Звездни компромати - 185 част

• 60 704
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Гледах началото на предаването.Хареса ми.Не беше скучно.Но Николета да вземе да си гримира малко очите,че митът за "неземната красавица" започна да се развенчава.Изобщо не ми хареса като визия.Преди беше 100 пъти по-хубава  Rolling Eyes Незнам откъде й хрумна да ходи с този "нюд" грим,но не й е в полза определено. /Да вземе да ме прочете,поне/  Mr. Green

За дрехите по пода.....леееко преувеличавате ми се струва.Ще си оставя детето да се търкаля по пода  ooooh! ,но виж чистите дрехи не бивало да се връщат в гардероба  Crazy

# 511
Извинявам се,но не мога да се сдържа Peace

Елфита,твоите само по дивана ли стоят?Дъщеря ми дори ляга на земята Mr. Green ,зависи каква ѝ е играта Peace Понякога се търкаляме из целия под от единия до другия край.Защо не? Но дрехи,които е носила през деня -не връщам в гардероба, такива ,които е извадила и хвърлила на земята за по-лесно също не връщам Peace АЗ правя така,други-не. Peace

# 512
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А абсурд е от пода - пак в гардероба  Shocked
Сериозно? Трябваше да ги метне за пране ли? Тъкмо да и видим и пералното помещение. Mr. Green
А тя не го ли показа? Пфуу, какъв пропуск Mr. Green

един Фас Heart Eyes
+ Хавиер и Пенелопе

# 513
Идея си нямам какво е показала, всъщност видях снимките тук, телевизия не гледам от известно време насам.
Това с дрехите, ми беше малко айде пак да покажем каква лоша майка е Николета. Не и симпатизирам, ама ми се видя прекалено.

# 514
Извинявам се,но не мога да се сдържа Peace

Елфита,твоите само по дивана ли стоят?Дъщеря ми дори ляга на земята Mr. Green ,зависи каква ѝ е играта Peace Понякога се търкаляме из целия под от единия до другия край.Защо не? Но дрехи,които е носила през деня -не връщам в гардероба, такива ,които е извадила и хвърлила на земята за по-лесно също не връщам Peace АЗ правя така,други-не. Peace

Аз изобщо не съм маниачка.Все пак имам три малки деца и е невъзможно да ги държа толкова изкъсо.Естествено,че сядат по земята понякога,но да вземат да се търкалят е изключителна рядкост и то когато се разлигавят.За мен това не е проблем естествено,но гледам да не им създавам подобни навици,най-вече за да не се простудят,тъй като в нас няма килими.

Но едно е някой да се търкаля по земята цял ден и после да му сложиш дрехите за пране,а съвсем друго е някоя дреха от гардероба лекичко да тупне на земята.Все пак никой не е скачал върху нея или бърсал пода,та чак да я засиля в пералнята  Crazy

# 515
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Идея си нямам какво е показала, всъщност видях снимките тук, телевизия не гледам от известно време насам.
Това с дрехите, ми беше малко айде пак да покажем каква лоша майка е Николета. Не и симпатизирам, ама ми се видя прекалено.
Прекалено е, да Peace. Има си чистачка, подовете сигурно блестят, не виждам защо трябва да се перат необличаните дрехи, само защото са престояли минута-две извън гардероба.

Иначе от видените снимки съм склонна да се съглася с Елфи- с този нюд-грим Николета изглежда на минимум 35. Всъщност нюд-грим отива на малко жени, обичайно с по-лирични черти от нейните.

# 516
Разсмяхте ме с дрехите на пода. Дъщеря ми редовно си вади скрина + гардероба, докато изрови какво да облече. Представям си, ако всеки път перях всичко, защото е докоснало пода  Joy
Подовете по домовете не ги броя за цапащи дрехите  Simple Smile

# 517
Много е стерилен този дом шоу-рум. Дори хотелски стаи съм виждала по-впечатляващо обзаведени. Иначе Сарачиновата нещо се е разхубавила...  Thinking

Nicole Kidman за Jimmy Choo

Олимпийците на 2014

Елън Мъск - създател на Tesla, SpaceX, PayPal, SolarCity и Hyperloop, както и баща на на 7-годишни близнаци и 5-годишни тризнаци.

# 518
Чакайте малко, аз вече се обърках  Crazy Едни викат, че приличала на момиченце така, други и дават поне 35 години  Crazy А според мен си изглежда съвсем нормално за възрастта. Домът и също, нищо кой знае какво за коментиране. Играчки видях, не знам защо вие не успяхте да ги забележите. Разделени родители...пак нормална ситуация, но защото това е Николета(хулената и мразената) и се отдава голямо значение. Чак отделна тема имаше, а уж не заслужавала такова внимание от ССФ.  Whistling Защо не си признаете, че тайно и завиждате и да приключим по темата  Outta Joint Flutter Само не започвайте да ме убеждавате сега, колко незначителна е НЛО за вас  Stop

Само не знам с това медно гласче, къде е тръгнала да ми води жълто предаване.

# 519
  • Bayern
Прекалено е, да Peace. Има си чистачка, подовете сигурно блестят, не виждам защо трябва да се перат необличаните дрехи, само защото са престояли минута-две извън гардероба.

+1  202uu 

# 520
# 521
Много ми харесаха снимките на Цветелина Янева. Нещо различно!

# 522
На първата снимка имитира моделите на D&G.

# 523

smile3521

# 524
Всъщност това са снимки от последното й видео:

Общи условия

Активация на акаунт