Звездни компромати - 185 част

• 60 704
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Варна

Тази жена няма възраст!

На 28 ли е...може би 48, сигурно няма 40г...

Много я харесвам.

# 497
# 498
# 499
  • София
Нали съм хейтър по отношение на Николета, та използвам възможността да кажа, че обзавеждането на дома й е пълна скука.  Wink Поне за детската стая да беше проявила малко повече фантазия...
А може би е гледала по снимки, че интериорът на къщите на богатите непременно трябва да е в бели тонове.  Mr. Green

# 500
Разгледах апартамента на Николета. Обичам бели и светли дизайнерски решения, така че това ми хареса (макар че аз бих вкарала поне в едната стая нещо с шантав цвят).
Едно ми е чудно обаче: Какви са тези малки стаи? Като килерчета са. Уж милиони дават за тези жилища, а моята панелка от 80те е по-широка.
Холът, кухнята ок, големи, широки, просторни... а спалнята и детската са като килерчета. Особено детската стая.  Rolling Eyes
Почти съм сигурна, че Николета не живее там (или поне не с дъщеря си). Предишния ден ги е нямало, чистачката е подготвила всичко и 15 мин преди екипът са дошли Николета и Никол.  Whistling
Една играчка нямаше, която да е неподредена.  Rolling Eyes

ЕДИТ: Ето друг дом за милиони, в който личи, че живее дете: Клик

# 501
# 502
  • In The Middle Of Nowhere
Може просто да са подредили преди предаването, защото е било много разхвърляно и да не се излагат. Така поне правя аз преди да ми дойде някой на гости  Mr. Green Иначе може наистина малко скучно да изглежда, но пък е за предпочитане пред несменяно обзавеждане от 70-те  Rolling Eyes Като цяло ми допада, само детската стая ми се видя малка, но пък е и за малък човек.
То не е ли всъщност мезонет тоя апартамент, че и с дворче... мм не бих отказала Sunglasses
Оф много смешно ми беше накрая като дойде Валери и Николета с такъв притеснителен тон го подпита дали ще й гостува в предаването, звучеше все едно е някоя ученичка, която току-що запознала с него и го кани на читалишно представление  Joy Joy

# 503

А може би е гледала по снимки, че интериорът на къщите на богатите непременно трябва да е в бели тонове.  Mr. Green

А може би така й харесва?
Моята най-добра приятелка, без да има кой знае какви финансови възможности, и без да имитира богаташки къщи си е подредила апартамента в същите цветове, и без  никакъв кич. Бежево и бяло е дори количката на детето й, защото не обича шарении, а изчистени неща. За протокола, детето е на годинка, винаги е облечено в такива тонове, и от време навреме нещо по-цветно, но без апликации, анимационни герои и т.н.

# 504
  • в 1001-та нощ
Николета каза, че обича бели и светли тонове  Blush и аз ги харесвам, но определено бих заложила и на някакви цветни акценти  Blush

Каза, че не може да поддържа дома, т.е. помага й се - има жена/екип, който почиства.

За мен беше недопустимо - когато Никол започна да рови в дрешките си и да ги хвърля на земята - тя никак не реагира ... в един момент Ирина предложи да ги вдигнат и ХЛ ги върна от пода - в гардероба  ooooh! Нито е възпитателно детето да се оставя да прави така - може съвсем спокойно да му каже, че това не е хубаво и трябва да са чисти и прибрани и да ги гушне, за да го "откъсне от играта" .... има и други подходи, но аз така бих подходила  Peace А абсурд е от пода - пак в гардероба  Shocked

# 505
А абсурд е от пода - пак в гардероба  Shocked

Сериозно? Трябваше да ги метне за пране ли? Тъкмо да и видим и пералното помещение. Mr. Green

# 506
Николета каза, че обича бели и светли тонове  Blush и аз ги харесвам, но определено бих заложила и на някакви цветни акценти  Blush

Каза, че не може да поддържа дома, т.е. помага й се - има жена/екип, който почиства.

За мен беше недопустимо - когато Никол започна да рови в дрешките си и да ги хвърля на земята - тя никак не реагира ... в един момент Ирина предложи да ги вдигнат и ХЛ ги върна от пода - в гардероба  ooooh! Нито е възпитателно детето да се оставя да прави така - може съвсем спокойно да му каже, че това не е хубаво и трябва да са чисти и прибрани и да ги гушне, за да го "откъсне от играта" .... има и други подходи, но аз така бих подходила  Peace А абсурд е от пода - пак в гардероба  Shocked

Докато го гледах и ме вкараха в дисбаланс Crazy Аз също не обичам така Peace Не съм маниачка Rolling Eyes но директно отиваха за пране ,ако беше в къщи Peace И защо нямаше ни една играчка,нали живеят там Thinking ДОри и като изчистя и подредя навсякъде има играчки вкъщи Peace

Криста, моето дете и по улиците са търкаля и редовно ,като рисува навън да речем, сяда директно на земята,но изпрани дрехи да ми ги мята по земята и после пак при чистите-НЕ! Не и в моята къща де. Peace

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 15:16 от sparkling eyes

# 507
  • в 1001-та нощ
Криста, и аз като sparkling eyes не съм маниачка, както и детето - облечено се търкаля по пода и навсякъде, но все пак не го намирам з анормално - обратно при чистите дрехи, в стаята са минали оператори и който още е в екипа, тя и Ирина и т.н. .... аз лично не бих ги облякла и на сина си, но и нямаше да го оставя спокойно да си хвърля ..."какво толкова"

Перално помещение не знам има ли - предполагам, че ги дава на да се перат навън ...

# 508
  • София
За мен пък е напълно нормално. Аз самата го правя, ако не намирам нещо. Отделно и котката ми влиза в гардероба.  Stop

# 509
Хайде, пак, какво било нормално и какво не! Как не ви омръзна, не знам? Всеки да си гледа семейството/детето/ къщата както си прецени. Доколкото виждам, предаването е удостоено с тема, така че, моля преместете се там!

Общи условия

Активация на акаунт