Лотария "Зелена карта" 2015

• 101 648
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 1 050
# 1 051
Ами ще чакаме...

# 1 052
Да,няма как  Peace

# 1 053
Здравейте! Simple Smile Бих искала хора с опит да ме запознаят по-отблизо със „Зелената карта“. Също така, ако някой е заминал за щатите моля да ми каже добре ли е там, как стоят нещата със заплатите, трудно ли се намира работа, какви са цените на продуктите, законите и общо взето всичко. Ще съм ви наистина много благодарна, ако ми разясните нещата!

# 1 054
  • Beyond the stars
Здравейте! Simple Smile Бих искала хора с опит да ме запознаят по-отблизо със „Зелената карта“. Също така, ако някой е заминал за щатите моля да ми каже добре ли е там, как стоят нещата със заплатите, трудно ли се намира работа, какви са цените на продуктите, законите и общо взето всичко. Ще съм ви наистина много благодарна, ако ми разясните нещата!

Можеш да почетеш малко в този форум -доста теми и информация има
Скрит текст:
Въпросът ти е доста общ и просторен - на едни им е добре там, на други не им понася. Заплатите са на часова ставка, има определени минмални ставки -има високи, ниски ..като навсякъде  Peace За работата е относително също - какво ниво на език, каква професия и т.н.
Не разбирам въпроса за законите  newsm78
Като цяло - почети и ако имаш конкретни въпроси -питай .. защото иначе няма как да се даде полезен отговор според мен  Peace

# 1 055
  • Tам през Атлантическия океан
Здравейте! Simple Smile Бих искала хора с опит да ме запознаят по-отблизо със „Зелената карта”. Също така, ако някой е заминал за щатите моля да ми каже добре ли е там, как стоят нещата със заплатите, трудно ли се намира работа, какви са цените на продуктите, законите и общо взето всичко. Ще съм ви наистина много благодарна, ако ми разясните нещата!

Няма да получиш еднозначен отговор  Wink

От щат до щат има разлика , заплащане , такси , цени на имоти и т.н. дори си има различни закони в различните щати  Laughing

За нас/мен мога да отговоря - не съжаляваме че направихме този избор   Peace

# 1 056
Ехее,какво стана ... няма инфо  още

# 1 057
2012 инфото излезе на 17 септември, предполагам скоро ще публикуват... Simple Smile

# 1 058
2012 инфото излезе на 17 септември, предполагам скоро ще публикуват... Simple Smile
Дано  Praynig

Иначе почвам да звъня на роднините за покана  hahaha

# 1 059
Оххх  Sad толкова ми е тъжно... излиза,че само по-заможните в България могат да заминат за Щатите,така ли? На мен това ми е най-голямото желание от толкова години насам,но имайки предвид,че е невъзможно да се снабдим с 10 000 или друга такава сума от този порядък,да разбирам ли,че нямам шанс..... уж и аз съм чела такива оптимистични истории как с доста по-малко пари хора са се установявали и успявали....кажете си мнението- имам ли шанс според вас впредвид,че нямаме толкова много пари?  Cry

# 1 060
  • Tам през Атлантическия океан
Оххх  Sad толкова ми е тъжно... излиза,че само по-заможните в България могат да заминат за Щатите,така ли? На мен това ми е най-голямото желание от толкова години насам,но имайки предвид,че е невъзможно да се снабдим с 10 000 или друга такава сума от този порядък,да разбирам ли,че нямам шанс..... уж и аз съм чела такива оптимистични истории как с доста по-малко пари хора са се установявали и успявали....кажете си мнението- имам ли шанс според вас впредвид,че нямаме толкова много пари?  Cry

Младо семейство бяхме с дете , живеехме самостоятелно на квартира  Laughing Много заможни бяхме да  Laughing

Който иска го прави който не търси оправдания  Wink

# 1 061
Който е спечелил зелена карта,все някак е успял да се впише в пейзажа...Въпросът е да спечелиш...

# 1 062
Който е спечелил зелена карта,все някак е успял да се впише в пейзажа...Въпросът е да спечелиш...
Peace

# 1 063
   На въпроса на Ivi4ka как е там , мога кратко да отговоря , за някой е рай за други не чак толкова , зависи колко си приспособим към нова коренно различна среда . Аз имам кратък опит от живота в САЩ ( 4 месеца ) . Ходила съм на студентска бригада , като цяло ми хареса , макар и първата седмица да се зарекох , че никога няма да се върна в щатите , сега няколко години по-късно започвам да преосмислям тези мой думи .
  Това което мога да дам като съвет към заминаващите е да изберат голям град ( ако могат да избират ) защото там ще има повече възможности и по-евтин щат . Аз живях близо до Бостън в щата Масачузец, да невероятно красиво е и Бостан определено ми е най най-любимия град ( ходих и в НЮ и ДС ) ,но колкото е хубав толкова е и скъп. Вообще щата Масачузец е доста скъп , американците дори се шегуваха ,  и му казваха Таксачузец .Според моите наблюдения а и от разказите на ММ , Чикаго е най-доброто място за новото начало . Щата е доста по-достъпен от към цени , има работа по-добре е .  
  Желая успех на всички , дано вашите американски мечти станат реалност  Hug

# 1 064
Е,добре.... дайте тогава предложение как АКО например спечеля,когато родителите ми взимат общо 800 лв., нямаме нито един познат в Щатите,няма и от кого да взема толкова голяма сума тук,как ще станат нещата,като чета,че само наема бил горе-долу около 2000 долара? Не си мислете,че се заяждам или нещо такова-напротив! Вие сте ми надеждата да ми кажете за възможни начини намиране на парите в моя случай,защото наистина съм се отчаяла  Cry или ако има такива ,които са били с моето положение да споделят как са събрал такава сума. Много ще съм ви признателна!

Общи условия

Активация на акаунт