Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 3 ~*~

• 99 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
# 121
# 122
# 123
# 124
# 125
В предната тема всички пишеха мнения и всичко, а в тази никой не пише.  ooooh! Хора събудете се малко, че темата много замря. (извинявам се, ако съм обидила някой)  Wink

# 126
  • Пловдив
В предната тема всички пишеха мнения и всичко, а в тази никой не пише.  ooooh! Хора събудете се малко, че темата много замря. (извинявам се, ако съм обидила някой)  Wink
Ох, ами то за коментиране ли е Simple Smile Аз дето толкова харесвах Йешим, сега не я понасям. Правеше глупости преди, но беше искрена и открита. Сега е точно обратното! Яд ме е да я гледам даже.
Онзи идиот Мехмед и той такова влечуго се оказа ... уж голямата любов, сега грешка било и се увърта пак около жена си.
За Неджип и Икбал какво да кажа - повдига ми се и от двамата.
Топрак - овца. Зюзи - невестулка.
То направо не остана един свестен образ Sad Харесвах много доктора, но и той в тези серии се държи тъпо.
Но нали съм си свикнала с тях, гледам си ги Simple Smile

# 127
  • БГ
Доре Hug и аз като теб-хем се дразня,хем ги гледам #Cussing out Joy
galeto26 Hug давай , душичко - пиши си на воля Peace
Тук четем всичко Laughing Я виж аз като разклапам клавиатурата какви ги върша,ама момичетата ме траят
Аз пък почти от началото не харесвах Йешим - още като направи онзи номер с любовника на Зюмруд,но все пак се опитвах да разбера гневът на това младо момиче,което вероятно не се е чувствало много обичано или поне не толкова колкото баща им е обичал Лале.Спомням си когато Зюмруд се опитваше да каже на Чани да не взима насериозно лигавщините на Йешим,защото тя винаги е копирала Лале,състезавала се е с нея.Но.... Naughty когато Йешим реши да раздели бременната си сестра с мъжа й - направо й бих дузпата и реших,че от нея човещина към останалите не мога да очаквам.И за съжаление се оказах права - с две малки изключения от нейна страна,направени може би в момент на страх или слабост,но в последствие така великолепно използвани в нейна полза ,че направо ме втрещи арогантността й,а на моменти и жестокост.
За сегашните й постъпки - нямам думи ooooh!
Сега за Топрак Crossing Arms- да тя наистина дразни с това простодушие,което проявява,но ние май забравяме от къде тръгна и къде е сега . Crossing Arms
Топрак не беше завършила дори средно училище,не умееше да пресича улиците в Истамбул - всичко я плашеше.
Топрак не беше влизала в кино - когато Чани я заведе тя се радваше като малко дете.
Топрак не беше кусвала спагети или макарони - нито знаеше как се приготвят ,нито знаеше как се консумират - научи я дъщеричката на адвоката.
Топрак не беше докосвала компютър - Чани я научи и Керем Crossing Arms
Да - за нас тези неща може и да са смешни,но в забутаното селце, от което идва тя хората така живеят и вероятно не подозират,както и тя впрочем, че има и друг различен свят.
Да не говорим за човешките отношения, с които се сблъска - непознати за нея - интриги, коварства, лъжи,лицемерие .
И друго - последно - Топрак и сестра й бяха влюбени в един и същи мъж,но тя не постъпи като Йешим към Лале,а страдаше без никой да разбере за любовта й / може би само Султан -лелята знаеше това newsm78/ .Спаси се от това всеки ден да гледа двамата влюбени като се ожени по уговорка с Чънар,но попадна в гнездо на змии и то от най-опасния вид.

# 128
Чанар, като баща си иска всички жени да са му вързани в кърпа Crossing Arms.
 Топрак няма равна, как са могли сценаристите да измислят такъв инертен образ.... newsm78

# 129
  • Бургас
Наистина е трудно да се коментира.Вдругите сериали освен интриги се случват и хубави неща,носещи положителни емоции,годни за коментар.....А тук освен гадориите на Йешим и сплетните на Зюмруд друго няма

# 130
Топрак няма равна, как са могли сценаристите да измислят такъв инертен образ.... newsm78

newsm10  абсолютно ! И аз това се чудех ....

# 131
Йешим е толкова хитра... как винаги ги измисля тези планове. Чънар все и се връзва, Топрак само я гледа и нищо не казва. Rolling Eyes Сега вече тя разбра каква е Йешим, но каква полза. Пак Йешим я бие по точки. Ама бебенцето е много сладко... Искам да дават повече моменти Чънар, Йешим и Берк, защото са много сладки. Heart Eyes
Неджип ми е много отвратителен. Само, за да се спаси колко хора уби... Close
Игбал тя... нямам думи колко години го чака и още не го научи какъв е.
Зюмрют какво му харесва на тоя дъртия. Тя е хубава, а той един убиец. Thinking
Само искам да попитам скоро ли Игбал ще прати диска на Зюмрют(искам да и видя реакцията)  Grinning Grinning Grinning

# 132
  • Бургас
Ядосах се на Джансел....защо я целуна? Уж умен мъж,не разбра ли,че тя си играе с него. И после Топрак била виновна за всичко...Помислих,че пак тръгва да самоубива,като грабна това огледало,а тя се засили да убива Топрак......никой ли не вижда,че е лудо това момиче?

# 133
.......направо съм шашърдъ...в този сериал всеки, от най-малкия до най-големия, заради единия нагон става и с дявола ортак....по откачени не съм виждала ....качен на собствената си камбанария и бие камбаната до откат и пак няма ...айде да не казвам какво Joy Joy
Браво на Съдкъ ,добре го каза на Йешим за мръсотията ..че не всяка пада от вода...

# 134
  • Пловдив
.......направо съм шашърдъ...в този сериал всеки, от най-малкия до най-големия, заради единия нагон става и с дявола ортак....по откачени не съм виждала ....качен на собствената си камбанария и бие камбаната до откат и пак няма ...айде да не казвам какво Joy Joy
Браво на Съдкъ ,добре го каза на Йешим за мръсотията ..че не всяка пада от вода...

В тази серия има няколко неща дето ми качиха кръвното. Първо - Чани. Как само се развика на Топрак, че бил там бившият й. Ами как Чънар толкова време прекарва в дома на Йешим! Егати двойния аршин! Второ - Топрак. Уж му беше сърдита, а после когато Чъран поиска тя да не вижда Съдкъ веднага съгласна, както той кажел. Все мълчи като пукал, направо ме вбесява тази жена.
И накрая ме ядоса много Икбал. Не че ми е мъчно за Зузи и Неджип, но там където има любов, само Бог има право да се меси.
От всички персонажи, с развитието им на този етап, аз май харесвам само майката на Топрак. И тя уж селска жена, но за всичко си има много точна преценка. Не е лоша и злобна, но и знае докъде трябва да е границата на добротата. Тук е мястото да кажа, че ето как може да си от село и да не си такава овца като Топрак. Това какво видяла и какво не, не я оправдава. (да поясня че аз като цяло харесвам Топрак и именно затова ужасно ме е яд на идиотското й поведение)
Бебото, разбира се, е ужасно сладък Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 15:20 от *Дорис*

Общи условия

Активация на акаунт