Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 3 ~*~

• 99 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
На мен актрисата не ми харесва ,но си прави ролята/Йешим/ превъзходно ,може и затова да съм ѝ набрала толкова .....симпатизирам на актьорите в ролята на доктора и сега на Ахмед...този баничар има едно такова земно излъчване ....

# 691
Много ми е сладък чирака-сладкар, и май си харесва Аслъто... а Ахмет , нещо много саможертвен го раздава, да видим до кога / колко може да носи на бой/

# 692
  • Бургас
wavey....... 'айде  и аз с мнение  Wink :lol

Какво да ѝ харесвам на Йешим, минала ли е от някъде ,че да не се е само изтъкнала и самоцелно и безцелно.... ееееееееее,как Ще Я нЕ забележат ,та ЕдНа ТеШКАРАН е тя..../минала и тя като мене  покрай Ташкаран, що ли newsm78 не дадоха кой е баща ѝ?!?!?!?!/ Направила ли е нещо ,което да е добро за някой друг ,освен за нея  ... отмъсти на майка си ,спа с любовника ѝ,непрекъснато флиртуваше с Чънар и му се слагаше  още докато беше жива Ляле.....Топрак бял ден не видя откакто се появи ,да не говорим за слугини ,гледачки ,бавачки ....Колко ВЕЛИКИ и НЕПОКЛАТИМИ лъжи и сценарии сътвори със Садкъ ,,гледайки Чънар в очите ,омерзявайки Топрак Та тя познава ли някой ей така ,за самото познанство...ееееее ,те такова чудо НеМа...без да ѝ е от полза ....няма да се случи в живота ѝ...
За съжаление  ѝ се случи най-лошото....но  и този път съдбата е благосклонна към нея ....има я Топрак /и аз не харесвам ,че сценаристите  я "сплескаха " така героинята ,нооооо/

И се питам ,ако Топрак беше в тази жестока нужда ,дали  Ташкаранката /Ългаз щеше да стане донор......както казваше дребния мъник от известен БГ филм....../ще ми .....АМА ДРУГ ПЪТ!!!!!!

Сега тя получа това ,което щедро даваше на другите ,покрай нея ...наистина болката е непоносима ,до полуда ,майка е ...вярно че страда , сигурно всички страдания ,които причини ,Бог ги събра в едно и ѝ ги поднесе...жестоко ,но май е заслужено....

За Чънар какво!?!?!?! След три  брака  и най-вече с Йешим започна да проглежда и да се усеща ,ама ГЕЧ!!!! Който го хване го развежда като мечка на синджир...и той холдинг управлява. ooooh! ooooh! ooooh! Заспал от всякъде.....Честно казано такъв мъж не искам да срещам в живота си..и благодаря ,че не съм срещнала...както казваше баба ми ..."забентена вода "

Права си ...дори не помисли за сина си,ще оживее ли,няма ли? Това не и е грижа...тя просто скочи от скалата мислейки за себе си!
А за Топрак казах-такава наивност е сходна със мазохизъм...

# 693
Hug Hug Hug

Каква страстна целуФка с Аслъ Тандоан, чак са им се смачкали носовете и сигурно си търкат зъбите от страст Mr. Greenр ама те устните им заметнати на диагонал  ooooh!

Тези епизоди са ми тъжни , заради болното бебче...а и Чанар един отвеян, като плява във ветровит ден, никакъв го няма...Дуо Ташкаран не го и коментирам защото нямам думи/...но Мадам Игбал, е това е върха на простотията, тази жена само за себе си ли мисли и кара на спомени от бурната младост , ами ще и се, но Зюзи е по атрактивна и мадама, какво да се прави...едната от Истанбула, другата от Кайсери май беше

Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha  smile3501 smile3501 smile3501 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
.....те и двете май са за корица на списание "Минало ,заминало...че направо изтървано"

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 20:36 от sofia26

# 694
Hug Hug Hug

Каква страстна целуФка с Аслъ Тандоан, чак са им се смачкали носовете и сигурно си търкат зъбите от страст Mr. Greenр ама те устните им заметнати на диагонал  ooooh!

Тези епизоди са ми тъжни , заради болното бебче...а и Чанар един отвеян, като плява във ветровит ден, никакъв го няма...Дуо Ташкаран не го и коментирам защото нямам думи/...но Мадам Игбал, е това е върха на простотията, тази жена само за себе си ли мисли и кара на спомени от бурната младост , ами ще и се, но Зюзи е по атрактивна и мадама, какво да се прави...едната от Истанбула, другата от Кайсери май беше

Славенче Hug ЦАлиФката е със Саадет Аксой - от филма,който снимаха през лятото

# 695
Много ми е сладък чирака-сладкар, и май си харесва Аслъто... а Ахмет , нещо много саможертвен го раздава, да видим до кога / колко може да носи на бой/

С боя малко го прекаляват сценаристите ,то и Чънар доста агресивен го правят на моменти

А чирачето особено с розовата боя Joy

# 696

Отношение....

# 697
Ето ви оке цИлУФани Joy Joy Joy Joy
Ама от по-късно

# 698
Диме Stop Stop Stop, сакън имай милост от страст чак се изчервих под езика

# 699
Аз се зачудих ,коя е мадамата с жълтата рокля ,добре че се върнах да чета ,та разбрах ,че е Берги bash

# 700
Диме Stop Stop Stop, сакън имай милост от страст чак се изчервих под езика

А-а-а - към никаква нямам Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Шапката я плете баба ми - пратих я на Топрак за Нова година - подарък bowuu bowuu bowuu

# 701

-Вай, Неджип-бей, срам нямаш ли....какво и харесваш на тази скумрия Зюзи....

-Неджип, ей дъртия коцкар, да ти хвърля ли едни карти, да видим коя благоверна ще остане с теб...е тогаз... дай 100 лири...

- А, няма да скачам, чак толкова още не съм се сдухал....ама един спаринг може...

# 702
# 703

Диме, Wink ще заплета модела веднага, само да намеря жълта прежда из дома

София, Laughing

# 704
  • Бургас
 И от снимките е ясно Неджиб е най-омразния герой за мен...

Общи условия

Активация на акаунт