Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 851
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
На работа съм и нямам възможност да отворя каталога на Карфур, затова питам тук  Embarassed Ако примерно купя 3 пакета прах за пране Персил от една разфасовка ще платя само 2, правилно ли съм разбрала? А важи ли за Карфур маркет? Благодаря   bouquet

# 136
В карфура на цариградско има кофи персил компакт 80 пранета за
25-26 лв.

# 137
  • Стара Загора
Видях в едно магазинче от новите английски Персили и се изкуших- взех си един за цветно:
http://www.persil.co.uk/products/colour-care-small-mighty/ , бил с подобрена формула- ще го видим.
И един омекотител Вернел от серията ароматерапия- Магнолия

# 138
Здравейте, моля за съвет какъв течен Ариел да си избера. Там от където ще купувам чета че някои са от Германия, други от Италия трети май са от Испания. Едните са Базико , другите Регулар. Нищо не ми говорят. Моля препоръчайте ми от коя страна да гледам и какъв вид да е. Предварително Благодаря  Hug

# 139
  • Бургас
Взех набързо един савекс за вълнени, изпрах, пак набързо едни непетносани плетива - доволна съм от мекотата им, стоят едни рехави и пухкави, заради препарата. Не съжалявам. Simple Smile

# 140
Ariel в Италия няма. Там се продава под името  Dash. Ariel Basico избягвай и изобщо всичко що е внос от Испания. Моят сьвет, а вярвам и не само моя, е опрелелено да си вземеш немски.

# 141
Да моя грешка Франция е този, който мислех за Италия

# 142
  • София
В Пикадили са пуснали Персил таблетки - 40бр. за 5.99лв. Не съм ги ползвала и не знам дали си струват.

# 143
  • София
В Пикадили са пуснали Персил таблетки - 40бр. за 5.99лв. Не съм ги ползвала и не знам дали си струват.
вярно е, че ги има, но са 30бр Peace

# 144
  • София
вярно е, че ги има, но са 30бр Peace

С уточнението, че са за 15 пранета.

# 145
  • София
Една приятелка купила и ми даде 1 пак. с 2 табл. в него за проба. Като се прибрах и ги извадих от чантата, бяха станали на сол. Чудя се защо не са ги оставили на прах, а са ги правили на таблетки. Thinking

# 146
Таблетките на Персил не ми се разтваряха добре. Пера само на 40 градуса цветното и въпреки това оставаха по части от таблетката в пералнята след свършване на програмата. Съответно и не се изплакваше добре...

Взех едно Омо за светлото пране - наистина мирише силно. Едно време майка ми переше в полуавтоматична пералня с настърган домашен сапун - е точно това беше миризмата  Simple Smile Прибрах го в плик без да го отварям, а сега вече целият коридор мирише  Mr. Green

# 147
Аз пък днес намерих ИЗИ в Русе. Беше малка разфасовка в картонена кутия и пише бр пранета + бонус още няколко, но не помня колко, а сега ме мързи да ходя да гледам кутията. Попитах за по голями разфасовки и казаха, че нямали в наличност, но големите разфасовки било много големи. При въпроса ми колко големи (очаквайки поне 9кг) ми отговориха "към 2кг някъде"  hahaha

Преборих мързела си и станах от топлото легло  Embarassed 7 дози + 2 гратис 400гр за цветно пране. За бяло нямаха с бонус, пък аз нали да не се мина...  Mr. Green Струва 2,69лв.

Днес утре ще гледам да го пробвам и да видя ще го бъде ли или няма да го бъде в наЩТа къща.

# 148
  • София - Рим и обратно

Взех едно Омо за светлото пране - наистина мирише силно. Едно време майка ми переше в полуавтоматична пералня с настърган домашен сапун - е точно това беше миризмата
Да не е с аромат "марсилия", той има миризма на домашен сапун. Не знам дали Омо имат такъв вариант, де newsm78.

# 149
Някъде да има промоция на Персил Mr. Green (новия)
Кой е новия персил ?
Аз се взех капсули за цвенто и дрехите станаха с искрящи цветове  hang

Общи условия

Активация на акаунт