, а вчера като реших да споделя с ЛМ поне го разсмях искрено 
реалността е, че избор нямаш и трябва да се справиш със ситуацията и ще го направиш по най-добрия начин, на който си способна в момента. Това, което според мен трябва да е ти е водещо, е твоето и на децата добро. Оттам нататък нещата ще се развиват нанякъде някак си, а в един момент ще тръгнат и нагоре. Това е сигурно, макар и сега да изглежда невъзможно. А хората не се променят, този мъж ще си остане такъв, въпросът е искаш и можеш ли да живееш с него, точно такъв, независимо дали и какви хубави качества има?
всъщност свекърва ми е споделяла, как нейната педиатърка я е посъветвала като станат на 6 месеца да започне да ги изпишква и казва, че го е правила.
И само искам да ти кажа, че на мен никога не си ми дотежавала, винаги чета твоите постове, независимо дали мрънкаш или не. Нали за това сме тук, да споделяме. Радвам се, че споделяш с нас 
Аз няма нищо да казвам, понеже това е нещо, кото не знам как бих го преживяла, аз съм предопредила от самото начало, че няма да търпя това...та да видим, да не ми изиграят лоша шега думите ми. Дълго време все се съмнявах в нещо, все търсех следи- това беше гадно.Смятам обаче, че никога все пак не съм била лъгана, във всеки случаи от както имаме деца смятам, че съм в по- силната позиция и дори веднъж намекнах, че ще бъда безпощадна- нека сам вземе решение дали иска да си вижда децата веднъж седмично. Аз описах така нещата все едно, че моят мъж е някакъв гаден тип, не е така, но имам причини да правя тия намеци...дълго за обяснение. И само да ти кажа да действаш така както ти подскаже сърцето.
По принцип жените не можем да го разберем, защото ни е друга природата. Но при мъжете е закодирано това животинското и при някои надделява, не могат да го надвият. И затова казват, че когато жената изневерява е едно, а когато мъжът - друго. Не знам дали е вярно, но ми се струва реално и възможно! 
заредих й малко храни и мляко. Криско си закупи някакви мъфини и преди малко им изчетох съдържанието и за пореден път се убеждавам, че немците имат една от най-най-некачествената готова храна
Мъфините имат 41 различни съставки. Можете ли да си представите да направите шоколадови мъфини с 41 различни продукта
и безброй Е-та, разбира се
Ужас. Хлябът им е вкусен, хубав, топъл и... стои мек и пухкав по две седмици.
Не искам да гадая какво има в него. Свели сме пазаруването от там до обувки, Хип и бретцели
Идете на Пампорово, поговорете хубаво, размислù на самотни разходки ти и пак пиши 
И да ти кажа не е най-голямото зло. Представи си другото, дето ти е бил верен с години, имате деца и хоп! - влюбва се и те изоставя
Мисля, че Киро ако потисне тази си черта в името на семейството, както казвате, то това ще избие някъде другаде, защото ще се появи прекалено голямо напрежение. Не знам, разсъждавам си. 
Препоръчани теми