Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 229

• 39 422
  • 728
  •   1
Отговори
# 570

Тези рускини са страхотни - така намериха заведението в КАШ.

Потомки на велики

Аурелия чак не мога да повярвам

# 571
http://www.dailymotion.com/video/x15ll3b_engin-akyurek-ask-nereden-nereye_music
Момичета,тази вечер рано ви казвам лека нощ и приятни сънища.дано утре като вляза ме зарадвате  с нови снимки

# 572
Момичета ще стане - просто търпение.
Аз съм с най-великото възможно търпение, не ми е проблем да чакам, "Вината" не съм изгледала още...  ooooh!
Скрит текст:

Я кажи какво те спира? Вярно, че аз от нея започнах, но си я изгледах с нетърпение от средата до края и после от началото да края. Simple Smile А като разбрах, че Енгин има и други филми, не мирясах, докато не погълнах всичко. Simple Smile
Ми то и аз с нетърпение де yes затова превъртам, и гледам моментите само с Енгин.... за другите нямам нерви. Мука ме кефи с номерцата дето им върти... Ще го изгледам целия, до 15 епизод съм вече.

Мхъм... Да ти пратя подобрения си вариант на сериала? Simple Smile)) Ама там и свещената съм спестила където е възможно. Simple Smile)

# 573
  • AMS

Малък септемврийски проблем
Скоро сигурно ще разбера какъв е филма, но от прочетеното и от видяното до сега, си мисля, че романтиката и любовта ще са на много заден план. "Четейки" снимките, които са излезли  до сега, май "проблемът" е пред очите ми. Мисля си, че Текин е инвалид. Този външен вид, тези дрехи, тези сандали, тези стойки, този поглед, който не вижда, това дете, което участва, говорят за голям проблем. Текин е претърпял  нещо ужасно и за това е такъв. Филм се прави по принцип за някакъв проблем и то не малък, както е в заглавието.  Така е и при другите му събратя в турското кино. Сънят на пеперудите е за болните от туберкулоза, Моят свят е за глухо, сляпо и нямо момиче. А, малкият септемврийски проблем никак не е малък. Надявам се на добър финал.

# 574
Smile Ами цяла година гледам Булут, нямах време за друго...
само не питай колко пъти го изгледах, не знам.
  Hug bouquet

# 575

Engin Akyurek USA Fans

Скрит текст:
Starting tonight we will start posting birthday pictures for Engin ... His birthday coming up less than 6 days . If you have any special birthday pictures , messages for him start posting the page . You never know who will be reading or looking to see what is going on ? Thank you

От тази вечер започваме да публикуваме колажи за Енгин…Рожденият му ден е след по-малко от шест дни. Ако имате някакви специални снимки или послания към него, публикувайте ги на страницата ни. Никога не се знае кой ще ги прочете или ще надзърне да види какво става. Благодаря.

# 576
Момичета ще стане - просто търпение.
Аз съм с най-великото възможно търпение, не ми е проблем да чакам, "Вината" не съм изгледала още...  ooooh!
Скрит текст:

Я кажи какво те спира? Вярно, че аз от нея започнах, но си я изгледах с нетърпение от средата до края и после от началото да края. Simple Smile А като разбрах, че Енгин има и други филми, не мирясах, докато не погълнах всичко. Simple Smile
Ми то и аз с нетърпение де yes затова превъртам, и гледам моментите само с Енгин.... за другите нямам нерви. Мука ме кефи с номерцата дето им върти... Ще го изгледам целия, до 15 епизод съм вече.

Мхъм... Да ти пратя подобрения си вариант на сериала? Simple Smile)) Ама там и свещената съм спестила където е възможно. Simple Smile)
Охааа... пращай! Сърдечно благодаря   bouquet
току виж и него съм изгледала... безброй пъти.
txtloves

# 577

Първи сезон - все се връщам в него.

И при всяко гледане откривам  още и още малки жестове и детайли. Но го гледам без бълг. субтитри.

Engin Akyurek USA Fans - доста от рано запразниха.

Любовче - за поканата

# 578
Smile Ами цяла година гледам Булут, нямах време за друго...
само не питай колко пъти го изгледах, не знам.
  Hug bouquet

И Керим си заслужава гледането... цяла година. Simple Smile) Като добавиш и Низипли за поне половин година, ако не една... Имаш занимавка за още две години напред. Сега разбирам откъде иде търпението ти. Wink  Hug Hug Hug

# 579
  • София

Здравейте, момичета!  wavey
Снимките на острова май са свършили,   newsm12 сега ще чакаме трейлър  smile3521

Ангела, newsm51  прекрасни колажи! newsm10 Красиви и малко носталгични. Аватара и подписа ти допълват това мое усещане    love001

Скрит текст:

# 580

Аз да си призная, прилагам друга тактика.

Като на война - " Стрелят, стрелят - пък спрат"

Започнах да гледам по един руски филм - сега съм на вълна игрално кино.

Днес ви предложих един доста приятен.

# 581

Аз да си призная, прилагам друга тактика.

Като на война - " Стрелят, стрелят - пък спрат"

Започнах да гледам по един руски филм - сега съм на вълна игрално кино.

Днес ви предложих един доста приятен.

Ех, че е хубав на тази снимка... newsm51

# 582

Момичета лека и спокойна нощ.

Сънувайте нещо красиво или ... някой.

# 583
  • Пловдив

Керим, оздравя набързо след "Обичам те".

# 584

Да си помечтаем малко...че 11 окт. наближава...

Общи условия

Активация на акаунт