МАЙските мами блестят - мънички сърца туптят

• 34 250
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Юми, бързо да се върнеш с хубави новини  newsm68  Peace

sunshine много неприятно това с отлепването, но поседи в болницата, там наистина могат само да ти помогнат на този етап  Hug Успех ти желая  Praynig

# 76
Здравейте, майчета..Да ви се оплача.....вчера за първа вечер се чувствах добре, не ми се преспа до към 11 часа (О, чудо на чудесата!!!)Хапнах...без гадене и  Sick Това всичко добре...ама моите мъже ми се качиха на главата...Видяха  ме че съм ОК...и единия..."Направи ми масажче"....другия ревна в 9 часа за палачинки...А..... Няма грам време за мен.  Направо не ми се мисли като живот и здраве станем четирима. Ще има  #2gunfire из къщи.Хайде, поздрави и приятен ден на всички!

# 77
добро утро момичета, и аз ставам рано да изпратя мъжът ми  на работа, закуска му правя, оправям малко и ей ме на компютъра Simple Smile
след вчерашното  Sick съм само на печени филийки и айран, той ми действа добре. Grinning
Рени86 радвам се, че си по-добре, пък то мъжете са си така, искат глезене... поне през деня намирай време за себе си.
sunshine дано нещата при теб се подредят, леженето и лекарския контрол сега май са най-важни  Hug
Юми успех на прегледа  newsm51

# 78
Ето така, аз също ставам рано рано да изпратя малката на училище, после разхождам кучето и сега пийвам кафенце и вие ми правите компания, много е приятно, после оправяне на леглата, и всичките останали прозаични неща.
sunshine, пожелавам ти скоро да ни зарадваш с добри новини, много положителни мисли и настроение, вярвам, че сте в добри ръце  Heart Eyes
Юми, имаш моите стиснати палчета, чакам с нетърпение добрите новини и от теб.
При нас деня се усмихна и вече е много по-ведро, пожелавам слънце на всички ви момичета Simple Smile, все по малка  Sick и повечко Joy

# 79
cherry_spa хубав и усмихнат ден и на теб Simple Smile и дано днес въпреки студеното време , ни е топло и слънчево на душата Simple Smile

# 80
Открих един плод, от който сутрин не ми стана лошо - банани Simple Smile

# 81
На мен пък ми се чопли слънчоглед  newsm78 Пък иначе години мога да не чопля...

Момичета, имам един въпрос. Извинявам се, ако е обсъждано по-рано и съм забравила!
Феталната морфология по ЗК ли е или си я плащаме отделно? И друго - гледам, че в ценоразписа на клиниката, в която ми се иска да раждам има "фетална морфология" и "фетална морфология с 4D ехография". По-добре второто да избера, а? Дали и то се прави между 11 и 14 гс?

# 82
 Карола феталната морфология не се поема от здравна каса, а се заплаща между 70 и 100-120 лева в зависимост от клиниката, която си избрала (знам го от човек минал по този път). Според мен в 11-14 г.с. се прави един вид фетална морфология и просто като се записваш или като отиваш да ти я правя казваш, че си за ранна фетална морфология.
Аз лично мисля живот и здраве да правя тази само към 20 седмица, ама мога и още 100 пъти да си променя мнението по тоя въпрос, че мойта приятелка ме посъветва, че на ранната много рядко се вижда и установява нещо и били излишни пари..ама и аз незнам още

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 11:18 от viktoriq111

# 83
В "Дева Мария" ФМ с 4D ехография е 70 кинта, а без ехографията - 20 по-малко. Значи първо ще си говоря с доктора...

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 11:29 от Карола

# 84
Здравейте! На новите май-чета - добре дошли! На тези от вас, които са на преглед - стискам палци за добри новини.

Аз уви нямам мнение по отношение на ЗК. Въпреки, че съм осигурена, избрах частна клиника. Предполагам 4D варианта е за по-късен етап от бременността...

# 85
Мони, ти не беше ли също от Бс? Май-май към едно и също място сме се насочили през май  Simple Smile

# 86
Здравейте момичета  Wink Да първа бременност ми е и съм много щастлива както всички вас Simple Smile Благодаря за топлото посрещане  smile3503 . На тези мами от вас, които са на преглед, ще чакаме да се похвалите с хубави новини.  newsm51 Гледам че има и други мами от Бургас като мен. Аз вече се записах на ЖК и ми пуснаха първите изследвания.

# 87

Карола най- добре така. Simple Smile Девата е много хубава болница, направо хотел, има привилегии и ако си се следил при техен доктор, и всичко ми харесва, ама се чудя как е отделението по неонатология. Тук в Бургас гледах и за черноморска и за окръжна, май неонатолози не работят.. Моля те пиши ми на лични при кой лекар се следиш, че аз още не съм решила  Hug
son4et0 здравей,  Hug  ще те помоля и на тебд а пишеш на лични за лекаря Simple Smile

# 88
Ахааамммм, значи взе да расте БургаШката групичка  Simple Smile Моникет, Соня, аз, Виктория, Мисмол.. Надявам се, че не съм пропуснала някой  Simple Smile

# 89
нека нека  newsm51 трябва да се разберем за среща лична, ще бъде много хубаво, ако сте навити и вие, ще бъде много хубаво  Hug

Общи условия

Активация на акаунт