17то Тортено предизвикателство - Октомври 2013

• 11 062
  • 151
  •   1
Отговори
# 45
  • Vaudreuil Canada
Аз ако успея да се включа ще е с нещо мноооого миниатюрно и в последния момент. Пуши ми мозъка чак и много ме е яд защото темата ме кефи много при това.

# 46
Много ми се искаше да се включа,но с времето нещо не можах да се разбера,а имах идея,малко странна,но много ми се искаше да я превърна в торта,е нищо де, следващия път.Нямам търпение да разгледам вашите торти!

# 47
  • варненка от София
Действам, действам. Декорацията е готова, утре ще пека, сглобявам и смятам да хвана последния влак.

# 48
  • София
Моето торте е сглобено, че и измазано, да видим с китката как/и дали/ ще се справя  Wink

# 49
Новобранците явно сме по-припряни  Embarassed
Моето торте е в хладилника, снимките са направени - каквото станало, станало.
Само снимка на разрез нямам, ама следобед съм поканила женската банда да му снимаме разреза дето се вика  Mr. Green Дано не забравим  Rolling Eyes

# 50
  • Варна
И аз работя - довършвам китките. До края на месеца със сигурност ще съм приключила  Laughing

# 51
  • варненка от София
Готова! Подбирам снимките и метам на набора.

# 52
  • Norge
thumbsup
Най-заетият човек - най-редовен!   bouquet

# 53
  • Vaudreuil Canada
Нелка аз искам да видя в цял ръст тази красота дето вчера се мъдреше на фб-а ти.
Не била нова ама аз къде съм спала пак ..  ooooh!

# 54
аз пак да попитам...на кой да пратя снимките?  Laughing

# 55
  • Варна
аз пак да попитам...на кой да пратя снимките?  Laughing
tania_dim@abv.bg

# 56
  • варненка от София
thumbsup
Най-заетият човек - най-редовен!   bouquet

Hug не ме изтъпанвай тъй, моля те  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 57
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Момичета, ммоля като ми изпращате снимките, пишете и вашия Ник от форума, тъй като не винаги мога да вържа реалното име и мейл с ника тук  Hug

# 58
  • София
Аз тази нощ ще свърша, не че е кой знае какво, но се предизвиках  за участие дет се казва Laughing Ако никой няма против ще пратя снимките на Татитка утре след работа, ако има против ще снимам нощес и ще пратя веднага  Blush

# 59
  • Norge
Ааа, Марулче, нека да те посоча с пръст аз, да се знае и да се помни! Ама те хората са казали: човек, който няма време, пише едно писмо за 15 мин.; който има време, пише два часа  Laughing (Приятно ми е  bowuu - за двата часа ми е думата  BlushHug

Шеметке, тя вече стара рисуваната торта, бе значи!! Една италианска връзка вчера я подхвана, та затова така...Ще ти покажа как да стигнеш до по-големи снимки във Фликъра.  Hug

----------

Приятни ви последни стресови минути! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт