МАЙските мами блестят - мънички сърца туптят

• 34 231
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро момичета!

elly_ стискай кълки и  всичко ще е наред, по-добре да си полежи човек малко в болницата щом се нагала!

И на мене ми изписаха Огестан та него пия, без да пия отделно фолиева , защото гледам , че то вътре си има фолиева киселина 400 мг. От 12 седмица ми изписаха и рибено масло и селене , антиоксиданти се водели ... та бая ще се дрогирам с хапове май май.

За който го интересува видях, че от тая година в Токуда , София може да се ражда и без избор  на екип и е по-ниска цената 800 лв без избор на екип.

Лек ден от мен  Hug

# 661
  • Варна

P.S. Писанка аз този път си водя бременността при д-р Симеонова в Олимед. Препоръча ми я една приятелка и съм много доволна за сега. Предишния път ходих в Майчин дом при Бейлерян, но накрая  се разочаровах нещо, а и тук ми е по-близо
Въобще не забелязах, че си добавила. Много ме вълнуваше този въпрос, там ми е идеално  Simple Smile

# 662
Аз съм от Бургас, но не са ми звъняли. ЖК ми е при д-р Гамишев

# 663
Сега да ви кажа какво стана вчера - седя си аз пред телевизора и ми звъни телефона. Звъннаха ми от болницата да ми кажат, че освен лекаря на ЖК съм имала и лична акушерка. Толкова много се изненадах - лична акушерка! Казаха ми, че вече мога да звъня и на нея, ако имам въпроси или проблми (дай Боже да нямам). Не разбрах много за какво е тази акушерка ама ми дадоха имената и телефона й и смятат да и звънна да си поговоря с нея. На някоя друга мама от Бургас да са й звъняли за това?

Даммм  Simple Smile На мен. Това е нова практика в болницата, в която ще раждаме с тебе  Simple Smile На акушерката можеш да се обадиш, когато има нещо, а не можеш да се свържеш с доктора. Също и по организационни въпроси като например, ако ти се налага престой в болницата, можеш да й се обадиш, за да ти даде информация какви лични вещи и документи е необходимо да носиш. Така ми обясниха на мен по телефона. Но не смятам да й звъня на този етап, защото не е необходимо, а и жената не ми е лична само на мен акушерка. Убедена съм, че има много майки, чиято акушерка е.

# 664
J_M_L тука в тази темичка Търновски мами много много не се намират, но пак има 1-2 да отсрамим  Mr. Green
Аз от 6-7г.с. си поставям Утрогестан и ще е така до 16г.с.
За Фолиевата к-на незнам до кога се пие
Ти при кой АГ ще ходиш? Аз толкова много се чудих докато избера...пробвах тук-там и накрая я открих!
  Nature Sunny Слънчев и хубав ден!

# 665
Наташка Начашка аз не съм Търновска мама ама съм Търновска снаха Simple Smile Не живееме там , но доста често ходиме натам , та може някой път да организираме търновска среща Simple Smile

# 666
Ето ме и мен, завърнах се...Ама свърших нещата наполовина Simple Smile Днес бях за скрининг и цитонамазка...Направих цитонамазката ама скрининга остана за понеделник, че бебчо се беше обърнал с лице към нас, като малко жабче  Heart Eyes И не можа да си покаже профила, маминото Simple Smile Как ли не го гледахме и оглеждахме, е не и не, разположило се както му е кеф и си мърдаше Simple Smile Ох, мн сладко мамино жабче  Crazy Та туй то, другата седмица пак ще си го видя Simple Smile И си имам бонус - гъбички  Tired Да съм спирала да ям тестени неща, че се появявали от това  Shocked каквото и да значи това (ако съм разбрала правилно)..Изписа ми една свещичка, действала една седмица...
И сутринта преди да тръгна за прегледа, хапнах си добре и после...  Sick буаа... От толкова време не ми се беше случвало Simple Smile Ама как си ми олекнааа Simple Smile

Абе, градски, от къде ви звънят на вас, мн спец лекари си имате Simple Smile на мен никой не ми се е обаждал Simple Smile

# 667
Veninceto, missmall , доколкото разбрах от Карола товае опция на болницата, в която ще раждаме. missmall , ти къде си на ЖК? Ако си при тяхните лекари би трябвало да ти звъннат щом е за всички. Дано другия път бебчето да иска да ви покаже всичко Simple Smile Гъбички от тестени неща??? Ужас!!!  Shocked newsm09
Карола , благодаря ти за информацията. Със сигурност не е само на мен (едва ли имат акушерки, колкото са им бременните  Grinning ) Обаче е много готино това. Да имаш 2 варианта. Защото определено на доктора за такива организационни въпроси не е много готино да се звъни. И въпреки това аз мисля да й звънна на акушерката. Искам да се запозная с нея. Казаха ми, че е старшата на родилна зала (вече съм с връзки  Grinning ). Може да помоля тя да ме разведе из болницата за я разгледам, че още не съм ходила. На теб коя ти е акушерката?

# 668
Ехее, опасна работа Simple Smile Аз съм при Ковачева, изражда в Девата, ама знам ли, както и да е Simple Smile Интересно ми стана за това внимание Simple Smile

# 669
 Момичета направо съм изненадана от внимание и чудо при вас. GrinningТука във Варна и да си платиш пак те правят на маймуна.Обикновено колегите т.е на тези ,на които не си платил CloseПредното ми раждане поне така се получи.Този път мисля да родя в АГ вип етажа във Варна.Търся постоянно и сондирам мнения и за сега натам съм се засилила.

# 670
Ехее, опасна работа Simple Smile Аз съм при Ковачева, изражда в Девата, ама знам ли, както и да е Simple Smile Интересно ми стана за това внимание Simple Smile
Ковачева? Не съм чувала такава лекарка да работи в Девата, поне в сайта я няма.  Thinking Може да попиташ следващия път.
ДАН , и аз се изненадах като ми се обадиха, но факт - вече си имаме и акушерки  newsm44

# 671
таничка111 ами хайде стягай се и идвай Simple Smile какво чакаш да завали сняг ли  Joy
Аз пък още не съм снаха и май няма и да стана скоро....приятеля ми го освободиха от работа вчера...Страшна картинка сме: безработен татко и мама студентка...за чудо и приказ!

smile3504Бебетата могат ли да се хранят само с усмивка???

# 672
Ковачева? Не съм чувала такава лекарка да работи в Девата, поне в сайта я няма.  Thinking Може да попиташ следващия път.
Само ходи да изражда ако си я поръчаш Simple Smile Това знам аз, иначе преглежда в МЦ"Зорница" Simple Smile

# 673
Veronika Mars, на мен ми звъннаха миналата семица. И аз се изненадах, но много се изкефих - определено е внимание към нас Simple Smile Иначе моята акушерка се казва Каприева и също е от родилно отделение. Сигурно всички са от там.

# 674
Чак за коледа и нова година ще сме там Simple Smile Та до тогава дано да сме понадули повечко коремите може да организираме търновска среща Simple Smile

А за храненето само с усмивка трудно, ама ако го караш само на кърма до 6 месец, излиза доста евтино само разход имаш за памперси Simple Smile

таничка111 ами хайде стягай се и идвай Simple Smile какво чакаш да завали сняг ли  Joy
Аз пък още не съм снаха и май няма и да стана скоро....приятеля ми го освободиха от работа вчера...Страшна картинка сме: безработен татко и мама студентка...за чудо и приказ!

smile3504Бебетата могат ли да се хранят само с усмивка???

Общи условия

Активация на акаунт