Интериорен стил по аматьорски16

• 55 799
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • София
P.S. Ох, сега виждам новия аватар на Богиня, това е самата ТЯ - БОГИНЯ Heart Eyes

Нали? По дългите палци я познах Simple Smile

# 721
Богиня, само да си измия прозорците, че ме е срам и те каня!  Laughing

# 722
# 723
  • Варна
Ти пък?! Кой ще ти гледа прозорците. Малката госпожица Юлия е по-интересна.

Аз вече се отказах да гоня срокове. По всяка вероятност и до нова година няма да успея. Добре че имаме къде живеем Tired Съчувствам на хората, които живеят на същото място, което ремонтират.

# 724
Помните ли преди години как обсъждахме цветята в интериора и повече липсата им  Simple Smile Не бях виждала спалня с толкова цветя

http://3.bp.blogspot.com/-ttaZtKasCi8/UnzikrfsYoI/AAAAAAAAjeA/8w … s_living_area.png

Тъмни вдъхновения

http://www.79ideas.org/2013/11/dark-toned-inspirational-board.html#.Un517CcTaVg

Апропо авторката на този блог чете нашата тема. Което ме подсеща - Ема, някой блогър не ти ли поиска да публикува снимки от твоите обзавеждания и да направи статия за теб? По всички блогове само се преписва, а от тук поне 3-4 интересни статии със снимки могат да излязат, хем нещо свежo.

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 20:59 от pina

# 725
  • USA

Ооо, so what, много ти благодаря!
Мис Нели, добре, но какъв да е цвета все пак? Аз мислих и за черно, и сиво, но все ми се струва, че няма да подхожда. Тъмно синьо, може би?

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 16:20 от SkyBlue

# 726
  • Варна
Интересен блог. Защо авторката му не пише в темата, след като я чете?

# 727
Здравейте дами!

Трябват ми идеи за хола..Паркета е дъбов,мебелите са класически в подобен на паркета цвят.

Мисля за ъглов диван класически модел в тъмно синио и една шарена табуретка за акцент..Обаче кви да стените,пердета,килима?

п.п.сори за правописа,нямам латиница и ползвам кредор онлайн.

divana  

cveta na divana

i za taburetkata

ili

Тв шкафа е подобен с по една витрина от двете страни.малко по-изчистен като дизайн,но в този стил..Цвета е светъл,като на паркета

Моля,дайте идеи за цветовете на стените и текстила Praynig

# 728

Мис Нели, добре, но какъв да е цвета все пак? Аз мислих и за черно, и сиво, но все ми се струва, че няма да подхожда. Тъмно синьо, може би?

Бяло и горчица/по-неутрално жълто. Бяло и сиво дебело хоризонтално райе. Бяло със съвсем малко нейви. Нека не са едноцветни за да не доминира много цвета.

# 729
  • Варна
Може и капучинести нюанси. Или пък по-маув.

И един готин истанбулски апартамент
http://www.admagazine.ru/inter/18054_kvartira-dekoratora-khakana … mbule.php#article

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 21:39 от Приятно ми е - Богиня!

# 730
  • Бургас
Наближават коледните празници! Ето няколко идеи как да декорирате дома си.

http://cooledeko.de/weihnachtsdekoration-ideen/inspirierende-wei … tsdeko-ideen.html

# 731
Пина, не, може би чакат да направя цялата къща Mr. Green

ae, съвет за цветовете не мога да ти дам, но погледни тук, може и сама да си отговориш.

Много ми харесва истамбулския апартамент, а с това изречение на собственика
Цитат
на первый взгляд кажется, что здесь собраны совершенно разные вещи, но их объединяет мой характер и образ жизни
става ясно кое липсва в повечето български домове. Не са важни толкова вратите, первазите, или пода.....всеки дом трябва да носи духа на обитателите си, а този процес продължава цял живот, не да отидем да си напазаруваме картини от Икеа например и да си кажем, готово - подредихме се Simple Smile

# 732

Цитат
на первый взгляд кажется, что здесь собраны совершенно разные вещи, но их объединяет мой характер и образ жизни
става ясно кое липсва в повечето български домове. Не са важни толкова вратите, первазите, или пода.....всеки дом трябва да носи духа на обитателите си, а този процес продължава цял живот, не да отидем да си напазаруваме картини от Икеа например и да си кажем, готово - подредихме се Simple Smile

Абсолютно съм съгласна. Няма нищо характерно, индивидуално, запомнящо се, различно. Ламинати, секции, комплектчета спални Tired Все се мислех, че с достъпа на толкова информация и вдъхновения нещата ще се подобрят, но не, явно хората нямат въображение. С Икеа положението съвсем се влоши - домове-шоуруми Laughing

# 733
Кой търсеше диван-пейка за кухнята?

newsm10 Аз и продължавам търсенето, както и събирането на идеи.  След събарянето на няколко стени, площта кухнята се оказа по голяма  Shocked отколкото си е представях и сега се чудя с какво да я напълня  Laughing

# 734
Цитат

В подкрепа на дозата дързост и лично усещане при създаването на "собствен микс":
We asked several of our favorite designers and bloggers about their strategies for creating living rooms that do it all, and after studying their spaces, we think the key is in the mix ... you'll find bold colors, contemporary artwork, and textural rugs set against traditional overheight ceilings, aging wood floors, and walls of moulding.
Finding the Right Living Room Mix

В зелената дневна с големите вградени библиотеки за гръб на библиотеките е използван trompe-l'œil тапет с мотив на стари книги. Хубава идея! - обединява, запълва и подрежда пространството. Всъщност самите предмети върху лавиците са малко и не са композирани по някакъв супер специален начин. 
(Кой не се е дразнил от специално аранжираните библиотеки по "дизайнерските" блогове? Twisted Evil)

Общи условия

Активация на акаунт