм в София. Ако не ти е проблем, насреща съм.

# 357
  • Пловдив
Дорис, аз ще пускам довечера, но съм в София. Ако не ти е проблем, насреща съм.
Благодаря за отзивчивостта!   bouquet Писах ти на лични.

# 358
Neli Mar4, да си жива и здрава! newsm59 Пожелавам ти да си обградена от любов и ти също да раздаваш с пълни шепи любов! Да са живи и здрави всички хора, които обичаш! Желая ти един прекрасен ден и романтична вечер!   Hug

# 359
  • Кюстендил
Честит Рожден ден, Нелиии! Бъди жива, здрава, красива като цветята, щура и откровена! Бъди обичана, обичаща и усмихната! Хубаво е, че притчата ти е харесала и я приемаш като подарък!    bouquet newsm24

При мен ще се избият за LBD на тази цена, обаче аз мога да пусна само три бр.  Mr. Green Накрая ще ги карам да теглят чоп, щото няма нито един, който да е изпълнил условието. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт