Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 935
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • Europe

Мър-Мяу мерси много, влизам специално за да ти благодаря. Техниката си е техника и е много важна, то това за всичко в живота важи. От любопитство пробвах първо без Коколиното и после с него да гладя една и съща дреха. Разлика има, определено. Измислили са го. Определено "заобичах" малко повече гладенето.

# 436
  • София
Този Ариел: http://prikachi.com/images/144/6721144n.jpg за цветно или за бяло е?  Blush

# 437
  • Стара Загора
Този Ариел: http://prikachi.com/images/144/6721144n.jpg за цветно или за бяло е?  Blush
За бяло.

# 438

Мър-Мяу мерси много, влизам специално за да ти благодаря. Техниката си е техника и е много важна, то това за всичко в живота важи. От любопитство пробвах първо без Коколиното и после с него да гладя една и съща дреха. Разлика има, определено. Измислили са го. Определено "заобичах" малко повече гладенето.

Hug Важното е да успеем да се преборим с гладенето на ризи и с махането на петна, иначе животът е песен  Mr. Green

# 439
има ли доволни от Burti за вълнени или да не си сменям Coral? Thinking

# 440
Вчера в Лекси видях ,че има от така говореното Изи и взех едно за бяло да го пробвам Peace Тук повече се говореше от този за бялото,но имаше и за цветно- той как е? Thinking
Имаше и Персил ,намален,и от него взех и естествено Омо Mr. Green

# 441
  • София - Рим и обратно
За първи път взех Персил таблетки за цветно от Пикадили, на промоция. 11 и нещо лева за 64 хапчета. Недолюбвам Персил, но реших да ги пробвам, да видим.

# 442
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой ползвал ли е Препарат за избелване на завеси на Dr. Beckmann? На пакетчето пише на бг, че стига за 7 перални, а отпред има нарисувана пералня и отгоре " x2". Колко, по дяволите, се слага? Едното перде вече се върти, та за него е късно, но има още за след него и не знам колко да слагам.

# 443
Препоръчайте ми хубав прах/гел, капсули, таблетки - няма значение/ за цветни дрехи, защото много избеляха цветните ни дрехи, какъв да си купя? В момента пера с Персил за цветно от Метро купуван, но не съм доволна. Благодаря   bouquet

# 444
Някой ползвал ли е Препарат за избелване на завеси на Dr. Beckmann? На пакетчето пише на бг, че стига за 7 перални, а отпред има нарисувана пералня и отгоре " x2". Колко, по дяволите, се слага? Едното перде вече се върти, та за него е късно, но има още за след него и не знам колко да слагам.

аз ползвам подобно нещо всяка пролет и есен, но не е за избелване и е на Heitmann. моето се слага за да се освежат цветовете и да се направи филм фърху завесите и пердетата против поемане на прах и миризми. слага се 50-60 грама. Не знам на Dr.Beckmann дали е същото.

# 445
  • София
има ли доволни от Burti за вълнени или да не си сменям Coral? Thinking

Препоръчвам ти италиански Soflan. Много ми хареса, отскоро го имам, има няколко разновидности и аромати. Преди това бях с Корал, но ми омръзна натрапчивата му миризма. Сега ползвам светлозеления Soflan с аромат на момина сълза. Страхотен!

# 446
  • София - Рим и обратно
РРР, откъде вземаш Софтлан? Аз също много го харесвам, а ми е на привършване този, който си взех лятото от Гърция.
И таблетите Персил за цветно ли избелват?! Кой дявол ме накара да ги взема вчера от Пикадили...знам си да не купувам Персил Tired Сега ще си ги чукам в главата.

# 447
РРР, откъде вземаш Софтлан? Аз също много го харесвам, а ми е на привършване този, който си взех лятото от Гърция.
И таблетите Персил за цветно ли избелват?! Кой дявол ме накара да ги взема вчера от Пикадили...знам си да не купувам Персил Tired Сега ще си ги чукам в главата.
Тя говори за Софлан - препарат, а не омекотител. Peace
Колкото до Персил, според мен си внушаваш. Peace

# 448
  • София - Рим и обратно

Тя говори за Софлан - препарат, а не омекотител. Peace
Колкото до Персил, според мен си внушаваш. Peace
Да, права си, непрекъснато бъркам Суплин със Софтлан Embarassed..
Колкото до Персил-а, дано е така.

# 449
Суплин и Софтлан са един и същ продукт с различно име в различните държави - омекотител.
В Италия има някакъв препарат за деликатни дрехи Софлан.
Персил таблети за цветно не избелват. За най-добър резултат ги слагай в чекмеджето.

Общи условия

Активация на акаунт