Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога може да се види сърцето на ембриона?
Какви са причините за студените усещания по време на бременност?
Как мога да управлявам гаденето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога може да се види сърцето на ембриона?
-
Какви са причините за студените усещания по време на бременност?
-
Как мога да управлявам гаденето по време на бременност?
-
Какво представлява базалната температура и как се измерва?
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с храненето?
)))
Някой питаше за колит-мен червата ме болят,сигурно е колит хахах ,корема ми се подува яко и ме боли левия бъбрек много.Като изключим това,други сериозни симптоми нямам(бяхме всички болни в къщи до към неделя,а в събота направо ми идваше да се гръмна,ужасно се чувствах).Ям като разпрана,сега се разхождам доста,че иначе не ми се мисли на какво ще заприличам.Бях на преглед ,обадих се преди това по телефона да питам има ли забавяне(обикновено ми пишат смс ,че има забавяне и да отида примерно след час),казаха,че няма,зарадвах се,нооооо отивайки там ми дадоха 30 номерче,а беше влезнал номер 18,направо откачих-три часа чакане....Чух сърчицето,в 8 седмица и 6 дни ,имам снимка на зародишчето,невероятно е,ОБИЧАМ ГО!другия преглед ми е последен при моя любим доктор и ще трябва да избирам от някой от учениците му
.Някой и за Щерев питаше-чакам днес,утре една приятелка да роди там и ще кажа отзиви.

, та чак се страхувах да не се задуша, защото се давех, такива напъни, такова нещо
. То ясно беше, че няма да се спи, та се преместих във всекидневната и се опънах на дивана с дежурното одеалце, като отворих и вратата към терасата, че да ми влиза студен свеж въздух, да не ми се гади. Еми много зле ми беше. Изобщо повече не спах, мъжът ми се прибра, дремна 2 часа и тръгнахме към свекитата. И мен малко ми светна и си рекох, че днес ще ям!!!!!!!!! И като се почна - огромна тава току-що приготвен имам баялдъ, кюфтета, варено пиле, печени чушки, салата, кьопоолу, мек бял хляб... Така се надумках, че за сладкиша, който занесохме нямах място. Обаче те се държаха за коремите тримата и лъхнаха почти цялата тава сладкиш
. На 26.09. видях туптящо сърце
Честито ти сърчице, сигурно за първи път ще ставаш мама
.... ама пък знаеш ли, дано си тръгнала към оправяне...