Работа, CV-та, HR-и, съвети - 34-ра тема

• 65 587
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Аз също нищо не предприех, но исках да споделя.

# 406
  • Вече в моята си приказка...
Да, много съмнително - адрес, лична карта, ЕГН, имена... Все едно ще кандидатстваш за... кредит?! Може и с някоя фирма със задължения да се сдобиеш!

# 407
Започва с:

Здравейте,
относно вашата кандидатура за работа,
за наше улеснение при подбора на кандидатите за интервю,
моля попълнете приложения формуляр и
по възможност добавете ваша снимка.

Успешен ден!!!
Управител - Георги Иванов

# 408
Познавате ли хора, които подготвят и представят болнични листове и други документи относно временната неработоспособност към НОИ, но не са счетоводители? Тоест, работата им се изразява само в подготвянето на набора от документи и съответно представяне на хартиен или електронен носител, без да подават декл. 1 към НАП и тн.  newsm78 newsm78 Чудя се наемат ли хора само за това  newsm78

# 409
ААХ, това е повече от съмнително  Shocked
Фирмата беше ли си обявила името и ти, провери ли я в регистъра?

Управител - Георги Иванов- това име е прекалено тривиално  Tired

Това си е направо за "Господари на ефира".

Познавате ли хора, които подготвят и представят болнични листове и други документи относно временната неработоспособност към НОИ, но не са счетоводители? Тоест, работата им се изразява само в подготвянето на набора от документи и съответно представяне на хартиен или електронен носител, без да подават декл. 1 към НАП и тн.  newsm78 newsm78 Чудя се наемат ли хора само за това  newsm78

Не мога да ти схвана идеята на въпроса, но най-вероятно в някоя много голяма фирма, които се броят на пръстите на едната ръка, има такива длъжности или поне севместяват с друга.

# 410
# 411
  • UK
Възможно е според мен някои счетоводни къщи да си имат такъв човек, длъжност тип куриер, да търчи да им разнася и внася документите тук и там със съответните придружителни упълномощаващи писма. Аз ходя сама да си внасям моите, тъй като моите счетоводители не се занимават с такива неща като висене на опашки в НОИ за болнични  Whistling   Twisted Evil
И все пак трябва да са подписани и подпечатани от счетоводството на фирмата документите, не може трето лице самостоятелно да ги подготвя.

# 412

http://www.fashion.bg/firm/adymary-ltd./4698

Адимари ООД

Посредническа фирма за работа на ишлеме в България.

Без коментар.

# 413
Някой може ли да ми обясни на човешки език къде и как подавам и какви документи за личен асистент на трудноподвижни лица?

# 414
  • София
Мисля, че в бг-мамма съм срещала специална тема по въпроса.

# 415
Някой може ли да ми обясни на човешки език къде и как подавам и какви документи за личен асистент на трудноподвижни лица?

Провери в териториалната дирекция "Социално подпомагане" в района, където живее и е постоянният адрес на трудноподвижното лице. Там ще ти обяснят дали отговаряш на условията за личен асистент и дали трудноподвижното лице има право на личен асистент и ако е така, какви точно документи ще са ти нужни, освен задължителните им един куп декларации, бележка за доходите за 6 месеца назад, решение на ТЕЛК на лицето или някаква друга медицинска експертиза, която доказва, че лицето се нуждае от чужда помощ. Ако те наемат, ще ти е необходимо и свидетелство за съдимост.

# 416
  • София
Да, правила съм го в предишната ми работа. Бях наначена за касиерка в турска производствена фирма. Като касиерка радвах шефа с пари в брой когато и колкото поискаше.Други плащания, освен аванси и заплати в брой  а служителите почти нямаше.  Другото ми задължение бяха болничните към НОИ и декларациите към НАП и разни сл. бележки за доходи - за детски и заеми.  Но вторите се подаваха с ел.подпис. Фирмата си имаше счетоводна програма и с нанасяне на данни всичко си излизаше на комп.

# 417
Здравейте,започвам да следя темата за полезни съвети и т.н. Peace
И тъй като не получавам много покани за интервюта,моля някой да препоръча примерен вариант на мотивационно писмо. Hug

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 18:18 от Jeri-sweet

# 418
  • в огледалото на живота
Имам въпрос :какви задължения включва работата на кандидатстващ за длъжност ЗАТС в училище или детска градина?
Изискванията по обявата са висше образование/икономическо/;работа с офис пакет;чужд език и до там....
Ангажирана ли е с нещо друго?
Моля за малко яснота който е запознат с тази длъжност  Praynig

# 419

И аз да попитам нещо. За кандидатстване за позиция в голяма банка бихте ли изпратили по-раздвижено резюме или е по-добре да се придържам към евро-св формата?

Аз съм ветеран тази сфера (по-скоро бях, в момента не търся работа) - никога не съм изпращала CV  в евро формат. Освен това мисля, че се събрах на 1 страница. Не съм имала случай да не ми се обадят за интервю след изпратено CV.

Общи условия

Активация на акаунт