Sex, лъжи & TV

• 18 002
  • 112
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
Преди дни имаше предаване за сериала и там "Яна" спомена, че е преживяла това, което става в сериала, с Любен Дилов допълни, че има такъв вестник, с момичета на времето, които са в каталог  Crazy

Мисля, че яна ще дойде на себе си  Peace

Хора, като Анатоли - да - искат да имат семейство, защото са много сами и това им е "заветен идеал за обич и чистота". Споделям го от личен опит  Peace

# 91
Дано да има и втори сезон. Сериала е супер свеж  Grinning

# 92
  • в 1001-та нощ
сега - да не би и той да свършва  Sad

# 93
Прекрасен и много емоционален финал на сезона. Дано го продължат за втори сезон, защото така стои недовършено. Яна ми беше любимата героиня в началото, но днес окончателно ми падна в очите. Явно искаха да покажат, че и най-доброто и мило момиче, попаднало в тази среда може да пропадне. А тя пропадна, морално вече е на дъното. Жалко, че изпусна това прекрасно момче Калоян, което истински я обичаше. Но тя сама си е виновна.
Стана ми мъчно за Ина. Но краят със Саймън беше ужасно мил. Прекрасни са двамата. Има голяма химия между тях и се надявам ако продължат сериала да не ни лишат от Саймън.
Ох, много силен финал и въобще сериал. Изглежда елементарен и простоват, но носи послания и поуки. Дано му дадат шанс.

# 94
кой изпълнява музичката накрая на сериите? Praynig

# 95
Чак сега ви откривам  Embarassed
Много, много готино сериалче, не се надявах да ми хареса като гледах рекламите.
Всички си играят страхотно ролите, много ми харесват Биляна, Дими, младите всички. Единствено за мен преиграват "старата" школа, Нелка я обожавам, ама ужасна прическа са и направили  Confused

Трябва да има втори сезон, има много на къде да се развие сюжета  Peace

# 96
Много жалко,че е свършил сезона.А има ли ги някъде лафовете от епизодите-покъртителни са просто.

# 97
Дали ще има 2ри сезон, говори ли се нещо? И на мен ми стана любим, изгледах го на един дъх Simple Smile

# 98
  • в 1001-та нощ
Надявам се да има, за мен е успешен и не виждам причина да няма  Peace

# 99
Любен Дилов каза, че рейтинга не е бил много добър. В Интернет е гледан много повече, но за телевизиите това не е много от значение. Може да преценят, че е добра инвестиция, но не е ясно.

# 100
  • в 1001-та нощ
Аз разбрах много случайно за сериала - от колега  Peace  според мен, ако се излъчваше по друга ТВ би бил по-гледан  Peace

# 101
Аз разбрах много случайно за сериала - от колега  Peace  според мен, ако се излъчваше по друга ТВ би бил по-гледан  Peace

Или през уикенда, когато по традиция няма нищо интересно  Cry

# 102
  • София
Аз сега разбирам за съществуването на такъв сериал.  Rolling Eyes

# 103
Филчето е чудно,  дано да има 2 сезон:) и аз скоро разбрах за него защото  не гледам тв7, ако беше по някоя друга щеше да има голям успех.

# 104
Ехооо, бандааа! Дайте да ви събудя малко като ви покажа едно видео, което направих за Саймън и Ина от сериала. Любими герои, любима двойка. Има една такава чистота в отношенията им и актьорите го изиграха прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт