Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 3 ~*~

• 99 239
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • БГ
Добро утро Лаленца! Hug Hug Hug

Ра4е, Дорис, Диме, много ми се иска да не сте прави  Hug

Ах,Лили,Лили със очички мили! Heart Eyes Hug Ако знаеш тук в този подфорум какви истории съм чела,случили се или случващи се с момичетата или с техните семейства - бедна ти е фантазията. Peace
Често даже съм си мислела и аз като теб,че нещо си фантазират,но от малкото лични контакти,които имам с наши съфорумки и споделеното от тях се уверих,че голяма част от тях са действителни.
Хубавото е това,че ти си далече от разни такива събития,но в този живот нищо не е гарантирано.
Нали знаеш - Животът е това,което ни се случва,докато ние си правим планове.

Така-а-а-а - в събота нямаше нова серия,т.е.131-та - въртяха повторението,но вече направо се излагат сценаристите - всичко е де жа вю,но с различни актьори и с разменени роли.Ама пусто любопитство - чакам и гледам Tired
Хайде по едно късно сутрешно кафе да сложа,та който мине да му е готино. Peace Joy

# 676
Добро утро Лаленца! Hug Hug Hug

Ра4е, Дорис, Диме, много ми се иска да не сте прави  Hug

Ах,Лили,Лили със очички мили! Heart Eyes Hug Ако знаеш тук в този подфорум какви истории съм чела,случили се или случващи се с момичетата или с техните семейства - бедна ти е фантазията. Peace
Често даже съм си мислела и аз като теб,че нещо си фантазират,но от малкото лични контакти,които имам с наши съфорумки и споделеното от тях се уверих,че голяма част от тях са действителни.
Хубавото е това,че ти си далече от разни такива събития,но в този живот нищо не е гарантирано.
Нали знаеш - Животът е това,което ни се случва,докато ние си правим планове.

Така-а-а-а - в събота нямаше нова серия,т.е.131-та - въртяха повторението,но вече направо се излагат сценаристите - всичко е де жа вю,но с различни актьори и с разменени роли.Ама пусто любопитство - чакам и гледам Tired
Хайде по едно късно сутрешно кафе да сложа,та който мине да му е готино. Peace Joy

Аз чакам най-накрая Зюмрюд да си получи заслуженото, но едва ли....

# 677
  • Пловдив
Димеее, какво кафенце, направо реално усетих аромата му!   girluu Мерси! Two Hearts

П.С. - Много се кефя на хубавата атмосфера в нашата тема! Независимо кой кого харесва, обича или мрази, помежду си сме мили!

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 11:29 от *Дорис*

# 678
  • БГ
Димеее, какво кафенце, направо реално усетих аромата му!   girluu Мерси! Two Hearts

П.С. - Много се кефя на хубавата атмосфера в нашата тема! Независимо кой кого харесва, обича или мрази, помежду си сме мили!

А бе коткам ви аз,  Grinningдемек примамвам ви на раздумка,ама йок....  Crossing Arms много сте инатливи и вие като Топрак ханъм hahaha hahaha hahaha hahaha

Доре Hug да знаИШ ще ти открадна сентенцията от подписът ти - страшно ми допада и най-важното е много житейски вярна.Аз имам една дебела книга с апострофи,сентенции и тути-фрути подобни,но не помня да съм я срещала - та затова ще го ударя на айдуклук - сори Tired

# 679
  • Пловдив

А бе коткам ви аз,  Grinningдемек примамвам ви на раздумка,ама йок....  Crossing Arms много сте инатливи и вие като Топрак ханъм hahaha hahaha hahaha hahaha

Доре Hug да знаИШ ще ти открадна сентенцията от подписът ти - страшно ми допада и най-важното е много житейски вярна.Аз имам една дебела книга с апострофи,сентенции и тути-фрути подобни,но не помня да съм я срещала - та затова ще го ударя на айдуклук - сори Tired
Аз доброволно ти я давам Simple Smile Не помня и аз къде я видях, но много ми хареса. Като по-млада все се страхувах да се захвана с нещо ново, защото виждаш ли няма да съм достатъчно добра. А истината е, че няма как човек да стане добър ако не започне все пак, а и никога не се знае кое как ще ти се отдаде докато не пробваш. Сега предпочитам да имам провали, но да знам че съм опитала. То в живота нищо не е перфектно, така че ... Виж, не приличам на Топрак, тя все иска всичко да е идеално и иначе се фръцва. А то такива неща няма в реалния живот.

# 680
Здравейте Лаленца
 santa2
Много късмет през Новата!

Аз не издържах и  за 2 дена преди Нова година изгледах сериите до самоубийството на Йешим.
И аз като Дорис не знам защо, но до там спрях и сега го чакам по Диема-та.
Започва да се разплита филмът, даже с "бясна скорост".
Направо става като "екшън".

И за сценария сте прави, и за ината на Топрак , и за това че се плаща всичко.
Но най ми харесва това:

Цитат
Кой когото да не/харесва, всички да се уважаваме  да сме мили.

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 17:14 от poly_bg

# 681
  • БГ
Приятелки,виртуални! Hug Hug Hug Hug
Все пак мисля,че тук сме разумни жени събрани,а не щури тийн..... и не забравяме ,че гледаме филм,нали?
Защо трЕбе да се напрегАме Tired Joy па и дертовете на турските богаташки синчета и щерки от екрана да берем- айде холан..... Joy Joy Joy

Поли  bouquet

Доре - текнк`с дарлинг bowuu

# 682
 wavey....... 'айде  и аз с мнение  Wink :lol

Какво да ѝ харесвам на Йешим, минала ли е от някъде ,че да не се е само изтъкнала и самоцелно и безцелно.... ееееееееее,как Ще Я нЕ забележат ,та ЕдНа ТеШКАРАН е тя..../минала и тя като мене  покрай Ташкаран, що ли newsm78 не дадоха кой е баща ѝ?!?!?!?!/ Направила ли е нещо ,което да е добро за някой друг ,освен за нея  ... отмъсти на майка си ,спа с любовника ѝ,непрекъснато флиртуваше с Чънар и му се слагаше  още докато беше жива Ляле.....Топрак бял ден не видя откакто се появи ,да не говорим за слугини ,гледачки ,бавачки ....Колко ВЕЛИКИ и НЕПОКЛАТИМИ лъжи и сценарии сътвори със Садкъ ,,гледайки Чънар в очите ,омерзявайки Топрак Та тя познава ли някой ей така ,за самото познанство...ееееее ,те такова чудо НеМа...без да ѝ е от полза ....няма да се случи в живота ѝ...
За съжаление  ѝ се случи най-лошото....но  и този път съдбата е благосклонна към нея ....има я Топрак /и аз не харесвам ,че сценаристите  я "сплескаха " така героинята ,нооооо/

И се питам ,ако Топрак беше в тази жестока нужда ,дали  Ташкаранката /Ългаз щеше да стане донор......както казваше дребния мъник от известен БГ филм....../ще ми .....АМА ДРУГ ПЪТ!!!!!!

Сега тя получа това ,което щедро даваше на другите ,покрай нея ...наистина болката е непоносима ,до полуда ,майка е ...вярно че страда , сигурно всички страдания ,които причини ,Бог ги събра в едно и ѝ ги поднесе...жестоко ,но май е заслужено....

За Чънар какво!?!?!?! След три  брака  и най-вече с Йешим започна да проглежда и да се усеща ,ама ГЕЧ!!!! Който го хване го развежда като мечка на синджир...и той холдинг управлява. ooooh! ooooh! ooooh! Заспал от всякъде.....Честно казано такъв мъж не искам да срещам в живота си..и благодаря ,че не съм срещнала...както казваше баба ми ..."забентена вода "

# 683
Софи  bouquet
Ако са закупили епизодите след смъртта на Йешим,че разберем кой е баща й Peace не само на
нея ,а и на Керем. Връзката на мадам Зюмруд е била доста продължителна с онзи мъж,то дори с две деца я е забременил,при това тя не е била разведена с бащата на Ляле.Раждала е деца от един,а ги е "поднесла" на друг.Какво да кажем повече и за майката , и за дъщерята. Mr. GreenРазвратни кучки са и двете/ да ме простят горките животинчета,които много обичам/

А Чънарко от тези женски истории въобще изпусна бизнеса.Добре,че е Рейхан още,ама скоро и тя ще изтрещи....

# 684
Значи ролята на Йешим не ми харесва, съвсем откровено го казвам! Но актрисата е разкошна! За да влезеш в такава роля наистина ама наистина се изискват доста усилия. Но пък в нейно лице не виждате ли доста жени от реалния живот? Колко хора се самоубиха и убиха от любов.. Вярно, нейната любов стигна границата и отдавна я прескочи; чувствата й граничат с лудост.. А Чънар, милия, такъв чехльо, такова мекотело не съм виждала /подобие на Бехлюл от ЗП/. Много ми хареса:

Който го хване го развежда като мечка на синджир...и той холдинг управлява. ooooh! ooooh! ooooh! Заспал от всякъде.....

Най, ама най-точното определение евър!

# 685
sofia26...много точно! Благодаря! Simple Smile Както винаги -и Dimeto - най-хубавите и точни коментари,преводи, фотоси.С една дума-прекрасна " домакиня" на Форума!!  bouquet

# 686
Верче Hug не съм домакина на темата,ама се моткам из нея,че ми е приятна атмосферата тук,въпреки,че не сте много разговорливи / шегувам се,де/

Малко филмография и стория - Толгахан е снимал филм и с красавицата Фахрие Евджен -"Aşk Tutulması"

# 687
И част от другите му партньорки

# 688
След 10 - тина епизода ще видим и Топрак усмихната и различна - все пак Crossing Arms

А тук Чънар я отведе на боулинг Joy Joy Joy Joy

# 689
 Hug Hug Hug

Каква страстна целуФка с Аслъ Тандоан, чак са им се смачкали носовете и сигурно си търкат зъбите от страст Mr. Greenр ама те устните им заметнати на диагонал  ooooh!

Тези епизоди са ми тъжни , заради болното бебче...а и Чанар един отвеян, като плява във ветровит ден, никакъв го няма...Дуо Ташкаран не го и коментирам защото нямам думи/...но Мадам Игбал, е това е върха на простотията, тази жена само за себе си ли мисли и кара на спомени от бурната младост , ами ще и се, но Зюзи е по атрактивна и мадама, какво да се прави...едната от Истанбула, другата от Кайсери май беше

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 20:18 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт