Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 3 ~*~

• 99 236
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Невероятни тоалети! Винаги ми е кеф да гледам Йешим.
Ами то при нея само крака , злоба и тоалети!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 31
Много добър дизайн на тоалетите, благодарности за усилията   bouquet

# 32
  • Пловдив
Благодаря за новата тема   bouquet
Тоалетите наистина са прекрасни! Мерси на Димето за целия труд да намери и покаже!
Понякога обаче и Йешим я обличат в доста абсурден вид. Само Зузи е безупречно елегантна винаги.
Гледам гласуването, почти по равно за двойките на Чънар Simple Smile Интересно, мислех че двойката с Йешим няма да събере гласове.

# 33
И аз да се запиша в новата тема   bouquet

# 34
  • БГ
Привет момичета wavey wavey wavey
Довечера ще има сватба Laughing
Ама ,ако знаете как ще завърши-и-и-и ooooh!
И изобщо до края на седмицата,а вероятно и през другата ще има да скърцаме със зъби  smile3515 smile3511 или поне част от нас,де....
Да ви споделям ли наблюденията върху новият четвърти сезон - искате ли newsm78,но ви предупреждавам,че нищо хубаво не се случва Tired Rolling Eyes Cry
От мен за вас - късметлийска седмица и хубави емоции! Hug Hug Hug Hug

# 35
  • Пловдив
Привет момичета wavey wavey wavey
Довечера ще има сватба Laughing
Ама ,ако знаете как ще завърши-и-и-и ooooh!
И изобщо до края на седмицата,а вероятно и през другата ще има да скърцаме със зъби  smile3515 smile3511 или поне част от нас,де....
Да ви споделям ли наблюденията върху новият четвърти сезон - искате ли newsm78,но ви предупреждавам,че нищо хубаво не се случва Tired Rolling Eyes Cry
От мен за вас - късметлийска седмица и хубави емоции! Hug Hug Hug Hug
Сватбата на Едже ли? Аз май знам как ще свърши Simple Smile
Да кажат и другите момичета, на мен лично ми е интересно какво става в четвърти сезон, ако и да ми е още тоооолкова далеч, защото аз гледам сериите по Диема фемили.
Много странно ми действа този филм, успокоява ме даже когато се ядосвам на случващото се Simple Smile Свикнах с героите, и сигурно затова така ми действат -  както нещо добре познато и близко.

# 36
  • Бургас
Йешим си е направо за психодиспансер,как само реагира след като не откри Чънар.Чудя се как може да не виждаш реалността,или по скоро не искаш да я приемеш.Да живееш в свой свят,че и да искаш всички да се съобразяват с него.

# 37
  • Мюнхен
Благодаря за новата тема!

Някой знае ли кога горе-долу влизат сериите с руски превод? Аз съм гледала до сцената в операта (театъра). Надявам се тези, които са гледали напред да ме разбраха.
Приятна вечер!

# 38
Момичета  wavey

......

Давай Диме   Praynig - в спойлер  Naughtyмое мнение  Naughty Embarassed

love001  love001  love001

# 39
Да,  Dimeto сподели ! И аз мисля, че ако е в спойлер няма да има недоволни. Нямам нерви да гледам "Дързост и красота" в турски вариант, аз като американски не го гледах, та сега ... Laughing

# 40
  • Пловдив
Да,  Dimeto сподели ! И аз мисля, че ако е в спойлер няма да има недоволни. Нямам нерви да гледам "Дързост и красота" в турски вариант, аз като американски не го гледах, та сега ... Laughing
Хаха Simple Smile И аз не успявам да издържа Дързост и красота, макар че му бях фен доста време. Но е различно, там действието тече убийствено бавно. Колкото тук в 1 серия се случва, там може и за месец да не стане. По принцип това са двата ми сериала от така наречените 'романтични'.
А най-много обичам когато имам много серии накуп да гледам, така удоволствието някак се натрупва.

# 41
Ееееееееее,това е върхът на злобата , егоизма и глупостта ,дори не мога да я съжаля за преживяването ѝ...Разбирам я.... любов ,нооооо.....За това ,че не получаваш това ,което искаш да изправяш на нокти всички ,дори и майка си в това състояние .
Че  съдбата и то подпомогната от теб самата не ти дава любов , означава ли ,че имаш право да съсипеш толкова много съдби и животи .... И Джансел е влюбен в нея до полуда ,но се държи интелигентно  и възпитано ,не обвинява никого за липсата на любов от нейна страна ... ooooh!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 23:00 от sofia26

# 42
Ееееееееее,това е върхът на злобата , егоизма и глупостта ,дори не мога да я съжаля за преживяването ѝ...Разбирам я.... любов ,нооооо.....За това ,че не получаваш това ,което искаш да изправяш на нокти всички ,дори и майка си в това състояние .
Че  съдбата и то подпомогната от теб самата не ти дава любов , означава ли ,че имаш право да съсипеш толкова много съдби и животи .... И Джансел е влюбен в нея до полуда ,но се държи интелигентно  и възпитано ,не обвинява никого за липсата на любов от нейна страна ... ooooh!
newsm10
Много хубава мелодия ,много трогателна сцена.......,но......... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyзащо наблегнаха на емоциите на Йешим , а не на сватбата. Whistling Whistling Whistling

Вижте и запомнете изражението и радостта в очите на Чани ,за да направите сравнение със състоянието му когато се жени за Йешим!!!

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 09:04 от migi_megi

# 43
Диме, давай в спойлер!!!
Аз съм само все още на фрагмани и ще ми е интересно!! Peace Peace Peace

# 44
  • БГ
Момичета - здравейте! Hug Hug Hug
Снощи направо за пореден път ме изправи на нокти поведението на Йешим! #Cussing out
Обикновено в турските дизита много наблягат на това,че една майка е готова на ВСИЧКО за детето си.
Много примери има затова - като започнем от Шехерезада,която преспа с Онур за пари,после саможертвата на Еда от Незабравима, Ясемин от Любов и наказание,която беше готова да се откаже от всичко заради детето си, Айлин от Край ,Джемиле от Времето лети,и т.н. и т.н. - почти във всяко дизи има тази теза - да покажат ,че любовта на майката към роденото или нероденото си дете е свещенна.
А тук какво виждаме - на Йешим изобщо не й пука за здравето на бебето в утробата си.Подложи живота на уж така желаното от нея дете многократно на риск.Дори доктор Джансел беше възмутен от действията й и затова се отказа от нея.
Има такива хора като Йешим / да ме пази Бог от тях Praynig/,които щом не са щастливи са готови да опропастят живота на другите,включително и своя.Та вие сте казали всичко за снощната й постъпка - няма жал у нея нито към нероденото си дете,нито към болната си майка / която тежко преживя смъртта на Лале/ - важни са нейните желания, и който не й върви по свирката,Йешим просто го прегазва.
Видяхте поведението й в съда - скандално,грубо,арогантно и то в една институция ,която респектира гражданите.Да, ама - не! За Йешим Ташкаран ,която при това няма нищо общо със древния род Ташкаран,освен името,та за нея са важни само нейните желания,важен е само нейния живот и маниакалната и страст към Чани.А той снощи беше безмерно щастлив,не можеше да затвори уста от усмивки,очите му грееха от любов.
Меги Hug Лейля Hug,Роси Hugпоглеждам при подругите от азербайджанския форум,които подсказват това-онова иначе и аз гледам сериите като ням филм по-скоро,но щом искате по-късничко ще се опитам да ви поразкажа нещичко в спойлер!
bggirl22 Hug до там са все още сериите с руското озвучаване - бавно вървят наистина.

Общи условия

Активация на акаунт