МАЙските мами блестят - мънички сърца туптят

• 34 304
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
 cherry_spa, писах ти на лични подробности за докториците ми Simple SmileДано да съм ти полезна.Сега честито ти сърчице Hug
  sunshine_state,кураж!
Аз ставам да отведа детето на градина и после да го взема,но днес не я заведох,но пък тя не ми пречи играе си на госпожа и деца в нейната си стая,а аз общо взето не мърдам.Ставам да приготвя храната и толкоз.Ние си живеем сами тримата и няма койда го върши това.
При мен болката е ниско вдясно, една тъпа тежест,когато се уморя.

# 196
Долфейс, хайде и аз да си подкрепя думите, както и ти го направи.. Странно, че в някои сайтове прочетох, че чаят от листа от малина бил много полезен, а в други - че едва ли не може да се предизвика аборт от него. И за ментата така май...
http://www.hera.bg/s.php?n=509

Мисмол, ако имаше нещо, щеше вече да си е проличало. Съжалявам, ако те притесних!! Можеш да я замениш с нещо - примерно кафявата захар също е ароматна.

# 197
Долфейс, хайде и аз да си подкрепя думите, както и ти го направи.. Странно, че в някои сайтове прочетох, че чаят от листа от малина бил много полезен, а в други - че едва ли не може да се предизвика аборт от него. И за ментата така май...
http://www.hera.bg/s.php?n=509

А такааа, аз пия от липа, сега и той отпада, ментата също. Всяка статия е различна. Rolling Eyes Остава шипка и джинджифил, които помагали при гадене, но пък в една друга статия нали пишеше, да не се пие чай през първите 3 месеца. Направо може да полудее човек кое става и кое не. Същата работа и с храните.  ooooh!

# 198
Здравейте  Hug имам запитване към вас . Кажете ми моля има ли начин да разбера е коя седмица от бременността съм, защото докторът ми казва 8-ма тук във форума пише 9-та по други сайтове си пресмятам там пък 10-та и от всякъде вече се обърках .... newsm78 #Crazy
Последния ми цикъл беше на 1-ви август бебето трябва да е станало към 14-15 luvbed.
Другото което искам да ви питам е някой имал ли е болки в опашката ?
И последно може ли да се боядисвам и с каква боя ?
благодаря  Hug Hug  bouquet

# 199
Здравейте май-чета!
Malinkaaa аз ползвам този http://www.mamaibebe.com/calc.php и при първи преглед датите съвпаднаха. Може в движение малко да се измести термина според по-точни измервания от страна на АГ.
Болка в опашката- появи се малко, но предположих, че е от смяната на обувките, респективно малко ми се промени походката.
За боядисване, уви не мога да споделя, защото за момента не се боядисвам.

# 200
Здравейте мами  HugИдвам малко да си помрънкам при вас .От вчера ме боли ужасно главата.Тази сутрин се събудих от гадното пулсиращо главоболие, иде ми да крещя.Пих парацетамол, но не помага Confused Знаете ли дали има някакво друго разрешено хапче, което мога да пия? И за да е пълна картинката със самото ставане съм с ужасно гадене и за пръв път повръщах.Хората спират вече с тия екстри, аз тепърва ли ще започвам  ooooh! Абе не ми е ден.Поне болки нямам от вчера Grinning
За чайчетата мисля че от всичко ,по малко може да се пие. Сещам се, че ментата не я препоръчваха за кърмачки, защото намаляла кърмата.
За възпитанието, съм на мнение, че трябва да се започне първите месеци още.Малките са манипулаторчета, уж нищо не разбират, но са тарикатчета. Когато дъщеря ми нещо направи,винаги и обяснявам къде е сгрешила и защо не се прави така и т.н. Налагало се е и шамарчета да има, но повярвайте ми, уверих се, че не това е начина.Но като не ми издържат нервите newsm03

# 201
  • София
Момичета, благодаря за топлото посрещане. Леко бременеене и на вас.
Карола, мама така ми викаше като малка и нещо се присетих напоследък Laughing

