"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 193.9

• 44 915
  • 738
  •   1
Отговори
# 615

Лека нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 23:23 от Zhana Georgieva

# 616
Здравейте искам да попитам дали вече има превод на някой от епизодите .Благодаря предварително Hug Blush Flutter

# 617
Здравейте искам да попитам дали вече има превод на някой от епизодите .Благодаря предварително Hug Blush Flutter
все още няма. и аз съм в о4акване Wink

# 618
За мен това е лъжа !  #Cussing out
Шокираща новина разтресе Турция. Чаатай Улуйсой, Гизем Караджа и Дженк Ерен с наложена забрана за напускане на Турция. Наказателния съд в Истанбул е наложил това наказание на известните актьори заради делото за прдажба и употреба на наркотици. Както писаха вече турските медии през февруари т.г. полицията в Истанбул е провела акция в дома на Чаатай по сигнал за продажба на кокаин. Бяха арестувани общо 34 знаменитости от турския шоубизнес. В последствие 17 от тях бяха освободени. Според певицата Селин Боронкай , Чаатай й е продавал наркотици. Пред съда е било казано, че все още има доказателства по това дело. От 5 до 15 години затвор грозят заподозрените за това деяние, според Турския наказателен кодекс. Обвинителния акт по делото е от 149 страници. Гизем Караджа и Чаатай Улуйсой са заподозрени с номера 33 и 34.

# 619
  • Пловдив
Добро утро!
Спокоен, топъл и усмихнат петък!

# 620
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Лека нощ  Hug Hug Hug

УАУУУУУ Какъв поглед, лелелеле

Жани,  Hug Hug Hug Hug ще ми е хубав деня, благодаря ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 621
Добро утро в любимия петък!  Hug

Grinning Grinning

# 622
Добро утро   food010  Хубав ден на всички, в очакване на днешния епизод  Hug

# 623
ураааааа петък е newsm44
добро утро! успешен и усмихнат ден  love001

# 624
Привет. Hug

# 625
# 626
Привет!  Hug

И тъй като днес ми е много заспало ще ви сервирам още едно едно кафе...  Hug

Скрит текст:

заедно с една любима песничка  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=-Oo_73SlOwk

Усмихнат и успешен ден, минаващ неусетно в очакване на вечерта!   bouquet[/b]

# 627
  • Банкя
Добро утро на всички.
Малко певод от предишната серия.На панаира-Яман и Оркун

Я: Иска ти се тези оръжия да бяха истински.
ОР:Но не си струва да си хабя патроните з теб.
Я: Ти ревнуваш ли Мира от мен?
Ор: Отивай си.
Я:  между нас няма нищо.
Ор: Всичко е ясно.Малко съм те бил по лицето.Ако искаш може да продължим някъде където няма опасност от пожар./Ендер ги слуша/
Я: Аз не очаквам благодарност от теб, че не те издадох.Но ти благодаря , че се върна и ме извади от там.
Ор: Махай се от тук.
Ен: Оркун, човек , който би трябвало да се извини пред всички не трябва да е толкова агресивен.Ние разбираме , че всички в района са недоволни от присъствието на Яман.Вероятно и твоето семейство е на това мнение.Ако те знаеха истината колко ли щяха да са разочаровани.Аз съм уверена в това.Но щом Яман е решил да мълчи аз с разбиране ще се отнеса към неговото решение
Ор: Аз бих помогнал да се отнесете с разбиране...
Ен: адвам се да чуя това.Но аз ще съм щастлива, ако вие двамт вземете участие по възстановяването на къщата/Ендер си отива/
Я: Аз не съм длъжен да ти давам отчет.Но само за това да не осъждаш Мира, нама нищо такова каквото ти си мислиш.

# 628

Е крайно време беше и Яманко да набие някого. Laughing

# 629
Добро утро на всички.
Малко певод от предишната серия.На панаира-Яман и Оркун

Я: Иска ти се тези оръжия да бяха истински.
ОР:Но не си струва да си хабя патроните з теб.
Я: Ти ревнуваш ли Мира от мен?
Ор: Отивай си.
Я:  между нас няма нищо.
Ор: Всичко е ясно.Малко съм те бил по лицето.Ако искаш може да продължим някъде където няма опасност от пожар./Ендер ги слуша/
Я: Аз не очаквам благодарност от теб, че не те издадох.Но ти благодаря , че се върна и ме извади от там.
Ор: Махай се от тук.
Ен: Оркун, човек , който би трябвало да се извини пред всички не трябва да е толкова агресивен.Ние разбираме , че всички в района са недоволни от присъствието на Яман.Вероятно и твоето семейство е на това мнение.Ако те знаеха истината колко ли щяха да са разочаровани.Аз съм уверена в това.Но щом Яман е решил да мълчи аз с разбиране ще се отнеса към неговото решение
Ор: Аз бих помогнал да се отнесете с разбиране...
Ен: адвам се да чуя това.Но аз ще съм щастлива, ако вие двамт вземете участие по възстановяването на къщата/Ендер си отива/
Я: Аз не съм длъжен да ти давам отчет.Но само за това да не осъждаш Мира, нама нищо такова каквото ти си мислиш.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт