Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 871
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Berlin
pina, благодаря!  Mr. Green

# 61
Иван Гарелов излизаше от една аптека и се качи в колата си. Същият като по телевизията, беше с костюм  Simple Smile

# 62
  • софия
Малко късно да се включа и аз-през септември в Гърция Орлин Павлов почиваше с приятели и пак там Мариан Вълев-Куката(поотделно)

# 63
  • гр. Шумен
Я и аз да се разпиша в тая тема (може би за пръв и последен път, защото по принцип водя доста уединен провинциален живот, но вчера изневерих на себе си), та вчера на концерта на Йорданка Христова - Румен Леонидов, Нора Нова, Тони Димитрова, Михаил Белчев и жена му, Евгени Минчев, Драго Чая естествено, без малко да ме интервюира, ама аз подбутнах едно младо моме пред мен. И други имаше, ама не съм си правила труда да ги помня.

# 64
  • София
Александра Сърчаджиева постоянно я виждам в Заимовата градинка с детенцето. Както и преди съм писала- слаба, много слаба, доста по-симпатична на живо, но пък често намусенка. Хлапето е сладко и бърбориво, хубаво момиченце е.

# 65
Друг линк трябва да се даде за Иво Димов - с цитати  Mr. Green

http://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%BE_%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2

Божееееееее, направи ми деня  Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo
На път е да засенчи големия титан на мисълта Д.Пенев  Laughing

# 66
  • София
 Райна в Сердика мол.

# 67
  • София
Вики от Мастило вчера се разхождаше сама близо до Булбанк на Света София. Спортно облечена, слаба.

# 68
  • До сърцето...
Евелина Павлова. Изглежда ...обикновенна.

# 69
Ники Илиев и Саня Борисова в Хепи на Севастопол.

# 70
 Славея Сиракова вчера на летището. Simple Smile

# 71
  • София
Александър Беседин в Била Овча купел.

# 72
  • София
Детелин Далаклиев днес с жена му и детето им (предполагам) в Макдоналдс в Сити център.

# 73
Черната Златка в Южен парк.

# 74
  • София
Жени Калканджиева и детенце. Много сладки и двамата. Тя е много мила и грижовна към малкия.

Общи условия

Активация на акаунт