Sex, лъжи & TV

• 17 992
  • 112
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
На ФБ страницата са коментирали, че - дали ше иам 2 сезон е дълбоко пазена тайна с усмивка  Blush

# 106
е те пък дълбоко пазена тайна..... т.е. не са снимали още иначе щяха да рекламират, жалко

# 107
  • в 1001-та нощ
Явно очакванията за рейтинг не са покрити и е имало дебати, но изглежда ще снимат  Peace

# 108
сериала е страхотен,когато го открих в интернет го изгледах за 3 4 дни на един дъх,а сега отново го повратят по тв и пак го гледаме заедно с приятеля ми с удоволствие.обичам български сериали и изобщо българското кино,смея да твърдя ,че съм изгледала много повече бг продукции от моите връстници,за които ако не е от холивуд не става.поздравления,ПОЗДРАВЛЕНИЯ,сериала е станал идеален и очаквам 2 ри сезон.а колкото до това,което засякох написано по долу,че нямал рейтинг и можел да се сравни по райтинг със семейство симпсън по фокс ;д  Joy Joy Joy   може за сега само да си пожелаем да догоним рейтинга на анимация,излъчвана вече 20 години по цял свят!!! ако успеем да сравним двете предавания,значи нашия сериал е стигнал далеч! негативните мнения ,очевидно са неоснователни и предобедени! а и щом го повтарят отново,значи има гледаемост!
аз имам въпрос: коя е песента използвана за саундтрак на сериала? мисля,че е на ОСтава , но ми трябва име?!

# 109
  • в 1001-та нощ
Това, че го повтарят - дали е знак, че предстои да излъчат и 2 сезон?

# 110
Съгласна съм, защото Дървото на живота е много качествен сериал, а според вас рейтинга му е плачевен. И къде ги тези рейтинги?

ДЪРВОТО НА ЖИВОТА Е БГ СЕРИАЛ?ВИНАГИ СЪМ ГО МИСЛИЛА ЗА ТУРСКИ!

# 111
Това, че го повтарят - дали е знак, че предстои да излъчат и 2 сезон?

Дано, много ми е сладък този сериал  Peace

# 112
Преди дни имаше предаване за сериала и там "Яна" спомена, че е преживяла това, което става в сериала, с Любен Дилов допълни, че има такъв вестник, с момичета на времето, които са в каталог  Crazy

естествено,че има и то не само един вестник . нима не сте виждали 2 ра страница на телеграф,ако не се лъжа , и последните страници на спортните вестници? лично моя приятелка доброволно самичка си пращаше редовно снимките гола голеничка за момичетата на прогнозата... провървя и;) сега е много напред в материала,танцува по клубове,дискотеки,заведения,частни партита....

Общи условия

Активация на акаунт