Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 275
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Europe
Марипоса, Miele разбира се Peace. Няма какво да го мислиш.

Пералнята е по-умна от повечето си ползвателки, за да няма обидени в това число слагам и себе си Laughing. Не го казвам с лошо, а като комплимент за пералнята. Да не се обиди някой  Joy Joy Joy  

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 16:24 от aleina

# 631
Мииле!  Peace както казва един мой познат - Мерцедесът на пералните!  Laughing Peace

# 632
  • София
Купих си My Forest за цветно в кутийка. Ще се пробва тези дни. Май по-добре мирише от кутията отколкото течния... Гледах омекотителя, но не го одобрих като миризма...Българските омекотители имат някаква тежка жилка в аромата, не знам как да я определя... И този я има... Може и да си внушавам де...

# 633
  • София
По темата за пералнята - аз бих взела Електролукса. Преди 3 години имах такава дилема и ходих във фирмения магазин на Мийле, за да разпитам и разгледам. Бях прочела в сайта им, че в Германия пералните имат 10 години гаранция, оказа се обаче, че в България  е само 2.
Е, на цената на Мийле мога да си купя почти 3 Електролукса с гаранция 5 години...

# 634
  • Europe
..... в Германия пералните имат 10 години гаранция, оказа се обаче, че в България  е само 2.
Е, на цената на Мийле мога да си купя почти 3 Електролукса с гаранция 5 години...

Хм, моята пишеше 20 г. гаранция  newsm78, купена е от тук нова, преди 1-2 г.

Купих си My Forest ..... Гледах омекотителя, но не го одобрих като миризма...Българските омекотители имат някаква тежка жилка в аромата, не знам как да я определя... И този я има... Може и да си внушавам де...

да има нещо такова - една такава тежка ориенталска миризма. На мен Бингото ми е еталон за неприятна миризма, направо ми се повдигна веднъж като го помирисах в магазина.

Аз сега съм на вълна Sunil и Skip, треска ме тресе от любопитство, докото не си ги взема, чудя се още какво мога да изпера вкъщи за да си изразходвам Персила и Dash-а Embarassed

А някой ползвал ли е Корал Jeans за дънки? И на него съм му хвърлила мерник. Колекцията ми започва да набъбва. Guess Who е виновна!!!  Joy Joy Joy да си признае веднага ..... откачена работа ...

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 17:48 от aleina

# 635
Аз пера с Корал за черно пране. Чакам да свърши и повече не бих го купила. Голям фен съм на синия Корал, но този за черно и този за вълна са с много тежки миризми. А и честно казано не виждам смисъл от използването на препарат за черно пране, този за цветно върши същата работа.
Не остават ли разни мъхчета по черните дрехи?

Наличието на мъхчета зависи от материята и доколко тя се наелектризира. Препаратът за черно не спасява от това, по-скоро омекотителят, който действа и против наелектризиране.
Благодаря , и аз утре ще купувам прахове пак,че почти всичко свършва

# 636
  • Ланкър, планините Овнерог
......

А някой ползвал ли е Корал Jeans за дънки? И на него съм му хвърлила мерник. ...........

Не съм го ползвала, но все се чудя какво повече прави от Корал за цветно  newsm78 Защо чак пък има отделен препарат за дънки?

# 637
  • Europe
......

А някой ползвал ли е Корал Jeans за дънки? И на него съм му хвърлила мерник. ...........

Не съм го ползвала, но все се чудя какво повече прави от Корал за цветно  newsm78 Защо чак пък има отделен препарат за дънки?

И аз се чудя ..... но за дънки пак иди-дойди, все пак и на пералните има отделни програми за дънки. Моите трима младежи вкъщи ме затрупват с камари от дънки и джинси и е ясно, че все някога ще го пробвам .... Но сега гледам на сайта им - Корал за Спортни и Връхни дрехи и това вече ми се вижда малко пресилено ...  

# 638
  • Europe
Мисля че открих една малка неточност в таблицата от първа страница - за наименованията в различните държави. Персил е даден във високия клас на Юниливър за Англия, а не е сложен при Хенкел.

# 639
  • гр. София
Имам Корал за дънки,но честно казано не мога да кажа ,че има някаква разлика в сравнение с препарт за цветно.

# 640
Да, aleina, разбира се, че аз съм виновна, че не можеш да се контролираш. Wink

И аз взех една малка опаковка My Forest за цветно за скромните 2.40 лв. или 60 стотинки на пране. Трябва да съм луда, но не ми се дават 11 лева наведнъж за проба, а съм много капризна към препаратите за цветно. Ей го нà:
Скрит текст:

В магазина, от който го купих, имаше също така и вида омекотител My Forest. Освен този, който си взех вчера Violet Fields имаше и Ocean Bloom и Rainforest Mist, като последният е с доста свежа миризма. Цена - 4.50 лв. Не взех, има време да пробвам и другите аромати.

И да се похваля с една придобивка от Германия. Persil Universal-Megaperls Lavendel Frische. Чудничко мирише на лавандула, ама си е баш лавандулова миризма, а не някаква ерзац.
Снимчица:
Скрит текст:

aleina, в Англия Персил е марка на Юниливър, а не на Хенкел. Из останалата Европа се нарича ОМО или Скип в зависимост от държавата.

# 641
  • Ланкър, планините Овнерог
aleina, аз пък точно обратното - за спортни и връхни дрехи ми се струва по-удачно да има отделен препарат. На мъж ми якето например има 50см етикет за поддръжката  Crazy. Има някакво специално покритите на материята и не може всякак да се пере. А дънки цяла пералня едва ли ще събера, та да им обръщам толкова внимание, а щом пък и няма особена разлика, както пише ellyni 

# 642
  • Europe
aleina, в Англия Персил е марка на Юниливър, а не на Хенкел. Из останалата Европа се нарича ОМО или Скип в зависимост от държавата.

Ясно. Сега разбрах, благодаря ти за разяснението, нали това му е ценното на форума. Някъде назад май също беше коментирано.

А ако си се засегнала, искрено извинявай, беше просто майтап - хумор да има сред това море от химия.  Hug

# 643
  • Europe
aleina, аз пък точно обратното - за спортни и връхни дрехи ми се струва по-удачно да има отделен препарат. На мъж ми якето например има 50см етикет за поддръжката  Crazy. Има някакво специално покритите на материята и не може всякак да се пере. А дънки цяла пералня едва ли ще събера, та да им обръщам толкова внимание, а щом пък и няма особена разлика, както пише ellyni 

Ето. Това показва, че и от двата препарата имат място на пазара. Ние пък имаме купища дънки. Немците не са прости щом са го измислили. Със сигурност са правили маркетингови проучвания преди това.

# 644
А ако си се засегнала, искрено извинявай, беше просто майтап - хумор да има сред това море от химия.  Hug
Не съм. Затова сложих и това Wink
Но си права, че е малко заразно, а тази тема ми действа много зле.

Общи условия

Активация на акаунт