Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 896
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • София - Рим и обратно
Суплин и Софтлан са един и същ продукт с различно име в различните държави - омекотител.
В Италия има някакъв препарат за деликатни дрехи Софлан.
Персил таблети за цветно не избелват. За най-добър резултат ги слагай в чекмеджето.
Много мерси  bouquet
Знам си аз, че не съм съвсем луда (за Софтлан-а) Laughing

# 451
Препоръчайте ми хубав прах/гел, капсули, таблетки - няма значение/ за цветни дрехи, защото много избеляха цветните ни дрехи, какъв да си купя? В момента пера с Персил за цветно от Метро купуван, но не съм доволна. Благодаря   bouquet
Прахообразен Персил, но може и да си внушавам, че дрехите са избелели от него  Embarassed
Задължително ще пробвам таблетките Персил за цветно, има ли значение откъде са купувани - внос или не? Благодаря  Hug

# 452
  • Ланкър, планините Овнерог
Отдавна не бях купувала Корал за цветно. Днес си взех и сега цялата стая мирише  Heart Eyes Никакъв омекотител не може да бие тази миризма

# 453
Наминавам да ви се похваля, че днес ми докараха новата преланя / сушилня. Поради технически проблеми ще мога да тествам най-рано утре по обяд, но все пак съм много ентусиазирана и се надявам прането ми да мирише на препарат за пране и омекотител.

# 454
  • София
Някакви впечатления от Perwoll течен прах за пране?

Аз от доста време само Персил ползвам,капсулките и съм доволна,но бих сменила.Като омекотител Ленор.

# 455
  • София

Аз от доста време само Персил ползвам,капсулките и съм доволна,но бих сменила.Като омекотител Ленор.

Нищо особено, даже на два пъти ми оставя бели петна по дрехите, а гела е уж за черни и тъмни дрехи, но може и аз да съм сложила повечко гел. А и миризмата не е кой знае какво.

# 456
Малко отзиви за течния Корал сенситив - като пране не се справя особено успешно с по-сериозни петна. Има съвсем слаб, почти неуловим аромат след изсъхване на прането, което за бебешки дрешки е идеално. Като цяло сигурно няма да повторя, защото излиза скъпичко - зададената доза е за 2-3кг пране, пък вкъщи почти всичко, което има допир до децата се пере с бебешките препарати (чаршафи, завивки, тениски) и прането ми е обикновено 5-7кг.

И още нещо - абе супер странна ми е дозировката на Корал-а. Капачката на сенситив-а е 35мл, пък дозировките са 50, 100мл... На това за цветно пък дозировката е капачка и 3/4ти за слабо замърсено и мека вода  Thinking
Да се чуди човек всеки път като има повече или по-малко пране колко точно да сложи  newsm78

Perwoll-а на мен не ми хареса като изпиране. Не се справя с петна(този за цветно), този за черно ми оставяше някакви бели петна по черното пране, този за деликатни тъкани пък хич не пере. Единствено с белия Первол ми светна бялото, обаче нямаше никакви петна.

# 457
има ли доволни от Burti за вълнени или да не си сменям Coral? Thinking

Препоръчвам ти италиански Soflan. Много ми хареса, отскоро го имам, има няколко разновидности и аромати. Преди това бях с Корал, но ми омръзна натрапчивата му миризма. Сега ползвам светлозеления Soflan с аромат на момина сълза. Страхотен!

благодаря ти!  HugАз съм ползвала черния, който е с аромата на синия Softlan, разкошни са. Но не ги намирам нито в Пловдив, нито в СЗ. Розов Coral не ми омръзва, защото се редува с другите за цветно и бяло  Mr. Green

# 458
  • 1st floor
Моля, препоръчайте ми омекотител с трайна миризма.  Tired Аз ли нещо не съм наред, но не ми миришат достатъчно хубаво дрехите.  Tired Ако сложа повече от препоръчаната доза, не ми се изплакват добре...Искам да мирише на свежо, на сапун и на чисто, не на някакви цветя и на сладникаво...

# 459
Моля, препоръчайте ми омекотител с трайна миризма.  Tired Аз ли нещо не съм наред, но не ми миришат достатъчно хубаво дрехите.  Tired Ако сложа повече от препоръчаната доза, не ми се изплакват добре...Искам да мирише на свежо, на сапун и на чисто, не на някакви цветя и на сладникаво...

Синьото Коколино

# 460
Това Коколино на мен наистина ми се изпарява моменталически след изсъхване... явно в мен е проблемът, доста го препоръчвате, но на мен хич не ми допада - а и по-лошото, не омекотява  Rolling Eyes

# 461
Това Коколино на мен наистина ми се изпарява моменталически след изсъхване... явно в мен е проблемът, доста го препоръчвате, но на мен хич не ми допада - а и по-лошото, не омекотява  Rolling Eyes

А за мен е най-дълготрайният  Joy . Харесва ми как омекотява, а дрехите миришат много дълго - седмици.

# 462
Може моя да е дефектен, ама повече не го искам. Слагам на хавлиите, защото ги суша сега в сушилня и така или иначе ми е все тая, но иначе... не съм доволна.

# 463
  • 1st floor
В момента съм с бялото Коколино. Ако са еднакви като трайност на миризмата - слабо ми е.  Tired Докато са мокри дрехите ухаят, после ми трябва малко повече фантазия за да усетя нещо...

Синият Ленор като че ли беше що-годе траен, но пък миризмата... Sick...ставаше ми лошо от него.

# 464
В момента съм с бялото Коколино. Ако са еднакви като трайност на миризмата - слабо ми е.  Tired Докато са мокри дрехите ухаят, после ми трябва малко повече фантазия за да усетя нещо...

Синият Ленор като че ли беше що-годе траен, но пък миризмата... Sick...ставаше ми лошо от него.

Бялото е сензитив (бебешки) и за това му е слаба миризмата.

Общи условия

Активация на акаунт