Звездни компромати - 185 част

• 60 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Те го спряха, защото тя не говори реално, а сигурно си чете от някъде. Толкова гладка мисъл и изказ няма как да спретне  Mr. Green
изкефи ме Ирина, когато Николета й обясняваше за епидуралната упойка, как я прекъсна: "да знам какво е епидурална"  Joy

Тя Ирина доста неискрено й се усмихваше през цялото време, пустата му суета и пози за пред хората...

# 466
Единственото, което ми направи положително впечатление от предаването  е, че Валери не изглежда злобен и жесток мъж.Явно и Николета е такъв по-благ типаж, защото при предишната му раздяла имаше голям цирк от страна на Алисия.Може би, защото тогава нямаше изглед за хепи енд. Peace

# 467
личи й , че е притеснителна ,
нищо общо няма да има нейното предаване с Венетиното - онази води разговори и притиска гостите , тази ще чете каквото са й написали ,
ако Валери не се върне при нея , тя ще залезе много бързо ,
просто ще я призная за патка и половина - да има мъж , който я обича , жени се за нея , прави й дете , купува й жилище за един милион и кола за половин , а тя тръгнала да му изневерява с оня , който просто искаше да натрие носа на Валери поне по един параграф , искам да покани Ники Михайлов и да го пита как се чувства .... горд ли е поне малко ...

# 468
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Единственото, което ми направи положително впечатление от предаването  е, че Валери не изглежда злобен и жесток мъж.Явно и Николета е такъв по-благ типаж, защото при предишната му раздяла имаше голям цирк от страна на Алисия.Може би, защото тогава нямаше изглед за хепи енд. Peace
Аз останах тогава с впечатлението, че цирковете ги правеше точно "благата" Николета.

# 469
Аз останах тогава с впечатлението, че цирковете ги правеше точно "благата" Николета.
Под циркове имах предвид да вадиш кирливите ризи и да обиждаш бившата си половинка.
Говоря за онова намразване, което изпитва първаначално този, който е изоставен.

# 470
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има още време, и до кирливите ризи ще се стигне- още не са тръгнали да определят издръжка. Алисия чак в този момент отвори уста, аз мисля, че Николета доста по-рано ще пропее.

# 471
  • в 1001-та нощ
все още не съм убедена дали раздялата не е за предястие и храна на предаването  newsm78 сподели НЛ, после ще гостува Валери и по някое време ще се "съберат"  newsm78

ще се радвам да си запазят семейството, ако сега са в криза и имат желание да я преодолеят, дано близките им ги подкрепят  Peace

# 472
Според мен Валери я обича и още е под нейно влияние, така че едва ли ще имат проблеми с издръжката.

# 473
какво да пропява , като трябва да си мълчи по темата , кой знае какви пари няма да вземе от него, това не е Америка ...

само ме интересува още защо Нина Добрев и Йън С. се разделиха , толкова добре седяха заедно и на екрана , и извън него ...а   в сериала още са двойка , колко кофти ...
=======
Рики Мартин на концерт ..странна сцена : ))

# 474
Аз доколкото знам, за състезанията покултуризъм тялото се подлага на специална подготовка за да изпъкнат така мускулите. Имаше нещо че не пият вода преди състезание  Thinking

П.С. Ето статия http://bodyconstructor.com/new.php?id=84

Мхм, предни дни пият по 15 -20 литра на ден вода, после не пият и понеже тялото е свиканло и се изпива и така изпъкват по-добре мускулите  Peace

# 475
Николета: "Искам да изкажа дълбоките си благодарности към всички вас, които изказаха положително мнение за представянето ми тази вечер в "Поверително от NL". Трогната съм от 1000 писма и признанието, което получих от вас, зрителите, най-големите критици и най-големият критерии за добре свършена работа. Аз бях истинска, бях себе си, разкрих се, за ВАС! Като се има предвид колко съм хулена, един ден легенди ще се носят за мен и моята TV кариера, но силно се надявам, че има и такива, които са оценили старанието ми и са видяли потенциала ми...именно заради тях се заричам, че с всяко изминало предаване ще ставам все по-добра и по-добра. Благодаря на екипа, който стои зад мен и най-важното - повярва във възможностите ми, а те са неограничени, както добре знаят вече продуцентите ми - Иван и Андрей, хората, от които се уча, гениални и професионални! Целувам Ви и до следващата съботна порция сензация, която съм Ви приготвила - "Поверително от NL"

# 476
Еми не смятам,че беше искрена Peace Усмивката ѝ не е чиста Peace МОЕ мнение Peace
А като дойде Валерко...толкова нагласено беше ooooh! а уж случайно Tired

# 477
А като дойде Валерко...толкова нагласено беше ooooh! а уж случайно Tired

Много "случайно", няма що. Как пък не се забави малко и да изпусне камерата преди да се появи на вратата... Joy

# 478
Николета: "Искам да изкажа дълбоките си благодарности към всички вас, които изказаха положително мнение за представянето ми тази вечер в "Поверително от NL". Трогната съм от 1000 писма и признанието, което получих от вас, зрителите, най-големите критици и най-големият критерии за добре свършена работа. Аз бях истинска, бях себе си, разкрих се, за ВАС! Като се има предвид колко съм хулена, един ден легенди ще се носят за мен и моята TV кариера, но силно се надявам, че има и такива, които са оценили старанието ми и са видяли потенциала ми...именно заради тях се заричам, че с всяко изминало предаване ще ставам все по-добра и по-добра. Благодаря на екипа, който стои зад мен и най-важното - повярва във възможностите ми, а те са неограничени, както добре знаят вече продуцентите ми - Иван и Андрей, хората, от които се уча, гениални и професионални! Целувам Ви и до следващата съботна порция сензация, която съм Ви приготвила - "Поверително от NL"
Употребата на "й" и "и" се учи в първи клас Sick Това копирано ли е или преписано?

# 479
Ами копирано е, не пиша аз така. Grinning И ако само в тази дума й е грешката, може и неволна да е, чак такова издребняване...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=377948892335386&set= … ype=1&theater

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 01:26 от light power

Общи условия

Активация на акаунт