Звездни компромати - 185 част

• 60 714
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
При все,че много харесвам Цветелина Янева,признавам си,че нямаше да я позная с тази коса /особено на третата снимка/  Crazy

# 526
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защо не си признаете, че тайно и завиждате и да приключим по темата  Outta Joint Flutter
Щом с това ще се приключи темата, веднага признавам- завиждам и до болка и позеленяване Mr. Green.

Том Харди, с фенки-фенки Laughing

# 527
Благодаря   bouquet

# 528
  • в морето до колене

Том Харди с фенки-фенки Laughing

Първата със сигурност е само фенка, но втората определено е по-голяма щастливка  Whistling
Съдейки по облеклото и на двамата - предполагам е някоя чехкиня, която е имала късмета да я вземат за статистка...

# 529
  • Tам през Атлантическия океан
:

За дрехите по пода.....леееко преувеличавате ми се струва.Ще си оставя детето да се търкаля по пода  ooooh! ,но виж чистите дрехи не бивало да се връщат в гардероба  Crazy

Аз го правя , връщам дрехите   и детето се търкаля по пода , па и аз понякога  Laughing
У нас е чисто  Simple Smile

Бекъм си продават дома в Лондон  Wink

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/06/article-2446239-005070 … 258-6_638x396.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/06/article-2446239-005070 … 8-810_638x436.jpg  ах че хубаво и зеленко  Flutter

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/06/article-2446239-1BEA1C … -413_642x1030.jpg  Grinning

# 530
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мяч, ще те изненадам- Том определено е снимачен, и това е нашето жълто метро, където снимаха сума дни, но девойчицата е спретната с екипче, което съвсем спокойно се вижда по улиците, без да е костюм от съветската ера Laughing. Пък статистките бяха все с шлифери и забрадки- явно американците си мислят, че в Русия не са доставяли "Бурда" Mr. Green.

# 531
  • в морето до колене
... девойчицата е спретната с екипче, което съвсем спокойно се вижда по улиците, без да е костюм от съветската ера Laughing.

И шапчЕто ли  Mr. Green

# 532
# 533
  • Tам през Атлантическия океан

Така де  Grinning всичко се прави в името на любовтта ..... към парите  Mr. Green Flutter Whistling Flutter Sunglasses

# 534
# 535
  • Варна

Това е като дежа вю. Хич не й следя на Мария интервютата, но съм запомнила същите й разсъждения за бившия й съпруг и другите жени.

# 536

Това е като дежа вю. Хич не й следя на Мария интервютата, но съм запомнила същите й разсъждения за бившия й съпруг и другите жени.

Вярно!!!  hahaha Joy Както и как били най, най-добри в леглото. hahaha Joy Само ме изненадават разсъжденията на мъжете й, как възприемат всичко, което говори?! Защото Мара се опита, според мен, да се изкаже ласкаво за него, но предвид интелектуалния й капацитет, не й се получи никак добре. Аз гледах предаването и най ме впечатли причината, която тя изтъкна на въпроса дали има жени около него, които го желаят: "Сигурно има, той е млад." Вече дори не споменава за "приятната му външност".

Скоро ще й изтече мандата и на нея, макар че доколкото знам наистина доста здраво е захапала кокала... Все пак не са много желаещите, които да й осигурят Шанел за нейна запазена марка. Mr. Green

# 537
  • Варна
Според мен Мария се опитва да вкарва черен хумор, но мястото му не е в интервютата, които дава.

Аз имам доста черен хумор и си представям, ако бях публична личност и започна да ръся всичко, с което бъзикам мъжа си по вестници и списания...ще съм точно Мара N2. Това е хумор само в най-тесен кръг, за хора, които знаят какво стои зад думите.

# 538

Дъщерята на Галена Великова е кръстена Генисаме - гръцкия вариант на р. Енисей......

# 539
Диде,това не е името на детето,в коментарите под статията  няколко човека бяха написали ,че "Генисаме " е написал мъжът и във фейса,което преведено от гръцки значи родихме
Момиченцето е с хубаво име, което забравих ,пак в коментарите пише ,че гръцката преса е написала името  и то започвна с буквата "K" ....забравих как беше,ще поровя за да видя

Общи условия

Активация на акаунт