Звездни компромати - 185 част

• 60 700
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
Няколко скрийн шота от предаването на Николета снощи и от дома й, за тези, които не са гледали Simple Smile

Кухнята

Николета

На снимката в кухнята Николета изглежда много смешно, черна, а зъбите й светят в супер бяло.  Joy
На втората снимка се чудя с фондьотен и пудра ли си ги маже устните, много са странни.  Rolling Eyes

Самото предаване го хванах само накрая, когато дойде Валери, той изглеждаше абсолютно незаинтересован от нея и предаването, а тя с едно медено гласче като каза Валерииии...  Laughing Май той я е преживял, а тя него не, поне така ми се стори.

В тази бяла кухня Николета е като препечена филия.  Mr. Green

# 558
  • о`майна лунна нощ е
То това кухня ли е или огледална зала? Стените в бяло, че да изпъква тенът, уредите в хром, за да се оглеждаме в тях.

# 559
Алла Пугачова стана майка на близнаци!

64-годишната Алла Пугачова и 37-годишният Максим Галкин сключиха брак на 23 декември 2011 г. Те отдавна искали да се съберат, но все не можели да се решат. Самата Пугачова разказва, че връзката между двамата била с десетгодишна давност.  Момчето е кръстено с необичайното за Русия име Хари, а момиченцето се казва Елизавета.

# 560
Няколко скрийн шота от предаването на Николета снощи и от дома й, за тези, които не са гледали Simple Smile

Кухнята

Николета

На снимката в кухнята Николета изглежда много смешно, черна, а зъбите й светят в супер бяло.  Joy
На втората снимка се чудя с фондьотен и пудра ли си ги маже устните, много са странни.  Rolling Eyes

Самото предаване го хванах само накрая, когато дойде Валери, той изглеждаше абсолютно незаинтересован от нея и предаването, а тя с едно медено гласче като каза Валерииии...  Laughing Май той я е преживял, а тя него не, поне така ми се стори.

В тази бяла кухня Николета е като препечена филия.  Mr. Green

Много време се чудих на какво ми прилича (особено в клипа на Емилия) и се сетих - на филийките от рекламата на маргарина Томи Crazy

# 561
# 562
# 563
# 564
  • Бургас
Браво на Холи Бери! Grinning

Честито и на Галена!

МалИИИ,то стана като отчетна тема,ще ни преместят в Бременност и раждане. Joy

Абе само аз ли не мога да гледам лисичата муцуна на Цветелина Янева? newsm78
Сега пия кафе и ще разгледам останалите клюки и снимки.

# 565
И аз не харесвам Цв.Янева, много селско излъчване има.

# 566
  • Варна
И, всъщност, Лили Иванова на колко години е?

# 567
Ох, вчера два пъти изгледах "Мръсни танци" и се сетих колко много обичам Патрик Суейзи.
Ето ги тук с жена му като млади и по-късно. Запознали са се, той като е бил на 18, а тя на 15 и цял живот са си били заедно. Той горкия през 2009 почина от рак, лека му пръст. Нямат деца.
На всички снимки се усмихват от сърце и прави впечатление колко са щастливи.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 568
  • София
Много ми харесва роклята Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Какво ли пише на тениската, че са го блърнали така? newsm78
Видяхте ли клипа на Риана http://www.youtube.com/watch?v=ehcVomMexkY
Песента ми харесва, основния мотив е много приятен и много напомня черната музика от началото на 90-те, клипът е вулгарен в Рири вариант!

# 569

Какво ли пише на тениската, че са го блърнали така? newsm78

Blow Me.

Общи условия

Активация на акаунт