От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 124
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Изобщо не звучиш грубо. За съжаление поръчах и тогава четох. Избрах ги, защото на първа страница са първо те. Това е писмото на Фр2Бг:

Здравейте!
Това е стандартно писмо, в което използват данните, които сте подали за доставка и планираната дата за доставка на адрес. Ако пратката е влязла в склада на нашия партньор, трябва да разполагат с подпис и печат на MTLS. Ако не могат да Ви предоставят такива, значи пратката е доставена другаде. Моля, изискайте от търговеца подпис на лицето, приело пратката Ви!
Поздрави

Има ли смисъл да пиша на Ла Редут, че не съм си получила пратката?
И да, единият от анцузите е Адидас.

# 646
  • Sofia
Ами, пиши, друго не ти остава. Настоявай за сканирана, подписана бланка за доставка. Пиши, че искаш да се увериш, че не е предадена погрешка на съседите.
Надявам се да си платила с Пейпал и да си върнеш парите. ФР2БГ знаят много добре, че писането до Ларедут няма да доведе до нищо, поне досега тук никой не се е похвалил със сканирано копие с подпис. Следващото, което ще ти кажат е да си поискаш парите от Ларедут.
Мисля, че вече е вън от съмнение защо изчезват анцузите Адидас. Confused Само се чудя кога някой от пострадалите ще предприеме нещо по въпроса. newsm78

# 647
Само се чудя кога някой от пострадалите ще предприеме нещо по въпроса. newsm78

С удоволствие ще го направя, но какво?

# 648
  • Някъде там...
Момичета, не искам да звуча грубо или да опреквам някого, но при положение, че през страница-две има хора, на които им изчезват неща от ФР2БГ, защо продължавате ги ползвате?

То щото има голям избор.  Sick ФД и те са същата история - ужасно бавни и неорганизирани, през страница и за тях се пише някоя история... Или се коментира острият език и злобата на русата мацка.  Laughing

# 649
  • Sofia
Едно е остър език, друго е да ти изчезне пратката и да се чудиш как да си върнеш парите. Поне аз досега не съм прочела за изчезнала пратка при Франсделивери, което само доказва, че проблемът с липсващите пратки не е в Ларедут.

# 650
Момичета, не искам да звуча грубо или да опреквам някого, но при положение, че през страница-две има хора, на които им изчезват неща от ФР2БГ, защо продължавате ги ползвате?

То щото има голям избор.  Sick ФД и те са същата история - ужасно бавни и неорганизирани, през страница и за тях се пише някоя история... Или се коментира острият език и злобата на русата мацка.  Laughing

Мисля, че това се отнасяше за ФР2БГ (русата грубиянка)? А може и да греша, но аз до сега оплаквания от ФД нямам, поне никой не е казал за изчезнали пратки .... Че се чакат дълго нещата от Франция, чакат се, ама и да се краде вече идва в много.  Sick

Може ли да предложа нещо радикално? Тъй като mary cherry е писла, че е видяла първи ФР2БГ на първа страница и за това ги е избрала, какво ще кажете в следващата тема да не присъстват изобщо на 1-ва страница или поне да не са на първо място? Мисля, че ако им намалее потока от нас бг-мамите,  може и да си вземат поука. Може да звуча налудничаво, но смятам, че влизат и във форума и много добре знаят какво се случва и как реагираме, затова още ни разиграват!

# 651
А дали знаете името на фирмата на въпросния превозвач? В Търговския регистър не видях франс ту бг.

# 652
Аз поне из сайта им и във фейсбук не го виждам. Ако някой е взимал на място пратка и са му издали касов бон... и разбира се, го пази ............................  Confused

# 653
Напълно подрепям @steraki

# 654
  • Пловдив
Някой знае ли дали е тръгнал курс 65 на Francetobg?

# 655
  • София-Лагера
Едно е остър език, друго е да ти изчезне пратката и да се чудиш как да си върнеш парите. Поне аз досега не съм прочела за изчезнала пратка при Франсделивери, което само доказва, че проблемът с липсващите пратки не е в Ларедут.

Peace
Не Ви ли писна да ви крадат?

# 656
  • Някъде там...
Русата грубиянка е във ФД.  Laughing И аз допреди известно време говорех като теб, но след това имах челен сблъсък от неприятен тип по тривиално запитване и установих, че жената е ако не за психиатър, то за психолог.  Crazy Или влиза в ранна критическа... или живее за да злобее. И както е писал някой по-нагоре - не й пука дали ще загуби клиент и дали вреди на бизнеса си, важното е да си начеше крастата да се сдъвчи с някого.
Но наистина, поне пратки не са ми изчезвали. Досега. Simple Smile) Но пък няколко пъти ми се е налагало да си купувам по 2 пъти неща, които съм поръчала за повод или почивка, но са били забавени дотолкова, че поводът или почивката са дошли преди да ми ги докарат, което е направило покупката излишна, а на мен ми се е наложило да дам 2 пъти пари за едно и също нещо. Други пък ги таксуват повече от нужното за Еконт или доставка (и с мен също са го правили).
Габко нали бяха пуснали анкета за доставки от Франция, няма ли развитие? newsm78

# 657
Ето тези отзиви мен ме отказаха да пазарувам от Франция.До сега не ми е изчезвало,но всеки път да му треперя .... Но най-вече  не искам да подкрепям хора с некоректно  и невъзпитано отношение .

Peace

# 658
А дали знаете името на фирмата на въпросния превозвач? В Търговския регистър не видях франс ту бг.

Монтажинженеринг ЕООД  Peace

И двете фирми се подиграват буквално с клиентите си, а ние продължаваме да им пълним гушите.

# 659
mary cherry ,
Съжалявам за липсващата поръчка. Има още една възможност - не да е открадната а да е изпратена на друг човек, след като е пристигнала в БГ (това не ги оневинява, разбира се). Това за съжаление е напълно възможно именно поради НЕпопълването на заявки за всяка поръчка и при евентуално дублиране на имената  с друг клиент шансът да потегли в грешна посока е 50%. Реално Франсето нямат представа кой какво е поръчал, колко поръчки, номера на поръчки, номера за проследяване и т.н (не бъркам, нали - няма заявка за всяка поръчка?)
Със сигурност има и друг клиент с твойто име, който се спотайва. Имала съм подобен случай с неполучена пратка и се оказа, че има още 2 дами досущ с моето име (някоя от тях намаза)

Аз още съм бясна заради липсата на курс по Коледа и НГ на ФД, заради липсата на инфо в сайта  (не харесвам ФБ) но все още са за предпочитане (по-малко смотаните) .

Общи условия

Активация на акаунт