Tanichka111, и аз съм софийска мама. Има ли други?
Dollface, благодаря за статията с чайовете. И аз се чудех какво да пия. Всички колеги в офиса са болни и мисля, че е въпрос на време и аз да се просна. Вие пиете ли нещо за имунната система или за предпазване? newsm78

# 202
Добро утро, майчета!  Hug

Малинка, на мен калкулаторът, който е на главната страница на форума ми сметна термина и после докторът ми каза същата дата - 16 май.
Аз се боядисвам с безамонячна боя (въпреки, че ми понамирисва на амоняк), и си мисля дали да не си питам доктора дали може да се боядисвам... Някак не смея още. А за опашката - точно вчера четох, че било нормално да те наболява, а в по-напреднала бременност някои жени дори накуцвали от болка. А четох, защото и мен ме боли опашката.
Мимолетка, това, за което се сещам при главоболие е да сдъвчеш 3-4 зърна кафе. Другото е да си направиш масаж на главата и лицето сама.

Вчера вечерта така плаках! Самичка си стоях тука и си плаках. Така бях гладна, но каквото и да опитам, все ми се  Sick от него. Иначе хладилника пълен, ама за какво ли... 
Мъжът ми като се прибра от работа, отиде до магазина и ми купи детски пастет, че другите много солени ги правят. Знам, че не трябва да ям пастет (заради опасността от листерии), но ми мина през ум, че може би това ще мога да хапна поне.. Обаче пастетът имаше вкус и мирис на антибиотик, много гадно. А мъжът ми каза, че си мирише даже на домашен вкусен пастет.

Тая сутрин съм по-добре (засега), хапвам закуска "Балкантурист"  Simple Smile Хлебче, сиренце, сладко от малини, пастет (днес ми мирише хубаво) и мурсалски чай  Simple Smile Само масло не си сложих, но хич не ща.

Това е, мили мами  Simple Smile

# 203
Благодаря ви момичета  Heart Eyes

Може да ме добавите и мен на първа страничка с термин 9-ти май.

Малинка, това с термините и в коя точно седмица си е много относително, аз също се бях объркала тотално и реших да го смятам в крайна сметка по последната дата на МЦ.

# 204
 Днес е чудесен ден за разходка тук се показа слънце и мисля да използвам  WinkУсмихнат ден на всички

# 205
Благодаря за отговорите  Hug Хубав и усмихнат ден пожелавам на всички  Mr. Green

# 206
Здравейте! tartaleta123 , за предпазване от вирусни заболявания АГ ми изписа Engystol, 3 пъти на ден по едно, хомеопатично е. Повече плодове и зеленчуци, аз хапвам и сурови ядки и сушени плодове, пия и витамини за бременни, всичко това е от полза на имунната система.

# 207
  • София
Здравейте! tartaleta123 , за предпазване от вирусни заболявания АГ ми изписа Engystol, 3 пъти на ден по едно, хомеопатично е. Повече плодове и зеленчуци, аз хапвам и сурови ядки и сушени плодове, пия и витамини за бременни, всичко това е от полза на имунната система.
MeDDi, знаеш ли дали е класическа или боаронска хомеопатия? Аз също пия витамини, но плодове изобщо не мога да ям, а мноого обичам. Става ми лошо от тях, защото са ми сладки  Cry

Дан даде чудесна идея. Излизам и аз да се разходя, малко да ме хване слънце, че каквато съм отслабнала и бледа, не приличам на човек...
Хубав и усмихнат ден, скъпи мами

# 208
Нямам идея, ето това е, но мисля, че го купих за около 7 лв.- http://apteka.framar.bg/30000319/%D0%B5%D0%BD%D0%B3%D0%B8%D1%81% … B0%D0%B1%D0%BB-50

# 209
  • София
Може ли да ми помогнете какви капки за нос да използвам - вечер ми се запушва носа и ми добавя нова екстра да не мога да спя. Изписаха ми Стеримар-морска вода обаче не помага.

mimoletka, на мен ми изписаха Ефералган с витамин С по 2 на ден. Не мога точно да разчета описанието от рецептата затова го приписвам от кутията на лекарството. На листовката пише, че може да се използва от бременни.

Общи условия

Активация на акаунт