Звездни компромати - 185 част

• 60 710
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Диде,това не е името на детето,в коментарите под статията  няколко човека бяха написали ,че "Генисаме " е написал мъжът и във фейса,което преведено от гръцки значи родихме
Момиченцето е с хубаво име, което забравих ,пак в коментарите пише ,че гръцката преса е написала името  и то започвна с буквата "K" ....забравих как беше,ще поровя за да видя
Слава Богу Crazy. В превод наистина това значи.  Peace

# 541
започвна с буквата "K" ....забравих как беше,ще поровя за да видя

Мдаааааааа......КАСИАНИ - на свекърва и......

# 542
започвна с буквата "K" ....забравих как беше,ще поровя за да видя

Мдаааааааа......КАСИАНИ - на свекърва и......
А да Grinning

# 543
Хе, на половина ми е адашка.  Laughing Party

# 544
  • вятър в маслините, вятър над хребета
... девойчицата е спретната с екипче, което съвсем спокойно се вижда по улиците, без да е костюм от съветската ера Laughing.

И шапчЕто ли  Mr. Green
И то, и то. Аз от известно време също обмислям да си купя такова Grinning.

# 545
Няколко скрийн шота от предаването на Николета снощи и от дома й, за тези, които не са гледали Simple Smile

Кухнята

Николета

На снимката в кухнята Николета изглежда много смешно, черна, а зъбите й светят в супер бяло.  Joy
На втората снимка се чудя с фондьотен и пудра ли си ги маже устните, много са странни.  Rolling Eyes

Самото предаване го хванах само накрая, когато дойде Валери, той изглеждаше абсолютно незаинтересован от нея и предаването, а тя с едно медено гласче като каза Валерииии...  Laughing Май той я е преживял, а тя него не, поне така ми се стори.

# 546
# 547
  • Бургас

На мен ми стана толкова смешно как го насмота жена му.
Ако са наистина разделени обаче, не виждам с какво право му казва да стои далече от Йоана. Нито се излага човека, нито нищо. Според мен тя се изложи, а него - унижи.

А аз се чудя на акъла /и нагона/ на Тервел къде ходи да се бута под хавлиите на разни евтини уличници. А Лияна е толкова мазна - или се бута при Тервел, или при Чернев и винаги е толкова телешки учудена какво толкова нередно прави. Миличката - да я съжали човек колко е онеправдана  ooooh!

# 548
  • София
Джули, много си тесногръда. Хората си бъркат съвсем приятелски под хавлийките, а ти изкара момето уличница.  Mr. Green
Мен по-скоро друго ме притеснява - близкият план на Лияниното лице. Да й напряват едно почистване, с акцент на носа, че как не е паднал още от многото комедони, не знам.

# 549
  • До морето
Оф, аз по принцип я харесвах Лияна като външност, тялото й е страхотно, обаче както я гледа във ВИП Брадър не мога да се отърся от чувството, че е адски нечистоплътна. Няколко човека от къщата вече казаха, че си спи с грима  Shocked защото се притеснявала, да не я покажат сутрин без грим  ooooh! Та това лице, горкото, колкото й да е хубаво, представи си колко пласта фон дьо тен има отгоре му  Rolling Eyes Не комедони, ами не знам какво ще има  Sick

# 550

На мен ми стана толкова смешно как го насмота жена му.
Ако са наистина разделени обаче, не виждам с какво право му казва да стои далече от Йоана. Нито се излага човека, нито нищо. Според мен тя се изложи, а него - унижи.

А аз се чудя на акъла /и нагона/ на Тервел къде ходи да се бута под хавлиите на разни евтини уличници. А Лияна е толкова мазна - или се бута при Тервел, или при Чернев и винаги е толкова телешки учудена какво толкова нередно прави. Миличката - да я съжали човек колко е онеправдана  ooooh!

Аууу, да hahaha... Наистина тази прозвуча като жена-караконджул... Как го унижи, а той се държеше като ученичка без домашно... Хахаха..ужасно беше... Ако са разделени и не живеят заедно за какво го нахока така.. ooooh!

# 551
Джули, много си тесногръда. Хората си бъркат съвсем приятелски под хавлийките...

Лияна няколко пъти повтори, че била обута под хавлията, сигурно е била с девствен пояс милата.

# 552
Заради детето сигурно, но го направи за смях. Мъж под чехъл.

# 553
  • Sofia
Аз пък не виждам кой знае какъв проблем - Лияна си е явно тип лесно девойче, Тервел има нужди човекът. Семейство той явно няма- жена му гони кариера някъде навън, сигурно и двамата са наясно, че той ще си удовлетворява потребностите другаде.
Само се чудя на акъла на тази майка, как си е оставила детето, за да гони кариера.

# 554
Аз пък не виждам кой знае какъв проблем - Лияна си е явно тип лесно девойче, Тервел има нужди човекът. Семейство той явно няма- жена му гони кариера някъде навън, сигурно и двамата са наясно, че той ще си удовлетворява потребностите другаде.
Само се чудя на акъла на тази майка, как си е оставила детето, за да гони кариера.

И аз не виждам проблем, освен това смятам, че са си лика-прилика двамата.

Общи условия

Активация на акаунт