17то Тортено предизвикателство - Октомври 2013

• 11 068
  • 151
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък най-накрая да реша да се включа и вие да ме застреляте с ... такава нестандартна тема  Mr. Green

# 31
  • Vaudreuil Canada
Аз пък най-накрая да реша да се включа и вие да ме застреляте с ... такава нестандартна тема  Mr. Green

Не риви ..... много си е хубава темата ... само време да има човек.

# 32
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз получих силен пристъп на вдъхновение. Сега търся и също толкова силен пристъп на време!

# 33
  • Vaudreuil Canada
Аз получих силен пристъп на вдъхновение. Сега търся и също толкова силен пристъп на време!

Добре дошла в отбора Simple Smile ако намериш повечко време прати насам.

# 34

Оххх Sad Колко добре те разбирам! Ама аз от никакви пристъпи не страдам Simple Smile Сега имам пристъп на мислене как да преборя гравитацията и да направа Гъми Беър да се върти на палеца си, а краката, другата ръка и глвата да са във въздуха. Мисля, че това ме изчерпва...

# 35
  • Варна
Аз пък разменям време срещу вдъхновение  Laughing, че в момента от първото имам в повече.
Много ми се иска да участвам, но пък до края на месеца има време - дано се завърти някоя муха в главата ми  Laughing

# 36
  • варненка от София
Аз уж имам някаква идея и мисля другата седмица да направя, пък каквото сабя покаже.

# 37
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ще се напъвам, щото идеята ме напъва и не мога да си я извадя от главата Simple Smile.

"Адашката Николова, още наборка" да не пропуска!!!

Сасссииии, търси, търси! Време щом имаш - вдъхновение ще дойде!

Вики, тоя ти стопи нервите май, май Simple Smile

Така - ден едно е запълнен - Гуфи и Хрисив (кръстих ли ти албума Тита?!, ама се усетих  Mr. Green)

# 38
Хайде и аз у кюпа  Laughing Готова , даже изпратила снимковият материал на Танчето . Начешах си крастата яко  Mr. Green
Абсолютно съм сигурна ,че едно от цветята (растенията) ми ще го направят и доста други момичета , но тъкмо ще видим кой как се е справил Много ще ми е интересно , защото съм сигурна ,че моето специално можеше и по добре , малко през просото го ударих . НО важното е ,че участвам  Mr. Green
Както Марулчето каза : Ти си си я избирала тая тема , сега ще правиш нестандартни рестения  Grinning Grinning Grinning Тъ дИфакто й благодаря ,че мЪ нави   bouquet

# 39

Така - ден едно е запълнен - Гуфи и Хрисив (кръстих ли ти албума Тита?!, ама се усетих  Mr. Green)
[/quote]

Ееее що барзъх така пък аз  Cry Първа да съм на първият ден .УжасТ . Почуствах се като в ученическите си години , през изпитване (демек сърчицето ми се сви )

# 40

Ееее що барзъх така пък аз  Cry Първа да съм на първият ден .УжасТ . Почуствах се като в ученическите си години , през изпитване (демек сърчицето ми се сви )

Е, ще имаме честта с теб да открием сезона на нетрадиционните цветя  Wink. Убедена съм, че твоята торта ще е един шедьовър още повече на фона на моята излагация  Embarassed
Значи на 1-ви да сме на линия, за да ни изпитват Laughing.

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 13:00 от Guffi

# 41
  • у дома
готова  Mr. Green

# 42
  • Vaudreuil Canada
Йеее браво на вас бе опасни сте ... аз още търся време  Crazy

# 43
  • варненка от София
Стартирах аз, та до 31-ви ще изпратя и аз снимки, нема отказване и отърване от мен, еййййййй

# 44
  • София
Преди около час качих снимките. Simple Smile
Остават още няколко дена и се надявам всички, които работят по нещо в момента, да им спори:)

Общи условия

Активация на акаунт