Интериорен стил по аматьорски16

• 55 876
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
pina,

Чантата е по-скоро като си навън, да я разтвориш и бебо да поспи на мекичко Simple Smile))

btw, все се каня да те питам бебка "хареса" ли готината си стая?  Heart Eyes

# 286
ясно, разбрахме се Grinning

# 287
  • Пловдив
Ако е търсен ефект е едно, но понякога като го погледнеш - то си е дефект. На мен Пучинито с картините с цвят старо злато рамки не изглеждат изобщо като обсъждания от мен пример Simple Smile Той с паспартуто е постигнал уголемяване на картината, за балансиран ефект на рамките, и отбележете - има черно паспарту, има бяло паспарту, има замисъл. Рамките са стилово! еднакви, от един период, без да бъдат съвсем еднакви. На Пучинито ми харесват Simple Smile

На снимката преди тази с металното легло, пак има картини и снимки в рамки. Отбележете - всичките са бели, графики и изпъкват. Играта е с рамките, но има сходство в размерите.

Абе да се подредят стилово различни картини е много тънка работа. Очевидно според мен Simple Smile

# 288
Моля, ви споделете някой бг сайт за мебели, искам да си поръчам конзолна маса не много голяма и нищо интересно не откривам.

# 289
А, на мен другия вариант от предната статия повече ми харесва  Simple Smile

Лоренца, да, хареса си стаята!  Laughing Хартиения помпон, за който получих критики в няколко различни теми  Laughing  много ѝ харесва и си го гледа. Ковьорчето, което изнамерих във ВУ също ѝ е любимо, голямо гледане го гледа. Повече от играчките ги гледа тия неща. А платното с джобовете на стената ѝ е любимо, което е над етажерката, в момента повивалник. Там и картината със слънчогледите. Картината всеки път я рита по няколко пъти, тя е убедена, че сме я сложили там именно за това  Crazy  а от джобовете надничат играчки, с които флиртува - голямо хилене и свиване на раменца пада, мигане с мигли  Laughing

# 290
Хехе, сладуранка! Прииска ми се да съм на нейно място ...Simple Smile
При нас се гледаше една голяма картина Пролет, с много цветове Simple Smile

# 291
  • Варна
Моля, ви споделете някой бг сайт за мебели, искам да си поръчам конзолна маса не много голяма и нищо интересно не откривам.
В мебели Лейзи и  Конелиано, Екзотик Маркет

Ако покажеш някоя снимка как би искала да изглежда мога да се сетя и за други.

# 292
Пак не се включвам стриктно по темата, но искам да споделя сред вас тази изключително смислена статия:
http://www.sofialive.bg/city/frontalno/155-sprete-dikov.html

# 293
  • Пловдив
Пак не се включвам стриктно по темата, но искам да споделя сред вас тази изключително смислена статия:
http://www.sofialive.bg/city/frontalno/155-sprete-dikov.html
О, в тази статия няма визуализиран проекта за около църквата Св. Неделя. Въртеше се из нета. У-Н-И-К-А-Л-Е-Н. Нещо като селски площад, ма със сергийки Simple Smile

# 294
# 295
Тази година след ремонта реших да подредя картините по специален начин. По средата между двата реда картини има една ивица, като картините от долния ред са нивелирани по горната част на рамките си, а тези от горния ред - по долната страна на рамките си. Нивелирани, защото сме използвали нивелир и разстоянието е еднакво....да, но не и оптически.

# 296
От моите познати се сещам кого приеха да учи архитектура и кого не приеха да учи архитектура. Просто това е логичният резултат. Peace

Като стана въпрос за архитектура сигурно тук е подходящо да се изфукам със сина на чичо Кръстник (кръстник на баща ми) и неговите произведения. Иван Иванов вече не е между живите.

http://www.6000times.com/2009/04/iwan-iwanoff-ten-of-perths-best-houses.html

# 297
Цонна Simple Smile
Веднага ми изплува резиденция Банкя

http://www.panoramio.com/photo/70360583

# 298
Правец и Арбанаси Simple Smile
Кога е емигрирал той?

# 299
  • Пловдив
Направо се насладих. Пощади ме. Е не е ли като селски площад със сергийки?

Общи условия

Активация на акаунт